Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Ψηφιακό lifestyle: το MINI Connected αναβαθμίζεται με μία εφαρμογή ψηφιακού βοηθού.

Με το λανσάρισμα της νέας γενιάς MINI Connected η ευφυής συνδεσιμότητα οχήματος, οδηγού και εξωτερικού κόσμου αποκτά μία νέα διάσταση. Με την τεχνολογική του αναβάθμιση, το MINI Connected - πέρα από τις γνωστές λειτουργίες ψυχαγωγίας – προσφέρει τώρα τη δυνατότητα σχεδιασμού μετακινήσεων ακόμα και εκτός του αυτοκινήτου, στο πνεύμα μιας ολοκληρωμένης φιλοσοφίας.

R60
·
MINI
·
Brands
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~348,32 KB)
  
Photos(7x, ~24,34 MB)

Μόναχο . Με το λανσάρισμα της νέας γενιάς MINI Connected η ευφυής συνδεσιμότητα οχήματος, οδηγού και εξωτερικού κόσμου αποκτά μία νέα διάσταση. Με την τεχνολογική του αναβάθμιση, το MINI Connected - πέρα από τις γνωστές λειτουργίες ψυχαγωγίας – προσφέρει τώρα τη δυνατότητα σχεδιασμού μετακινήσεων ακόμα και εκτός του αυτοκινήτου, στο πνεύμα μιας ολοκληρωμένης φιλοσοφίας. Βασισμένο στην ευέλικτη πλατφόρμα Open Mobility Cloud, το MINI Connected ενσωματώνει το αυτοκίνητο ομαλά στην ψηφιακή ζωή του οδηγού του MINI μέσω του Apple iPhone. Μελλοντικά θα ενσωματώνεται και μέσω smartphones με λειτουργικό σύστημα Android.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή από το Apple App Store από τις 3 Νοεμβρίου 2016. Στην καρδιά του MINI Connected βρίσκεται μία πρωτοποριακή φιλοσοφία διαχείρισης ταξιδιού. Χρησιμοποιεί μία μόνιμη σύνδεση μεταξύ του ΜΙΝΙ και του iPhone για προγραμματισμό των προσωπικών μετακινήσεων του πελάτη. Επομένως, το MINI Connected λειτουργεί σαν προσωπικός βοηθός στο ταξίδι που διευκολύνει τον καθημερινό προγραμματισμό των ραντεβού και την προώθηση των προορισμών μέσα στο όχημα. Με αυτό τον τρόπο, αναβαθμίζονται τα επίπεδα άνεσης και ευκολίας για διασκεδαστική οδήγηση χωρίς στρες ενώ επιτυγχάνεται ακριβή άφιξη στον προορισμό.

 

Η πρώτη έκδοση του MINI Connected, που λανσαρίστηκε σαν εφαρμογή με την παρουσίαση του νέου MINI Countryman, αναθέτει στον προσωπικό βοηθό του ταξιδιού ποικίλα καθήκοντα. Η πρόσβαση στο ημερολόγιο του χρήστη και στις υπενθυμίσεις ραντεβού, η αναζήτηση νέων ή πρόσφατων προορισμών και ο προσδιορισμός της ιδανικής ώρας αναχώρησης για ένα ταξίδι γίνονται από την τεχνολογία διαχείρισης ταξιδιού του MINI Connected. Όπως και το BMW Connected, ο ψηφιακός βοηθός του ταξιδιού υποστηρίζεται από την ευέλικτη πλατφόρμα (Open Mobility Cloud) που πέρα από το ίδιο το αυτοκίνητο μπορεί να ενσωματώσει και τις συσκευές αφής του οδηγού, ανάλογα με τις επιλογές και τη γενιά ΜΙΝΙ – μέσω  Bluetooth ή σύνδεσης USB.

 

Το MINI Connected γνωρίζει τα ραντεβού, τους προορισμούς και τον αναμενόμενο χρόνο του ταξιδιού.

Οι νέες λειτουργίες του MINI Connected λαμβάνουν υπόψη ότι το ταξίδι ξεκινά πολύ πριν ο οδηγός μπει στο αυτοκίνητο και ότι η οδήγηση είναι πιο απολαυστική όταν μπορεί να αποφευχθεί το στρες, η κυκλοφοριακή συμφόρηση και η κουραστική αναζήτηση της κατάλληλης διαδρομής. Διευθύνσεις και ραντεβού που οι οδηγοί έχουν αποθηκεύσει στα ημερολόγιά τους αποτελούν τη βάση του προσωπικού σχεδιασμού του ταξιδιού και το MINI Connected τα αποκτά αυτόματα. Το MINI Connected λαμβάνει υπόψη την τρέχουσα τοποθεσία και τον προορισμό, και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την κυκλοφορία στους δρόμους ώστε να προσδιορίσει την ιδανική ώρα αναχώρησης – και στέλνει στο smartphone του χρήστη έγκαιρη ειδοποίηση.

 

Το MINI Connected ενεργοποιεί το σύστημα πλοήγησης και δείχνει το δρόμο.

Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεση μεταξύ του αυτοκινήτου και της συσκευής του χρήστη, οι καταχωρήσεις του ημερολογίου συγχρονίζονται αυτόματα και το σύστημα πλοήγησης ενεργοποιείται. Επομένως, η καθοδήγηση διαδρομής μπορεί να ξεκινήσει αμέσως και χωρίς να χρειάζεται εκ νέου εισαγωγή του προορισμού. Επίσης, το MINI Connected προσφέρει τη δυνατότητα προώθησης τοποθεσιών και σημείων ενδιαφέροντος από άλλες εφαρμογές μέσα στο αυτοκίνητο ως προορισμούς του συστήματος πλοήγησης, μαζί με την επιθυμητή ώρα άφιξης.

 

Το MINI Connected μαθαίνει εύκολα.

Το MINI Connected μπορεί να αποθηκεύει τοποθεσίες τις οποίες ο χρήστης επισκέπτεται συχνά ως αγαπημένους προορισμούς και να αναγνωρίζει τακτικές διαδρομές – όπως η καθημερινή διαδρομή από το σπίτι στη δουλειά – ώστε να ενημερώνει τον οδηγό έγκαιρα για ασυνήθιστες καθυστερήσεις κατά μήκος της διαδρομής. Οι πληροφορίες για την κατάσταση του αυτοκινήτου βοηθούν επίσης στον προγραμματισμό του ταξιδιού. Για παράδειγμα, ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιεί το MINI Connected στη συσκευή του για να ελέγξει την ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του MINI και την εκτιμώμενη αυτονομία με βάση αυτό το αποτέλεσμα, ώστε να προγραμματίσει τις όποιες απαραίτητες στάσεις για ανεφοδιασμό. Το MINI Cooper S E Countryman ALL4 έχει μία ειδική λειτουργία για το υβριδικό μοντέλο - πλέον της κατάστασης φόρτισης της μπαταρίας και της στάθμης του ρεζερβουάρ καυσίμου – εμφανίζει τη διαθέσιμη αυτονομία μόνο με ηλεκτρική λειτουργία και τη συνολική αυτονομία.

 

Το MINI Connected διατίθεται ήδη δωρεάν για downloading από το Apple App Store στις εξής χώρες: ΗΠΑ, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Πολωνία, Τσεχία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Ν. Αφρική, Βραζιλία και Σιγκαπούρη.

Με την πάροδο του χρόνου, θα υπάρξουν τακτικές αναβαθμίσεις με περισσότερα χαρακτηριστικά που θα βελτιώνουν την εμπειρία ταξιδιού των πελατών MINI.

 

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group  

 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Wednesday, 21. March 2018.
Here you will see the full-length live transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση