Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η νέα BMW Σειρά 1.

Νέες ειδικές εκδόσεις, αναβαθμισμένη ποιότητα στο εσωτερικό, εκτεταμένη συνδεσιμότητα και η τελευταία γενιά του λειτουργικού συστήματος iDrive: αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της επόμενης γενιάς της BMW Σειράς 1.

F21 LCI
·
F20 LCI
·
F52
·
Σειρά 1
·
3-πορτο Hatch
·
5-πορτο Hatch
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(3x, ~1,98 MB)
  
Photos(49x, ~263,56 MB)
  • Νέα έκδοση του πιο σπορ οχήματος της premium compact κατηγορίας θα λανσαριστεί σε 3-θυρη και 5-θυρη μορφή τον Ιούλιο του 2017. Με το νέο μοντέλο, η BMW γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη ιστορία της BMW Σειράς 1, που μεταξύ 2011 και 2017 κατέγραψε ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Σαφής επικέντρωση στην Ευρώπη που συγκεντρώνει πάνω από το 70% των πωλήσεων. Μεγαλύτερες αγορές: Γερμανία, Μ. Βρετανία και Κίνα.

 

  • Νέες ειδικές εκδόσεις Edition Sport Line Shadow, Edition M Sport Shadow και BMW M140i Edition Shadow υπογραμμίζουν τη σπορ αλλά και ‘elegant’ εμφάνιση του αυτοκινήτου με μαύρη μάσκα, μαύρα ένθετα στους προβολείς LED και σκούρα πίσω φώτα LED.

 

  • Δύο νέες εξωτερικές αποχρώσεις – Sunset Orange και Seaside Blue – τονίζουν την προσωπικότητα της BMW Σειράς 1. Πέντε νέες εκδόσεις ζαντών αλουμινίου (17 και 18-ιντσών) προσδίδουν πρόσθετη λάμψη.

 

  • Πλήρως ανασχεδιασμένος, οδηγοκεντρικός πίνακας οργάνων επιτείνει την αίσθηση ευρυχωρίας. Αποκλειστικά υλικά και μία νέα δερμάτινη ταπετσαρία αναβαθμίζουν τη φινέτσα και το κύρος στο εσωτερικό.

 

  • Καινοτόμος λειτουργική φιλοσοφία με το σύστημα iDrive. Προαιρετικό σύστημα Πλοήγησης Professional με οθόνη αφής 8,8-ιντσών, φωνητικό έλεγχο και διεπαφή του iDrive Controller με λειτουργία αφής.

 

  • Οι Υπηρεσίες BMW ConnectedDrive διασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας. Η Νέα BMW Σειρά 1 διατίθεται με Real Time Traffic Information (RTTI) με πρόληψη κινδύνου, On-Street Parking Information, πρόσβαση οχήματος μέσω Remote Services και την ενσωματωμένη λειτουργία Microsoft Exchange για ανταλλαγή και επεξεργασία emails, καταχωρήσεις ημερολογίου και λεπτομέρειες επαφών. Ενσωμάτωση Smartphone μέσω Apple CarPlay, επαγωγική φόρτιση και WiFi hotspot για σύνδεση μέχρι δέκα συσκευών.

 

  • Ευρεία γκάμα ισχυρών και αποδοτικών κινητήρων με τρικύλινδρους, τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους βενζινοκινητήρες και προηγμένους τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους diesel. Ισχύς από 80 kW/109 hp στη BMW 116i μέχρι 250 kW/340 hp στη BMW M140i (κατανάλωση μικτού κύκλου: 7,8 – 3,4 l/100 km, Εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 179 – 89 g/km)*.

 

  • Η πίσω κίνηση (δεν διατίθεται από τον ανταγωνισμό) προσφέρει απαράμιλλη δυναμική συμπεριφορά στην κατηγορία. Το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive διατίθεται προαιρετικά.

 

* Τιμές κατανάλωσης στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο ελαστικού.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο " Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars ", που διατίθεται σε όλο το δίκτυο εμπόρων από τη Deutschen Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen και στη http://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. ManualCO2 (PDF - 2.7 MB.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση