Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Motorrad παρουσιάζει χειροποίητα εξαρτήματα. Υψηλής ποιότητας custom εξαρτήματα για την οικογένεια της R nineT.

Η μετατροπή μίας μοτοσικλέτας σε συλλεκτικό κομμάτι είναι μία διαδικασία που πυροδοτεί το πάθος πολλών θαυμαστών της. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο η BMW Motorrad διεύρυνε την γκάμα γνήσιων αξεσουάρ της με custom εξαρτήματα κατασκευασμένα στη φρέζα για τα μοντέλα R nineT, R nine T Pure, R nineT Scrambler, R nine T Racer και R nine T Urban G/S.

BMW Motorrad
·
Brands
·
Προαιρετικός εξοπλισμός, αξεσουάρ
·
Σειρά R
·
R nineT
·
R nineT Scrambler
·
R nineT Racer
·
R nineT Pure
·
R nineT Urban G/S
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~207,31 KB)
  
Photos(10x, ~16,61 MB)

Μόναχο. Η μετατροπή μίας μοτοσικλέτας σε συλλεκτικό κομμάτι είναι μία διαδικασία που πυροδοτεί το πάθος πολλών θαυμαστών της. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο η BMW Motorrad διεύρυνε την γκάμα γνήσιων αξεσουάρ της με custom εξαρτήματα κατασκευασμένα στη φρέζα για τα μοντέλα R nineT, R nine T Pure, R nineT Scrambler, R nine T Racer και R nine T Urban G/S.

 

Κατασκευασμένα με περίτεχνο τρόπο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας, τα εξαρτήματα αυτά διαθέτουν έναν καταπληκτικό σχεδιασμό ο οποίος εκφράζει το πάθος για κορυφαία, premium τεχνολογία μοτοσικλέτας.

Τα μοναδικά σχέδια δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον Roland Sands, ένα διάσημο βελτιωτή με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

 

Η ιδιαίτερη τεχνική κατασκευής των εξαρτημάτων μας δίνει μεταλλικές επιφάνειες υψηλής ποιότητας με χαρακτηριστικό τις αντιθέσεις ανάμεσα στο γυαλιστερό μαύρο και στο αλουμίνιο.

 

Τα εξαρτήματα φτιάχνονται εξαρχής από ακατέργαστα κομμάτια αλουμινίου με τη χρήση φρέζας CNC και στη συνέχεια γυαλίζονται περίτεχνα στο χέρι, πριν δεχτούν την τελική επίστρωση με μαύρο χρώμα.

 

Στη συνέχεια, συγκεκριμένες επιφάνειες ξαναμπαίνουν στη φρέζα ώστε να αποκτήσουν και πάλι την αυθεντική εμφάνιση γυμνού αλουμινίου.

 

Όλα τα εξαρτήματα που κατασκευάζονται στη φρέζα φέρουν το λογότυπο BMW ή επιγραφή BMW Motorrad. Διαθέτουν επίσης υπογραφή “by Roland Sands Design” η οποία υπογραμμίζει την ιδιαίτερη προέλευσή τους. Χάρη στο χρωματικό συνδυασμό του μαύρου χρώματος με το αλουμίνιο, τα εξαρτήματα γίνονται ένα με το κλασικό, vintage στυλ των συγκεκριμένων μοτοσικλετών.

 

Τα παρακάτω «σφυρήλατα» - όπως λέγονται - εξαρτήματα είναι τώρα διαθέσιμα στο δίκτυο Επίσημων Εμπόρων της BMW Motorrad:

 

  • Καπάκια κυλινδροκεφαλών
  • Τάπα λαδιού
  • Μπροστινό καπάκι ιμάντα κινητήρα
  • Στεφάνη προβολέα φώτων
  • Αντίβαρα τιμονιού
  • Καπάκια άξονα μετάδοσης (πλήμνη πίσω τροχού)
  • Καπάκι κωνικών γραναζιών
  • Καπάκια σημείων έδρασης του ψαλιδιού

 

Μελλοντικά, θα κυκλοφορήσουν και άλλα εξαρτήματα του είδους.

 

Πέραν αυτών, η γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ BMW Motorrad περιλαμβάνει ήδη μία σειρά από υψηλής ποιότητας custom εξαρτήματα, τα οποία χαρίζουν εντελώς προσωπικό στυλ στην οικογένεια μοτοσικλετών R nineT με προηγμένες και σχεδιαστικά αυθεντικές μεθόδους.

 

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει το αλουμινένιο ρεζερβουάρ καυσίμου το οποίο φτιάχνεται στο χέρι σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας της BMW Motorrad.

 

Η λείανση του αλουμινίου στο χέρι χαρίζει στο κάθε ρεζερβουάρ μοναδική εμφάνιση, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κλασική φινέτσα των R nineT, R nine T Pure και R nineT Scrambler.

 

Ενώ είναι ακριβώς ίδιο στο μέγεθος και στο σχήμα του με το αντίστοιχο εξάρτημα βιομηχανικής παραγωγής, το αλουμινένιο ρεζερβουάρ μπορεί να παραγγελθεί είτε με ηλεκτροκολλημένες ραφές ή με τις ραφές επί τούτου ορατές, σύμφωνα με το προσωπικό γούστου του αγοραστή. Και στις δύο εκδόσεις το στιλπνό, διάφανο βερνίκι που εφαρμόζεται στις επιφάνειες από γυαλισμένο, γυμνό αλουμίνιο, χαρίζει στο ρεζερβουάρ υψηλής ποιότητας εμφάνιση εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αξιόπιστη, αντιοξειδωτική προστασία. 

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2015 ήταν 9.22 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 92.18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2015, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 122.244 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2017.

Frankfurt. 12. September.
Here you will see the highlights of the BMW Group press conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση