Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

BMW Projection Mapping. Καινοτόμος αφηγηματική παρουσίαση αναδεικνύει την πολυτέλεια και μηχανολογική τελειότητα της BMW Σειράς 7.

Σε έναν περίτεχνα διαμορφωμένο χώρο με προηγμένες τεχνολογίες αφηγηματικής παρουσίασης και εγκαταστάσεις φωτισμού υψηλής αισθητικής, η BMW ζωντανεύει τη διαδικασία εξέλιξης και την τεχνογνωσία που βρίσκεται πίσω από τη νέα BMW Σειρά 7 Sedan. Η εγκατάσταση θα εκτίθεται στο BMW Welt στο Μόναχο, στα BMW Brand Stores σε Παρίσι και Βρυξέλες και στο BMW Driving Centre στη Σεούλ.

Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Σειρά 7
·
BMW
·
Brands
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~163,21 KB)
  
Photos(9x, ~28,95 MB)

Μόναχο . Σε έναν περίτεχνα διαμορφωμένο χώρο με προηγμένες τεχνολογίες αφηγηματικής παρουσίασης και εγκαταστάσεις φωτισμού υψηλής αισθητικής, η BMW ζωντανεύει τη διαδικασία εξέλιξης και την τεχνογνωσία που βρίσκεται πίσω από τη νέα BMW Σειρά 7 Sedan. Η εγκατάσταση θα εκτίθεται στο BMW Welt στο Μόναχο, στα BMW Brand Stores σε Παρίσι και Βρυξέλες και στο BMW Driving Centre στη Σεούλ. Με αυτό τον τρόπο, η μάρκα BMW συνδυάζει τέχνη και τεχνολογία σε μία μοναδική εγκατάσταση που θέτει νέα πρότυπα για την εμπειρία του πελάτη.

 

Με ένα καλλίγραμμο αμάξωμα, δυναμικές επιδόσεις και έμφυτη κομψότητα, η τελευταία γενιά της BMW Σειράς 7 Sedan θέτει νέα πρότυπα στην πολυτελή κατηγορία – όχι μόνο με το απαράμιλλο στυλ, αλλά και με την υπεροχή της στις καινοτομίες. Ως ναυαρχίδα της μάρκας BMW, η BMW Σειρά 7 ενσωματώνει μία ευρεία γκάμα νέων τεχνολογιών, όπως δομή αμαξώματος από Carbon Core, αναγνώριση χειρονομιών και BMW Laserlight.

 

Βασισμένο στη νέα φιλοσοφία πολυτέλειας και μηχανολογικής ακρίβειας που ενσαρκώνει η BMW Σειρά 7 Sedan, το τμήμα Experiential Marketing της BMW ανέπτυξε μία εντελώς νέα μέθοδο αφηγηματικής παρουσίασης.

 

Στόχος του experiential marketing (βιωματικού marketing) είναι η χρήση καινοτόμων μεθόδων και τεχνολογιών για να αναδειχτεί η ουσία της μάρκας BMW. Η υπερσύγχρονη εγκατάσταση “BMW Projection Mapping” χρησιμοποιεί εξαιρετικά προηγμένες μεθόδους προβολής ώστε να αποτυπώσει οπτικά τη διαδικασία σχεδίασης για τη δημιουργία της BMW Σειράς 7 Sedan. Ισχυροί προτζέκτορες προβάλλουν χαρτογραφημένες εικόνες ακριβείας σε ένα μοντέλο παραγωγής. Από την πρώτη γραμμή μέχρι τις χαρακτηριστικές γραμμές του πλαϊνού προφίλ, από το πρότυπο με πηλό μέχρι το τρισδιάστατο σχέδιο, μέσα σε δύο λεπτά, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της BMW Σειράς 7 – την υλοποίηση της ιδέας σε ολοκληρωμένη ναυαρχίδα. Μία πρόσθετη οθόνη παρέχει συμπληρωματικές πληροφορίες πάνω στις αντίστοιχες φάσεις εργασίας.

 

«Σκοπός μας είναι να φέρουμε τους επισκέπτες πιο κοντά στη μάρκα BMW μέσα από νέες και διαδραστικές εμπειρίες», εξηγεί η Claudette Pohl, project manager experiential marketing για διεθνείς μάρκες. «Σ’ αυτό το project, έχουμε βρει τον ιδανικό συνδυασμό επαναστατικής ψηφιακής αφηγηματικής παρουσίασης και ισχυρής αισθητικής απήχησης. Όπως η ναυαρχίδα της BMW και η τεχνολογική πλατφόρμα, αυτή η καινοτόμος μέθοδος - ως προς το περιεχόμενο και το μέσον - ταιριάζει άριστα στην BMW Σειρά 7».

 

Η BMW έχει κρατήσει σκόπιμα την εγκατάσταση εκτός των Εκθέσεων. Τοποθετώντας την όμως στο BMW Welt στο Μόναχο, στα BMW Brand Stores σε Παρίσι και Βρυξέλες και στο BMW Driving Centre στη Σεούλ, η μάρκα κάνει αισθητή την παρουσία της σε βασικές πόλεις. Μέσω αυτού, η εταιρεία επιδιώκει ενεργό διάλογο με ένα κοσμοπολίτικο υποψήφιο κοινό. Η χαρτογραφημένη προβολή είναι κεντρικό στοιχείο της εμπειρίας της μάρκας. 

 

Η BMW συνεργάζεται για το συγκεκριμένο project με τη Λονδρέζικη εταιρία Holition. Τεχνολόγοι ειδικοί σε θέματα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας προσάρμοσαν τις προβολές στη BMW Σειρά 7, περνώντας αρκετές εβδομάδες με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Το κάθε pixel πρέπει να είναι τέλεια τοποθετημένο για να προσαρμόζεται στις γραμμές του αμαξώματος. Η προβολή δεν επηρεάζεται από τις συνθήκες φωτισμού και οι εικόνες υψηλής ποιότητας μπορούν ακόμα και να χαρτογραφούνται απευθείας στο χρώμα του αμαξώματος, στο φως της ημέρας – μία παγκόσμια πρωτοπορία.

 

 - Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση