Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το Περιπετειώδες: Παγκόσμια καμπάνια λανσαρίσματος για το νέο MINI Countryman.

ADD STORIES: Έμφαση στις εμπειρίες. Το πρώτο MINI plug-in hybrid στην ιστορία της μάρκας.

R60
·
MINI
·
Brands
·
MINI Countryman
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~342,7 KB)
  
Photos(1x, ~5,03 MB)

Μόναχο . Βγείτε έξω και ανακαλύψτε νέα πράγματα – και δημιουργήστε αναμνήσεις. Το “ADD STORIES” προβάλλει την περιπετειώδη φύση του MINI Countryman, ένα καινοτόμο μοντέλο που γεφυρώνει την πόλη με την εξοχή, και που διψά για νέες εμπειρίες και φρέσκιες ιστορίες μακριά από την άσφαλτο. Η ολοκληρωμένη καμπάνια θα συνοδεύει το νέο MINI Countryman από την έναρξη των επικοινωνιών τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι το λανσάρισμα που προγραμματίζεται από το Φεβρουάριο του 2017 και μετά.

 

Κεντρικό σημείο της καμπάνιας είναι η συνειδητοποίηση ότι οι εμπειρίες είναι το νέο status symbol ενός νεανικού, αστικού target group.

 

Το νέο MINI Countryman κάνει αυτές τις εμπειρίες εφικτές – και παίρνει τους επιβάτες μαζί του στο ταξίδι. Το σλόγκαν “ADD STORIES” καλεί τους θεατές να βγουν έξω και να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Το κάθε χιλιόμετρο που διανύουν τους προσφέρει νέες εντυπώσεις και ιστορίες για να μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους.

 

Με την πρεμιέρα της δεύτερης γενιάς του MINI Countryman, η καταξιωμένη Βρετανική μάρκα συνεχίζει την προέλασή της στην premium compact κατηγορία. Το νέο MINI Countryman είναι το μεγαλύτερο, πιο ευέλικτο μοντέλο στην 57χρονη ιστορία της μάρκας. Η πλήρης ανανέωση συμβαδίζει με σημαντικές βελτιώσεις στην ευρυχωρία, λειτουργικότητα, το σπορτίφ στυλ και τα premium χαρακτηριστικά.

 

Το MINI Cooper S E Countryman ALL4 μεταμορφώνει τη γνώριμη διασκεδαστική οδήγηση MINI σε μία συναρπαστική, βιώσιμη εμπειρία. Είναι το πρώτο MINI με plug-in hybrid σύστημα κίνησης για αμιγή ηλεκτροκίνηση μηδενικών ρύπων.

 

«Το να βγεις έξω και να ανακαλύψεις τον κόσμο έχει μία νέα και σημαντική αξία για το target group μας», εξήγησε ο Marc Lengning, επικεφαλής του MINI Brand Management. «Το νέο MINI Countryman προάγει σε μία νέα διάσταση τη μάρκα MINI – επειδή ‘μένοντας στην πόλη΄ σημαίνει παράλληλα ‘φεύγοντας από την πόλη’ το Σαββατοκύριακο και ‘επιστρέφω’ με νέες εμπειρίες και ιστορίες».

 

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης καμπάνιας λανσαρίσματος, το “ADD STORIES” θα διοχετεύσει υλικό σε όλα τα κανάλια, αλλά θα δώσει έμφαση στο ψηφιακό μάρκετινγκ και συγκεκριμένα σε δύο βίντεο: Το “CityCountry” είναι ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων που οδηγεί τον θεατή σε ένα ταξίδι περιπέτειας για αναζήτηση μοναδικών στιγμών με το νέο MINI Countryman. Το δεύτερο βίντεο, “Storyteller”, που δημιουργεί ένα πρόσθετο σημείο εστίασης, υπογραμμίζει το βασικό μήνυμα της καμπάνιας.

 

Η MINI χρησιμοποιεί ψηφιακό περιεχόμενο όχι μόνο για να επιμηκύνει τα βίντεο, αλλά  και για να κάνει διάλογο με φίλους και πελάτες της. Με αναρτήσεις, πανό και διάφορες online διαφημίσεις, η ΜΙΝΙ προσαρμόζει το περιεχόμενο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του υποψήφιου κοινού.

 

Το “ADD STORIES” χρησιμοποιεί ισχυρή οπτική αφήγηση για να υπογραμμίζει το βελτιστοποιημένο χώρο και την αναβαθμισμένη προϊοντική ουσία του MINI Countryman σε διάφορα θεματικά βίντεο. Τα βίντεο παρουσιάζουν προϊοντικά χαρακτηριστικά όπως το MINI Picnic Bench, ένα μαξιλάρι που ξεδιπλώνεται από το χώρο αποσκευών και γίνεται άνετο κάθισμα, ιδανικό για την ύπαιθρο , το κεντρικό όργανο με λειτουργικότητα οθόνης αφής, και το MINI Find Mate. Επίσης προβάλλονται οι εκτός δρόμου ικανότητες του MINI Countryman. Ένα πρόσθετο προϊοντικό βίντεο διάρκειας επτά λεπτών που παρουσιάζει το όχημα με κάθε λεπτομέρεια.

 

Στην έντυπη διαφήμιση, η ΜΙΝΙ εστιάζει σε εκδόσεις ευρείας κυκλοφορίας. Το «στήσιμο» του εντύπου τοποθετεί το νέο MINI Countryman στο φυσικό του περιβάλλον, εκτός πόλης και εκτός δρόμου.

 

Η MINI συνεργάζεται επίσης με ισχυρούς εταίρους που μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό για μοναδικές εμπειρίες: παράδειγμα η Καλιφορνέζικη φίρμα Channel Islands, που ήδη βοήθησε στην εξέλιξη του MINI Surfboard, για τη δημιουργία ενός δυνατού κινηματογραφικού και φωτογραφικού υλικού.

 

Ένας ακόμα εταίρος είναι η Ιαπωνική μάρκα φωτογραφίας και τεχνολογίας Nikon. Η MINI και η Nikon θα συνεργαστούν σε διάφορες δραστηριότητες marketing για το λανσάρισμα του MINI Countryman σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Nikon χρησιμοποιεί τη συνεργασία για την προώθηση της νέας της KeyMission 360. Η κάμερα δράσης (action camera) επιτρέπει συνεχείς λήψεις 360° σε ποιότητα 4K UHD με μία εντελώς νέα μορφή. Η συνεργασία έδεσε άριστα: η KeyMission της Nikon και το νέο MINI Countryman μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό για την περιπέτεια, τις φρέσκιες εμπειρίες και την παρθένα φύση.

 

Η MINI ήδη χρησιμοποιεί αποκλειστικά τη KeyMission 360 στις παγκόσμιες επικοινωνίες της για το MINI Countryman. Θα ακολουθούσουν πρόσθετες παραγωγές με κοινό υλικό για διάφορα και offline κανάλια στην πορεία της καμπάνιας “ADD STORIES” και της καμπάνιας λανσαρίσματος της Nikon KeyMission 360.

 

Το νέο MINI Countryman θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 18 Νοεμβρίου 2016 στο Los Angeles Auto Show. Το λανσάρισμα στην Ευρωπαϊκή αγορά προγραμματίζεται για το Φεβρουάριο του 2017. Από το Μάρτιο του 2017, το νέο MINI Countryman θα κατακτήσει τους δρόμους αλλά και off-road περιοχές εκτός Ευρώπης.

 

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group  

 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση