Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Motorrad παρουσιάζει το Navigator VI. Ο τέλειος σύντροφος για απολαυστικές εξορμήσεις με μοτοσικλέτα.

Η BMW Motorrad παρουσιάζει το νέο Navigator VI, που θα διατίθεται από το Μάρτιο του 2017 μαζί με την υπάρχουσα έκδοση Navigator V. Πρόκειται για ένα νέο σύστημα πλοήγησης με πολυάριθμα καινοτόμα χαρακτηριστικά και αναβαθμισμένη λειτουργικότητα.

Brands
·
BMW Motorrad
·
Προαιρετικός εξοπλισμός, αξεσουάρ
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~140,59 KB)
  
Photos(3x, ~2,69 MB)

Μόναχο. Η BMW Motorrad παρουσιάζει το νέο Navigator VI, που θα διατίθεται από το Μάρτιο του 2017 μαζί με την υπάρχουσα έκδοση Navigator V. Πρόκειται για ένα νέο σύστημα πλοήγησης με πολυάριθμα καινοτόμα χαρακτηριστικά και αναβαθμισμένη λειτουργικότητα. Το νέο σύστημα διατηρεί τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις με το προηγούμενο, και την οθόνη 5", που όμως χάρη σε ένα πολωτικό φίλτρο, προσφέρει βελτιωμένη αναγνωσιμότητα, κυρίως στην έντονη και άμεση ηλιακή ακτινοβολία.

 

Εκτός από την αύξηση της εσωτερικής μνήμης από 8 GB σε 16 GB (για Ε.Ε./ΗΠΑ, η συσκευή χωρίς προ-εγκατεστημένους χάρτες εξακολουθεί να έχει 4 GB), το νέο Navigator VI προσφέρει πλέον επιλογή διαδρομής "Winding roads" (δρόμοι με στροφές) για αποφυγή κατοικημένων περιοχών, εφόσον οι δρόμοι και οι συνθήκες το επιτρέπουν. Ένα ακόμα νέο χαρακτηριστικό για τον υπολογισμό διαδρομών είναι το “Avoid main roads" (Αποφυγή βασικών δρόμων). Σε συνδυασμό με την υπάρχουσα λειτουργία "Avoid motorways" (Αποφυγή αυτοκινητοδρόμων), ο αναβάτης μπορεί να επιλέγει ακόμα καλύτερα τους κατάλληλους δρόμους για μοτοσικλέτα. Το "Round Trip" διαμορφώνει τα ταξίδια με βάση το χρόνο, την απόσταση ή τον ενδιάμεσο προορισμό, με σκοπό μία πλήρως εξατομικευμένη και μοναδική εμπειρία επάνω σε δύο τροχούς. Με τη λειτουργία "Natural Guidance", οι οδηγίες πλοήγησης προσφέρουν και ακριβή περιγραφή των περιχώρων.

 

Η νέα λειτουργία "Music Streaming", σε σύνδεση με Bluetooth, επιτρέπει την αναπαραγωγή αποθηκευμένης μουσικής από smartphone. Ακόμα και συμβατές action cameras μπορούν να ελέγχονται απευθείας μέσω του Navigator VI. Η άνετη και έξυπνη λειτουργία των επιλογών που χρησιμοποιούνται συχνότερα μπορεί να ενεργοποιείται ειδικά για κάθε μοντέλο, είτε από τη βάση με τα 4 μπουτόν ή από το χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι. Πρόσθετες λειτουργίες όπως οι σελίδες "My Motorcycle" καθώς και μηνύματα προειδοποίησης και κατάστασης διατίθενται σε συνάρτηση με την προετοιμασία πλοήγησης. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση και τα δελτία καιρού μπορούν να προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια της προαιρετικής εφαρμογής Garmin Smartphone Link App. Με όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις δεδομένων προ-εγκατεστημένων χαρτών να διατίθενται δωρεάν μαζί με ένα προαιρετικό κιτ εγκατάστασης σε αυτοκίνητο, το νέο BMW Motorrad Navigator VI θεωρείται ο τέλειος σύντροφος για όλους τους οδηγούς.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LIVE - AUTO CHINA 2018.

Beijing, 25. April 2018.
10:00 CST / 04:00 CEST.
Here you can see the full-length transmission of the BMW Group press conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση