Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Group, η Intel και η Mobileye Ανακοίνωσαν την Ένταξη της Delphi ως Εταίρου Εξέλιξης και Ενσωμάτωσης Συστημάτων στην Πλατφόρμα Αυτόνομης Οδήγησης.

Η σύμπραξη BMW Group, Intel και Mobileye στοχεύει στην ολοκλήρωση και βιομηχανοποίηση της τεχνολογίας αυτοματοποιημένης οδήγησης επιπέδου 3 - επιπέδου 5 για πολλαπλούς κατασκευαστές OEM. Η Delphi θα αξιοποιήσει την εμπειρία της στην αυτοματοποιημένη οδήγηση και στην ενσωμάτωση συστημάτων (system integration) για να συμβάλλει στην εξέλιξη και αρχική υλοποίηση της τεχνολογίας αυτόνομων οχημάτων.

Εταιρικά
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~224,39 KB)
  
Photos(1x, ~3,05 MB)

Μόναχο. Το BMW Group, η Intel και η Mobileye (“Cooperation Partners”) ανακοίνωσαν την απόφασή τους να εντάξουν την Delphi ως εταίρο εξέλιξης και ενσωμάτωσης συστημάτων (‘system integrator’) στη προηγμένη τους πλατφόρμα αυτόνομης οδήγησης. Οι τέσσερις εταίροι στοχεύουν να θέσουν από κοινού σε εφαρμογή ένα μοντέλο συνεργασίας για να προσφέρουν κλιμακούμενες λύσεις στην ευρύτερη βιομηχανία ΟΕΜ, πιθανόν και σε άλλες βιομηχανίες.

 

Η Delphi είναι ήδη προμηθευτής μιας πρωτότυπης υπολογιστικής πλατφόρμας στο BMW Group και συνεργάζεται με τις Intel και Mobileye στους τομείς ανίχνευσης, συγχώνευσης δεδομένων αισθητήρων και ισχυρών μονάδων ελέγχου αυτόνομης οδήγησης.

 

Τον Ιούλιο του 2016, το BMW Group, η Intel και η Mobileye ανακοίνωσαν ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους για κάνουν τα αυτόνομα οχήματα πραγματικότητα και να φέρουν στη μαζική παραγωγή μερικώς ή πλήρως αυτόνομα μοντέλα μέχρι το 2021. Από τότε, οι Cooperation Partners έχουν εξελίξει μία κλιμακούμενη αρχιτεκτονική που μπορεί να υιοθετηθεί και από άλλες ομάδες εξέλιξης και κατασκευαστές με σκοπό τη δημιουργία προηγμένων σχεδίων και τη διαφοροποίηση των μαρκών.

 

Οι ‘System integrators’, όπως η Delphi, παίζουν κρίσιμο ρόλο στη στρατηγική λανσαρίσματος μιας κοινής λύσης που θα φτάσει γρήγορα σε πολλούς ΟΕΜ. Σημαντική αποστολή για τη Delphi θα είναι η ενσωμάτωση της λύσης που θα προτείνει το ‘σχήμα’ BMW Group, Intel & Mobileye σε αρχιτεκτονικές οχημάτων OEM. Η Delphi μπορεί επιπρόσθετα να προσφέρει τον απαιτούμενο εξοπλισμό του υλισμικού, όπως αισθητήρες, εξατομικευμένες λύσεις και εφαρμογές διαφοροποίησης.

 

Η συνεργασία μεταξύ Delphi και Cooperation Partners δεν είναι κλειστή. Οι Cooperation Partners σκοπεύουν να εντάξουν στο πρόγραμμα και άλλους εταίρους ενσωμάτωσης και εξέλιξης για να υποστηρίξουν τις ανάγκες των πελατών ΟΕΜ.

 

Δηλώσεις στελεχών

«Από την αρχή δημιουργήσαμε μία συνεργασία βασισμένη σε ανοιχτή πλατφόρμα για τη συγκεκριμένη τεχνολογία του μέλλοντος. Με την ένταξη της Delphi ενισχύουμε σημαντικά την εξέλιξη της αυτοματοποιημένης οδήγησης και κάνουμε ένα βήμα στο μέλλον με την εξάπλωση αυτής της τεχνολογίας σε όλη τη βιομηχανία», δήλωσε ο Klaus Fr ö hlich , Μέλος Δ.Σ. της BMW AG στον τομέα της Εξέλιξης.

 

«Η συνεργασία BMW, Intel και Mobileye εξακολουθεί να φέρνει την επανάσταση στη βιομηχανία αυτοκινήτου», δήλωσε ο CEO της Intel , Brian Krzanich. «Σε λιγότερο από ένα χρόνο, οι ομάδες συνεργασίας μας έχουν κάνει σημαντική πρόοδο στη διαμόρφωση μιας κλιμακούμενης πλατφόρμας για αυτόνομη οδήγηση και πρόκειται να παραδώσουν 40 πιλοτικά αυτοκίνητα το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Η ένταξη της Delphi ως εταίρου ενσωμάτωσης συστημάτων θα επιταχύνει το λανσάρισμα αυτόνομων οχημάτων από πολλαπλούς κατασκευαστές και θα προσφέρει διαφοροποίηση στους πελάτες».

 

«Η συνεργασία και συμμετοχή πολλαπλών κατασκευαστών αυτοκινήτων και προμηθευτών είναι η καλύτερη μέθοδος για την ανάπτυξη ασφαλών, χαμηλού κόστους λύσεων αυτόνομης οδήγησης με ταχεία υλοποίηση» δήλωσε ο Συνιδρυτής, Πρόεδρος και CTO της Mobileye , Καθηγητής Amnon Shashua. «Η εμπειρία της Delphi στον τομέα καθώς και η μακρόχρονη ιστορία της στην ενσωμάτωση περίπλοκων συστημάτων, την καθιστά την πλέον κατάλληλη επιλογή εταίρου».

 

«Είναι μεγάλη ευκαιρία για τη Delphi να χρησιμοποιήσει την πλούσια τεχνογνωσία και εμπειρία της στην αυτόνομη οδήγηση και την ηλεκτρική αρχιτεκτονική ώστε να βοηθήσει στην εξέλιξη και κλιμακούμενη εφαρμογή της τεχνολογίας. Η στενή μας εργασιακή σχέση και με τους τρεις εταίρους αποτελεί ισχυρή βάση για επιτυχία» δήλωσε ο Kevin Clark , Πρόεδρος και CEO της Delphi .

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση