Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Digital Charging Service βελτιστοποιεί τη φόρτιση και ενσωματώνει τα ηλεκτρικά οχήματα στην αγορά ενέργειας.

Βιώστε την Ενεργειακή Μεταστροφή (“Energiewende”) και Ψηφιοποίηση εδώ και τώρα και ταυτόχρονα εξοικονομήστε χρήματα.

BMW i
·
BMW i Beyond Automobiles
·
BMW i Incubator for Innovations
·
BMW i Sustainability
·
BMW i Mobility Services
·
Τεχνολογία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
BMW ConnectedDrive
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~91,43 KB)
  
Photos(6x, ~33,02 MB)

Μόναχο . Η BMW i επεκτείνει την εμπλοκή της στην ηλεκτρική μετακίνηση με τη νέα ψηφιακή υπηρεσία φόρτισης BMW Digital Charging Service (DCS). Η ευφυής υπηρεσία προνοητικής, πρακτικής, οικονομικής και οικολογικά βελτιστοποιημένης φόρτισης, συνδέει τα οχήματα με τον κόσμο της ενέργειας. Επομένως, η BMW i είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία με σύστημα που ενσωματώνει έξυπνα τη φόρτιση στην καθημερινή ζωή των πελατών και ταυτόχρονα βοηθά στην αισθητή μείωση κόστους. Η Digital Charging Service βελτιστοποιεί την τεχνολογία φόρτισης για τα μοντέλα BMW i και BMW iPerformance, ενώ αργότερα θα επεκταθεί σε άλλες μάρκες. Η νέα υπηρεσία θα λειτουργήσει πιλοτικά στις αγορές της Γερμανίας και της Ολλανδίας στις αρχές του 2017, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες.

 

Μετά την ενεργοποίηση, η υπηρεσία εκτελεί τη διαδικασία φόρτισης τελείως ανεξάρτητα και αυτόνομα. Η BMW Digital Charging Service βασίζεται σε δύο πρωταρχικές λειτουργίες: Φόρτιση βελτιστοποιημένη ως προς το τιμολόγιο του δικτύου ηλεκτρισμού και βελτιστοποιημένη με κριτήριο την ηλιακή ενέργεια. Στην πρώτη περίπτωση, η BMW Digital Charging Service ευθυγραμμίζει το σχέδιο φόρτισης σύμφωνα με την τιμολόγηση του δικτύου ηλεκτρισμού του πελάτη. Η οικονομία της  διαδικασίας φόρτισης βελτιώνεται και το όχημα φορτίζεται αυτόματα με τη χαμηλότερη χρέωση. Σε ορισμένες αγορές, η BMW i συνεργάζεται με καινοτόμους παρόχους ενέργειας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να λαμβάνουν οικονομικές αποζημιώσεις. Στην περίπτωση φόρτισης βελτιστοποιημένης με κριτήριο την ηλιακή ενέργεια, η BMW Digital Charging Service είναι ευθυγραμμισμένη με το οικιακό φωτοβολταϊκό σύστημα. Η DCS προβλέπει την ηλιακή ενέργεια με βάση την πρόγνωση του καιρού και την ισχύ του εγκατεστημένου φωτοβολταϊκού συστήματος που έχει ορίσει ο πελάτης και δημιουργεί ένα πλάνο φόρτισης. Έτσι, η ποσότητα ηλεκτρισμού που δεν καταναλώνεται τη στιγμή που παράγεται για οικιακή χρήση, μπορεί να χρησιμοποιείται για οικονομική φόρτιση του ηλεκτρικού οχήματος. Το όχημα φορτίζεται αυτόματα σε βέλτιστο συνδυασμό με την παραγόμενη ηλιακή ενέργεια.

 

Η νέα υπηρεσία εντάσσεται τη σειρά BMW 260°ELECTRIC. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο https://charging.bmwgroup.com

Οι πελάτες της BMW i μπορούν να ενεργοποιούν εύκολα την υπηρεσία στο portal BMW ConnectedDrive.

 

Πάροχος συστήματος για μετακινήσεις μηδενικών CO 2.

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας 360°ELECTRIC, η BMW i ήδη από το 2013 συνδυάζει μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που υπερβαίνουν τα όρια της ηλεκτροκίνησης και προετοιμάζουν το δρόμο για μετακινήσεις μηδενικών ρύπων. Η ενσωμάτωση του τομέα ενέργειας ως το επόμενο βήμα στην περαιτέρω εξέλιξη της ηλεκτρικής μετακίνησης παίζει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική του BMW Group.

 

Η υπηρεσία BMW Digital Charging Service είναι το αποτέλεσμα ευρείας έρευνας και πολλαπλών project συνεργασίας σε ΗΠΑ (BMW ChargeForward) και Γερμανία (eMOBILie).

 

Επιπλέον: Νέα BMW i Wallboxes .

Με το λανσάρισμα της Digital Charging Service, η BMW i παρουσιάζει δύο ακόμα μοντέλα BMW i Wallbox για πρακτική και ταχεία φόρτιση στο γκαράζ του σπιτιού  ή σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Χάρη στα πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα φόρτισης,  μπορούν τώρα να διαχειρίζονται τριφασικό ρεύμα φόρτισης έως 22 kW. Κορυφαίο μοντέλο της γκάμας είναι το BMW i Wallbox Connect, που περιλαμβάνει εργοστασιακή σύνδεση WiFi και επομένως ταιριάζει άριστα στην πρωτοποριακή Digital Charging Service. Επιπλέον, όχι μόνο προσφέρει τη δυνατότητα καταγραφής της ποσότητας ηλεκτρισμού που παράγεται μέσω του BMW i Wallbox Connect ξεχωριστά σε κάθε όχημα αλλά και της εξαγωγής δεδομένων μετά τη διαδικασία φόρτισης, που είναι π.χ. απαραίτητο για την καταγραφή κόστους φόρτισης.

 

Σχετικά με τις BMW i και BMW iPerformance .

Η BMW i θεωρείται το ‘εκκολαπτήριο ιδεών’ του BMW Group για δικτυωμένες υπηρεσίες μετακίνησης και φουτουριστικές φιλοσοφίες οχημάτων ενώ επαναπροσδιορίζει την έννοια premium μέσα από τη βιωσιμότητα. Η BMW i εκπροσωπείται σε 54 χώρες με το BMW i3 (ηλεκτρικό αυτοκίνητο για μητροπολιτικές περιοχές), το BMW i8 (plug-in υβριδικό σπορ αυτοκίνητο) και τα αυτοκίνητα BMW iPerformance (όλα plug-in υβριδικά BMW). Η BMW i συνδέεται επίσης με τα DriveNow (CarSharing), ReachNow (CarSharing 2.0), ChargeNow (εύκολη πρόσβαση στο παγκοσμίως μεγαλύτερο δίκτυο σημείων φόρτισης), ParkNow (εύκολος εντοπισμός, κράτηση και πληρωμή χώρων στάθμευσης), την εταιρία επιχειρηματικών κεφαλαίων BMW i Ventures (επένδυση σε νεοφυείς επιχειρήσεις [start-ups] με έμφαση στην αστική μετακίνηση), τη BMW Energy (υπηρεσίες γύρω από τη βελτιστοποίηση της ενέργειας) και το BMW i Urban Mobility Competence Centre (consulting για πόλεις).

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2015, το BMW Group πούλησε 2.247.000 αυτοκίνητα και 137.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση