Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Group Hellas επίσημος χορηγός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

• Υποστήριξη της διοργάνωσης για τρίτη συνεχή χρονιά με παραχώρηση στόλου αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW. • Η BMW Team έτοιμη να καταρρίψει νέα ρεκόρ στους αγώνες δρόμου. • Εξειδικευμένοι προπονητές στο περίπτερο της BMW στο «Χωριό των Χορηγών».

I01
·
Εταιρικά
·
BMW
·
Brands
·
BMW i
·
BMW iPerformance Automobiles
·
BMW i3
·
BMW i Automobiles
·
225xe iPerformance
·
330e iPerformance
·
Αθλητισμός
·
More Sports
·
BMW Running
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~174,86 KB)
  
Photos(5x, ~39,61 MB)

Κηφισιά. Από το 2013, το BMW Group Hellas στηρίζει ενεργά τις αξίες του Κλασικού Αθλητισμού και το αξιόλογο έργο του ΣΕΓΑΣ που συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, διεξάγεται την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 και χιλιάδες δρομείς αναμένεται να κατακλύσουν το κέντρο της πόλης.

 

Ως επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για τρίτη συνεχή χρονιά, το BMW Group Hellas θα παραχωρήσει στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των διοργανωτών και τη φιλόδοξη προσπάθεια των αθλητών.

 

Tο νέο premium ηλεκτρικό BMW i3 (94 Ah) με αυξημένη αυτονομία έως 300 km που δεν εκπέμπει ρύπους, θα συνοδεύει τους πρώτους δρομείς από το σημείο εκκίνησης στο Μαραθώνα. Το στόλο θα πλαισιώνουν τα νέα plug-in hybrid μοντέλα της Σειράς BMW iPerformance (BMW 225xe Active Tourer, BMW 330e και Χ5 xDrive 40e) εξυπηρετώντας τις ανάγκες μετακίνησης του ΣΕΓΑΣ.

 

Τα νέα μοντέλα BMW iPerformance βελτιστοποιούν την εξοικονόμηση ενέργειας και τις επιδόσεις μέσω της συνδυαστικής λειτουργίας ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης και ενός ηλεκτροκινητήρα. Έχοντας παραδώσει πάνω από 100.000 ηλεκτρικά και plug-in hybrid οχήματα σε όλο τον κόσμο τα τελευταία τρία χρόνια, το BMW Group συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις διαμορφώνοντας το παρόν και το μέλλον της εξατομικευμένης βιώσιμης μετακίνησης.

 

Εκτός από την παραχώρηση οχημάτων, το BMW Group Hellas θα συμμετέχει και φέτος σε όλους τους αγώνες δρόμου του Αυθεντικού Μαραθωνίου με τη BMW Team. H δυναμική ομάδα που αριθμεί πάνω από 150 μέλη (αποτελούμενη από εργαζόμενους της εταιρίας, στενούς συνεργάτες και πιστούς φίλους της μάρκας) φιλοδοξεί να σημειώσει νέες επιτυχίες και να καταρρίψει νέα ρεκόρ. Η ομάδα προπονείται συστηματικά κάθε εβδομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο υπό την επίβλεψη της διακεκριμένης Προπονήτριας και Πρωταθλήτριας Μαραθωνίου και Αγώνων Δρόμου, κυρία Μαρία Πολύζου.

 

Την Κυριακή, οι συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι στον Αυθεντικό Μαραθώνιο θα μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της BMW στο «Χωριό των Χορηγών». Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εξειδικευμένους διατροφολόγους και γυμναστές για θέματα υγείας, διατροφής και άσκησης. Δίπλα στο νέο BMW i3 (94 Ah), θα μπορούν να κάνουν προσωπική αξιολόγηση σύστασης σώματος με μία νέα και μοναδική στην Ελλάδα συσκευή και να δοκιμάσουν πρωτοποριακές μεθόδους εκγύμνασης, όπως με τον οικολογικό διάδρομο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

 

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2014, το BMW Group πούλησε 2.118.000 αυτοκίνητα και 123.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2014 ήταν 8.71 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 80.40 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2014, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 116.324 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LIVE - AUTO CHINA 2018.

Beijing, 25. April 2018.
10:20 CST / 04:20 CEST.
Here you can see the full-length transmission of the BMW Group press conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση