Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Μέτρα αναβάθμισης μοντέλων MINI από το καλοκαίρι του 2017.

Πρεμιέρα για τα νέα MINI One Countryman και MINI One D Countryman – όλα τα μοντέλα MINI με αναβαθμισμένη σχεδίαση οργάνων, πιο ακριβή ένδειξη στάθμης καυσίμου και νέο σύστημα ελέγχου για τα MINI Driving Modes και MINI Head-Up-Display – πρόσθετος προαιρετικός εξοπλισμός προσαρμοσμένος στο μοντέλο: προεγκατάσταση Apple CarPlay, ‘alertness assistant’, Always Open Package.

F60
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~276,39 KB)
  
Photos(20x, ~115,01 MB)

Μόναχο . Η γκάμα εκδόσεων του νέου MINI Countryman πρόκειται να επεκταθεί από τον Ιούλιο του 2017 με την προσθήκη δύο νέων βασικών εκδόσεων, μιας βενζινοκίνητης και μιας πετρελαιοκίνητης έκδοσης. Παράλληλα με την πρεμιέρα του νέου MINI One Countryman (κατανάλωση: 5,8 - 5,5 l/100 km, εκπομπές CO2: 133 - 126 g/km) και του νέου MINI One D Countryman (κατανάλωση: 4,3 - 4,1 l/100 km, εκπομπές CO2: 114 - 109 g/km η Βρετανική premium μάρκα κάνει πιο ελκυστικά τα μοντέλα της στη μικρή και compact κατηγορία από το καλοκαίρι του 2017 με νέα χαρακτηριστικά σχεδίασης, λειτουργικότητας και ενημέρωσης/ψυχαγωγίας.

 

Μετατροπές έχουν γίνει στη φιλοσοφία απεικόνισης και ελέγχου λειτουργιών και στη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού. Όλα τα σημερινά μοντέλα MINI θα διαθέτουν έναν εξελιγμένο πίνακα οργάνων με νέα ‘νυχτερινή εμφάνιση’ και ακριβέστερη ένδειξη στάθμης καυσίμου. Η λειτουργία των MINI Driving Modes και MINI Head-Up-Display θα μπορεί να προσαρμόζεται. Από τον Ιούλιο του 2017, τα MINI Clubman και MINI Countryman θα μπορούν να εφοδιάζονται με προ-εγκατάσταση Apple CarPlay, ενώ το ‘alertness assistant’ θα διατίθενται μελλοντικά για το 3θυρο και 5θυρο ΜΙΝΙ και το MINI Cabrio. Ένα ακόμα νέο στοιχείο για το MINI Cabrio είναι το Always Open Package.

 

MINI Countryman : πολυτάλαντο, με νέες βασικές εκδόσεις.

Η γκάμα κινητήρων του MINI Countryman θα επεκταθεί από τον Ιούλιο του 2017 και μετά με την προσθήκη ενός ακόμα κινητήρα βενζίνης και diesel. Με τις νέες εκδόσεις το μεγαλύτερο και πιο ευέλικτο MINI υπογραμμίζει τα προσόντα του κυρίως στον τομέα της απόδοσης. Και οι δύο νέοι κινητήρες είναι τρικύλινδροι 1500 κυβ. εκατ. και ανήκουν στην τελευταία γενιά κινητήρων του BMW Group με κύριο χαρακτηριστικό τη σχεδίαση βελτιστοποιημένου βάρους, την προηγμένη Τεχνολογία MINI TwinPower Turbo και ένα αξιοσημείωτο επίπεδο εσωτερικής απόδοσης.

 

Ο βενζινοκινητήρας του νέου MINI One Countryman συνδυάζει υπερσυμπίεση και άμεσο ψεκασμό βενζίνης με μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων (double VANOS). Το κέλυφος της τουρμπίνας είναι ενσωματωμένο στην υγρόψυκτη πολλαπλή εξαγωγή, επομένως βρίσκεται κοντά στους θαλάμους καύσης. Ένας αντικραδασμικός άξονας από σφυρήλατο ατσάλι βελτιστοποιεί την πολιτισμένη λειτουργία του 3κύλινδρου. Με μέγιστη ισχύ 75 kW/102 hp και μέγιστη ροπή 180 Nm διαθέσιμη μεταξύ 1250 και 3800 rpm, ο κινητήρας του νέου MINI One Countryman προσφέρει σπορ, ευέλικτη και διασκεδαστική οδήγηση. Με το στάνταρ 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο επιταχύνει σε 11,8 δεύτερα από 0 στα 100 km/h - 12,2 δεύτερα με το 6-τάχυτο κιβώτιο Steptronic. Η τελική ταχύτητα είναι 180 km/h και στις δύο περιπτώσεις. Με μηχανικό κιβώτιο και με το Steptronic η μέση κατανάλωση καυσίμου του νέου MINI One Countryman είναι 5,8 - 5,5 lit / 100 km. Το επίπεδο εκπομπών CO2 είναι 133 - 126 g / km (κύκλος δοκιμών NEDC, ανάλογα με την επιλεγμένη διάσταση ελαστικού).

 

Ένας υπερσυμπιεστής με τουρμπίνα μεταβλητής γεωμετρίας και άμεσο ψεκασμό common rail με μαγνητικά μπεκ που παράγουν μέγιστη πίεση 2000 bar διασφαλίζουν ότι ο κινητήρας του νέου MINI One D Countryman προσφέρει σπορ ελκτική ισχύ σε συνδυασμό με οικονομική κατανάλωση. Η πολιτισμένη λειτουργία του 3-κύλινδρου diesel έχει επίσης βελτιστοποιηθεί μέσω ενός αντικραδασμικού άξονα. Η μέγιστη ισχύς του 85 kW/116 hp, ενώ η μέγιστη ροπή των 270 Nm είναι διαθέσιμη μεταξύ 1750 και 2250 rpm. Το νέο MINI One D Countryman έχει επιτάχυνση 0 – 100m σε 10,9 δεύτερα, τελική ταχύτητα 190 km/h και μέση κατανάλωση 4,3 - 4,1 lit / 100 km. Το επίπεδο εκπομπών CO2 είναι 114 - 109 g / km (κύκλος δοκιμών NEDC, ανάλογα με τη διάσταση του επιλεγμένη ελαστικού).

 

Από τον Ιούλιο του 2017, το πρόγραμμα κινητήρων που διατίθεται για το MINI Countryman θα περιλαμβάνει συνολικά τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις diesel. Τα μοντέλα MINI Cooper Countryman, MINI Cooper S Countryman, MINI Cooper D Countryman και MINI Cooper SD Countryman διατίθενται προαιρετικά με εμπρόσθια κίνηση (FWD) ή με τετρακίνηση ALL4. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τα εξής: το σούπερ σπορ MINI John Cooper Works Countryman και το MINI Cooper S E Countryman ALL4 – το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλα της Βρετανικής μάρκας με κατανάλωση στον κύκλο NEDC 2,3 – 2,1 lit / 100 km και εκπομπές CO2 52 – 49 g / km.

 

Προεγκατάσταση Apple CarPlay για τα MINI Clubman και MINI Countryman .

Η προεγκατάσταση Apple CarPlay, που διατίθεται προαιρετικά και σε συνδυασμό με το πακέτο εξοπλισμού Wired για το νέο MINI Countryman και το νέο MINI Clubman, προσφέρει μία σειρά νέων δυνατοτήτων σε επίπεδο ευφυούς συνδεσιμότητας και ενημέρωσης /ψυχαγωγίας. Επιτρέπει άνετη, ασύρματη ενσωμάτωση του Apple iPhone για τη χρήση πολυάριθμων λειτουργιών στους τομείς της μουσικής και της επικοινωνίας καθώς και παράλληλα επιτρέπει τον έλεγχο άλλων εφαρμογών μέσω του λειτουργικού συστήματος των δύο μοντέλων ΜΙΝΙ.

 

Νέες ενδείξεις οργάνων: ‘νυχτερινή εμφάνιση’ σε λευκό, ακριβέστερη ένδειξη στάθμης καυσίμου.

Από τον Ιούλιο του 2017, τα όργανα στην κολόνα του τιμονιού όλων των σημερινών μοντέλων MINI θα προσφέρουν μεγαλύτερη ευκρίνεια και αναβαθμισμένα γραφικά. Τη νύχτα, οι αριθμοί και τα γράμματα θα εμφανίζονται σε λευκό αντί πορτοκαλί στο μέλλον. Αυτός ο νέος χρωματικός συνδυασμός θα χρησιμοποιείται επίσης στο Head-Up-Display στο σκοτάδι. Η ατομική ρύθμιση ύψους του Head-Up Display μελλοντικά θα αποθηκεύεται στο προσωπικό προφίλ του κλειδιού του οχήματος όπως και οι ρυθμίσεις για τους εξωτερικούς καθρέπτες και τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα. Η νέα ένδειξη στάθμης καυσίμου στο δεξιό τμήμα των οργάνων έχει ποιοτικά αναβαθμισμένη εμφάνιση και είναι πιο ακριβής. Έτσι μπορεί κάποιος ευκολότερα να διαβάσει τις λεπτομέρειες της στάθμης καυσίμου.

 

Νέα λειτουργία για τα MINI Driving Modes και το MINI Head-Up-Display.

Η λειτουργία των προαιρετικών MINI Driving Modes για το εξατομικευμένο σετάρισμα θα τροποποιηθεί σε όλα τα τρέχοντα μοντέλα ΜΙΝΙ από τον Ιούλιο του 2017. Η αλλαγή από τη στάνταρ ρύθμιση σε SPORT mode ή GREEN Mode θα ενεργοποιείται μέσω ενός διθέσιου διακόπτη σχεδιασμένου σε κλασικό στυλ ΜΙΝΙ που βρίσκεται κάτω από τη μονάδα ελέγχου για το σύστημα A/C. Από τον Ιούλιο του 2017, ένα ανεξάρτητο στοιχείο του μενού θα περιλαμβάνεται στο λειτουργικό σύστημα ΜΙΝΙ για την ενεργοποίηση του προαιρετικού MINI Head-Up Display.

 

Νέα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού : alertness assistant και Always Open package.

Το alertness assistant θα διατίθεται για τα 3θυρα και 5θυρα MINI και το MINI Cabrio από το Ιούλιο του 2017, διασφαλίζοντας πρόσθετη ασφάλεια σε πιο μακρινά ταξίδια με τα συγκεκριμένα μοντέλα. Το σύστημα αποτελεί τμήμα του Radio MINI Visual Boost ή του συστήματος πλοήγησης και αναλύει διαρκώς το οδηγικό στυλ. Εάν η απόσταση που έχει καλυφθεί ή η συμπεριφορά του οδηγού δηλώνει πιθανή κόπωση, το σύστημα ενθαρρύνει τον οδηγό να κάνει ένα διάλειμμα – σε χαρακτηριστικό στυλ MINI με ένα εικονίδιο στην οθόνη του κεντρικού οργάνου και την υπόδειξη “Tea Time” (ώρα για τσάι).

 

Η ‘open-top’ διασκεδαστική οδήγηση με το MINI Cabrio παίρνει άλλες διαστάσεις με το Always Open Package – ιδανικό timing για το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Αυτό περιλαμβάνει Comfort Access, θερμαινόμενα καθίσματα για τον οδηγό και το συνοδηγό, ανεμοθώρακα που μειώνει το στροβιλισμό αέρα και Always Open Timer, που καταγράφει και προβάλλει το χρόνο οδήγησης με την οροφή ανοιχτή.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση