Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

H BMW M8 είναι το κερασάκι στην τούρτα της σπορ BMW Σειράς 8.

Παράλληλα με τη συνεχιζόμενη εξέλιξη της στάνταρ Σειράς 8, οι μηχανικοί της BMW M εργάζονται πυρετωδώς πάνω στην Μ έκδοση του μοντέλου. Ένα πρώιμο, πλήρως καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της μελλοντικής BMW M8, θα παρουσιαστεί, κάνοντας τα πρώτα του χιλιόμετρα, στον 24ώρο αγώνα του Nürburgring στα πλαίσια του προγράμματος υποστήριξης από τη BMW.

Αυτοκίνητα M
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~145,24 KB)
  
Photos(46x, ~339,99 MB)
  
Videos(1x, ~63,88 MB)

Μόναχο. Παράλληλα με τη συνεχιζόμενη εξέλιξη της στάνταρ Σειράς 8, οι μηχανικοί της BMW M εργάζονται πυρετωδώς πάνω στην Μ έκδοση του μοντέλου. Ένα πρώιμο, πλήρως καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της μελλοντικής BMW M8, θα παρουσιαστεί, κάνοντας τα πρώτα του χιλιόμετρα, στον 24ώρο αγώνα του Nürburgring στα πλαίσια του προγράμματος υποστήριξης από τη BMW. Κλασικά στοιχεία Μ, όπως μεγαλύτεροι αεραγωγοί, τροποποιημένα φρένα και σπορ εξάτμιση με τετραπλές απολήξεις, υποδηλώνουν τη σημαντικά αυξημένη ισχύ και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου στο δρόμο, ανοίγοντας την όρεξη για μία εμπειρία οδήγησης πλούσια σε συγκινήσεις.

 

«Η σύλληψη και η εξέλιξη της BMW Σειράς 8 και του μοντέλου M τρέχουν παράλληλα», μας εξηγεί ο Frank van Meel, Πρόεδρος της BMW M Division. «Η μελλοντική BMW M8 θα είναι φτιαγμένη από τα γονίδια της Σειράς 8 και θα διευρύνει το DNA της με καλύτερες δυνατότητες στην πίστα και με γενναιόδωρες δόσεις ξυραφένιας σπορ αίσθησης, ακρίβειας και ευελιξίας. Όλα αποσκοπούν σε μία εμπειρία οδήγησης επιπέδου BMW M και στην ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων των πελατών μας».

 

Σε φάση εξέλιξης βρίσκεται και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο – η BMW M8 GTE – το οποίο θα ‘οδηγήσει’ την επιστροφή της BMW Motorsport στο Le Mans: «Το πρόγραμμα εξέλιξης της BMW M8 GTE για την επιστροφή μας στο Le Mans είναι σε πλήρη ανάπτυξη», λέει ο Διευθυντής της BMW Motorsport, Jens Marquardt. «Η εξέλιξη ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου είναι πάντα μία συναρπαστική εμπειρία και στη περίπτωση της BMW M8 GTE οι προσδοκίες είναι ακόμη μεγαλύτερες. Δεν μπορούμε να δείξουμε ακόμη κάποιες φωτογραφίες, όμως μπορώ να σας υποσχεθώ ότι η BMW M8 GTE θα είναι άκρως εντυπωσιακή σε εμφάνιση. Προγραμματίζουμε να κάνουμε τις πρώτες δοκιμές στο πρώτο εξάμηνο της φετινής χρονιάς και στόχος μας είναι το αυτοκίνητο να κάνει το ντεμπούτο του στις 24 Ώρες της Daytona, στα τέλη Ιανουαρίου του 2018».

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση