Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Motorsport ξεκινά τη νέα σεζόν με ισχυρούς εταίρους.

Μέσα στην εβδομάδα, η BMW Motorsport θα παρουσιάσει τα σχέδια των έξι BMW M4 DTM της για την αγωνιστική σεζόν 2017, στο Εργοστάσιο του BMW Group στο Landshut, μαζί με άλλα μοντέλα της προϊοντικής γκάμας της. Τα θεαματικά σχέδια για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα βασίζονται κυρίως στα λογότυπα και τα χρώματα των εταιρειών που συνεχίζουν να υποστηρίζουν και φέτος τη BMW Motorsport στη μάχη για νίκες και τίτλους.

Αθλητισμός
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
DTM
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~170,14 KB)
  
Photos(10x, ~14,73 MB)

Υπάρχει συνέπεια στο συνδυασμό Premium Εταίρου και οδηγού για πέντε από τα έξι αυτοκίνητα DTM με τα οποία η BMW Motorsport θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν που ξεκινά στις 6 Μαΐου 2017. Ο Marco Wittmann (GER) θα συμμετέχει με την εντυπωσιακή εμφάνιση της Red Bull και φέτος. Ο 27-χρονος οδηγός αγωνίστηκε με τη Red Bull BMW M4 DTM για πρώτη φορά το 2016 – και διεκδίκησε το δεύτερο τίτλο του στο DTM την ίδια σεζόν. Ο Wittmann σκοπεύει να συνεχίσει και φέτος αυτή την επιτυχία, μαζί με το δημοφιλή Premium Εταίρο και τη BMW Team RMG.

 

Οι δύο άλλοι οδηγοί της ομάδας θα είναι επίσης πλήρως εξοικειωμένοι με τη σχεδίαση των αυτοκινήτων τους: Η Shell - ως Premium Τεχνολογικός Εταίρος – θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμη πίσω από την εντυπωσιακή κόκκινη και κίτρινη εμφάνιση του αγωνιστικού αυτοκινήτου για το 2017 που θα οδηγήσει ο Augusto Farfus (BRA). Η Shell, η BMW Motorsport και ο Farfus έχουν μία μακροχρόνια ιστορία συνεργασίας. Ο Βραζιλιάνος οδηγός μέσα από τακτικές εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο κάνει επίδειξη γνώσεων σχετικά με τα λιπαντικά υψηλών επιδόσεων. Η DEUTSCHE POST BMW M4 DTM με οδηγό τον Timo Glock (GER) υιοθετεί και πάλι εντυπωσιακή, κίτρινη εμφάνιση.

 

Ο Glock με την Deutsche Post AG έχουν παράδοση στις επιτυχίες – που συνεχίζονται και στο DTM. Ο Γερμανός οδηγός έχει κερδίσει τρεις αγώνες στον άγριο ανταγωνισμό του πρωταθλήματος αυτοκινήτων τουρισμού.

 

Ο Bruno Spengler (CAN) έχει επίσης να θυμηθεί μεγάλους θριάμβους από τη συνεργασία του με τη BMW Bank (Premium Εταίρος). Η καλύτερη στιγμή μέχρι τώρα ήταν η κατάκτηση του τίτλου το 2012 με το matt-black αυτοκίνητο, το επονομαζόμενο “Black Beast”.

 

Ο Spengler και η BMW Bank στοχεύουν να συνεχίσουν και φέτος στον ίδιο ρυθμό. Ο Maxime Martin τρέχει με τα χρώματα της SAMSUNG SDI από το 2014. Η εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει τη BMW Motorsport σαν Premium Εταίρος. Ο Martin μέχρι στιγμής έχει σημειώσει δύο νίκες με τη SAMSUNG BMW M4 DTM. Ο οδηγός της BMW ευελπιστεί σε νέες επιτυχίες με το νέο μοντέλο του 2017.

 

Ο Tom Blomqvist (GBR) θα ξεκινήσει τη σεζόν στο Hockenheim (GER) με εντελώς νέα εμφάνιση: το BMW Driving Experience αποτελεί τμήμα της BMW M Division και, σαν μία από τις πρώτες σχολές εκπαίδευσης οδηγών, απογειώνει τον ενθουσιασμό των πελατών μέσα από οδηγικές εμπειρίες με τα τελευταία μοντέλα του BMW Group από το 1977. Για να γιορτάσει την επέτειο των 40 χρόνων του, το BMW Driving Experience γίνεται Premium Εταίρος της BMW Motorsport στο DTM. Το σήμα είναι ορατό στις πίσω πτέρυγες και των έξι BMW M4 DTM, ενώ η BMW Driving Experience M4 DTM του Blomqvist εντυπωσιάζει με Σχεδίαση Μ.

 

Ευρεία εμπλοκή σε πολυάριθμα project .

Πολλές ισχυρές και επιτυχημένες εταιρείες, όπως οι Akrapovič, amplus AG, H&R, MAHLE, ZF και Zollner παραμείνουν Επίσημοι Εταίροι της BMW Motorsport στο DTM. Η MAHLE έχει αυξήσει το βαθμό εμπλοκής και αλλά και παρουσίας της φετινή σεζόν με πιο εμφανή σήματα. Μαζί με τη Shell (Premium Τεχνολογικός Εταίρος), οι Akrapovič και H&R υποστηρίζουν τη BMW Motorsport ως Επίσημοι Εταίροι στο IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC).

 

Υψηλοί στόχοι με τη BMW M 6 GT 3.

Καθώς η μάχη για νίκες γίνεται στις πιο δύσκολες πίστες στο κόσμο στους αγώνες GT, η ομάδα BMW M6 GT3 υποστηρίζεται από τη Shell ως Premium Εταίρο Τεχνολογίας και τους Επίσημους Εταίρους Alzner Automotive GmbH, CATL και Randstad. Για πρώτη φορά, η Shell, δεν θα προσφέρει μόνον υποστήριξη σε πετρελαιοειδή με διακριτική παρουσία των σημάτων της και στα έξι αυτοκίνητα, αλλά θα εκπροσωπείται και με μία ολοκληρωμένη σειρά σημάτων σε ένα από τα αυτοκίνητα της ομάδας Schnitzer. Ο εργοστασιακός οδηγός της BMW και πρεσβευτής της Shell, Augusto Farfus, θα μία φορά ακόμα θα εκκινήσει με χρώματα της Shell τον 24-ωρο αγώνα. Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους τον Ιανουάριο, η BMW Motorsport και η Alzner Automotive GmbH θα τρέξουν τώρα μαζί στους πρώτους τους αγώνες. Η CATL αποτελεί σημαντικό τμήμα του προγράμματος GT στη BMW από την περασμένη σεζόν.

 

Το 2017, το λογότυπο της εταιρείας δεν θα κοσμεί μόνο την οροφή και την πίσω πτέρυγα της BMW M6 GT3 για τους αγώνες στο Nürburgring-Nordschleife (GER), στο Spa-Francorchamps (BEL) και στο Macau (CHN), αλλά θα συμπληρώνεται από σήματα στις πόρτες και τις πτέρυγες των αγωνιστικών μοντέλων GT. Η επιτυχημένη συνεργασία με τη Randstad έχει επεκταθεί κα μπαίνει στην όγδοη χρονιά της το 2017. Ένα από τα αυτοκίνητα της Schubert Motorsport θα φέρει το λογότυπο της εταιρείας στις πόρτες, την οροφή και την πίσω πτέρυγα.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση