Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

“Resale Value Giants”: η MINI πρώτη σε δύο κατηγορίες αυτοκινήτων.

Νέα κατάταξη αυτοκινήτων της Γερμανικής αγοράς με την καλύτερη αξία μεταπώλησης: το MINI One κατακτά την πρωτιά στη μικρή κατηγορία, πρώτη θέση για το MINI One Clubman στην κατηγορία compact.

F54
·
MINI
·
Brands
·
MINI Clubman
·
MINI 3 door
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~401,23 KB)
  
Photos(2x, ~10,81 MB)

Μόναχο . Η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου της Βρετανικής premium μάρκας MINI αποδεικνύεται μία συμφέρουσα επένδυση. Ο αγοραστής μπορεί να απολαμβάνει διασκεδαστική οδήγηση, εξατομικευμένο στυλ και ανώτερη ποιότητα, διασφαλίζοντας παράλληλα μία ιδιαίτερα υψηλή αξία μεταπώλησης. Εδώ και πολλά χρόνια, τα μοντέλα MINI συγκαταλέγονται ανάμεσα στους νικητές  της κατάταξης “Resale Value Giants” που δημοσιεύει το “Focus Online”. Στην τρέχουσα λίστα, δύο μοντέλα MINI επικράτησαν στην πρώτη θέση, σε δύο κατηγορίες. Το νέο 3θυρο MINI One (75 kW/102 hp, κατανάλωση μικτού κύκλου: 4,8 – 4,7 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 111 – 109 g/km) ήταν το μοντέλο με την υψηλότερη αξία μεταπώλησης στη μικρή κατηγορία, κάτι που πέτυχε αντίστοιχα το νέο MINI One Clubman (75 kW/102 hp, κατανάλωση μικτού κύκλου: 5,3 – 5,1 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 124 – 119 g/km) στην compact κατηγορία. Αυτές οι αξιολογήσεις βασίζονται σε αναλύσεις που διεξάγει το ινστιτούτο έρευνας αγοράς Bähr & Fess Forecasts, με έδρα το Saarbrücken. Από την έρευνα προκύπτει η προβλεπόμενη αξία μεταπώλησης των σημερινών νέων αυτοκινήτων μετά από τέσσερα χρόνια.

Δεδομένων των ποικίλων χαρακτηριστικών και της τεράστιας δημοτικότητας, τα δύο ΜΙΝΙ που στέφθηκαν πρωταθλητές στην αξία μεταπώλησης ως  “resale value giants” έχουν όλα τα προσόντα για να προσελκύσουν υψηλή ζήτηση στην αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων. Για το 3θυρο MINI One οι ειδικοί της αγοράς προβλέπουν αξία μεταπώλησης 56,5% επί της σημερινής λιανικής τιμής μέσα σε τέσσερα χρόνια. Η τελευταία γενιά του αρχέτυπου μικρού μοντέλου της premium κατηγορίας έχει ήδη αναδειχθεί Νο1 στην κατηγορία του σε παλιότερες εκδόσεις του “Resale Value Giant”. Επομένως, ήταν απόλυτα φυσιολογική η νέα θετική ετυμηγορία του “Focus online”: «Το MINI One αποτελεί μια άριστη επένδυση».

Από την άλλη, το MINI One Clubman τα καταφέρνει ακόμα καλύτερα στην τρέχουσα αξιολόγηση: μετά από μία τετραετία, το μοντέλο προβλέπεται να έχει αξία μεταπώλησης 58% επί της αρχικής τιμής αγοράς. Η σύγχρονη ερμηνεία ενός shooting brake με τέσσερις πλαϊνές πόρτες, δύο πίσω πόρτες και ευέλικτο εσωτερικό κέρδισε μία υποψηφιότητα στην κατηγορία compact για πρώτη φορά και «αμέσως διεκδίκησε μια θέση μεταξύ των νικητών», σύμφωνα με τη δημοσίευση του “Focus online”.

Στη νέα λίστα “Resale Value Giant”, η αξιολόγηση των μοντέλων έγινε σε συνολικά 16 κατηγορίες οχημάτων. Στις προβλέψεις τους, οι ειδικοί της αγοράς λαμβάνουν υπόψη όχι μόνο τα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου αλλά και το κύρος της μάρκας, τις επιδόσεις και τις συγκριτικές δοκιμές, τον ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη κατηγορία, τις έρευνες πελατών και τις γενικές οικονομικές εξελίξεις. Η σύγκριση των αξιών μεταπώλησης είναι ένα κρίσιμο κριτήριο για υποψήφιους αγοραστές νέων οχημάτων, τη στιγμή της απόφασης αγοράς. Εν κατακλείδι, η διαφορά μεταξύ τιμής αγοράς και αξίας μεταπώλησης είναι ένας σημαντικός παράγοντας κόστους. Η Νέα Γενιά MINI τα καταφέρνει θαυμάσια εδώ όπως και στον τομέα της απόδοσης, προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό διασκεδαστικής οδήγησης και οικονομίας.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων περιλαμβάνονται στο ‘Εγχειρίδιο για κατανάλωση καυσίμου, εκπομπές CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος νέων αυτοκινήτων, που διατίθεται σε όλο το Δίκτυο Εμπόρων, από τη Deutsche Automobil Treuhand GmbH ( DAT ), Hellmuth - Hirth - Str . 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen και στο http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html. LeitfadenCO2 (GuidelineCO2) (PDF ‒ 2.7 MB).

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

 

 

Το BMW Group  

 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση