Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το Νέο MINI Countryman απέσπασε 5 αστέρια στις δοκιμές του Euro NCAP.

Μέγιστα επίπεδα προστασίας από το μεγαλύτερο μοντέλο της Βρετανικής premium μάρκας - κορυφαία βαθμολογία από τον οργανισμό δοκιμών ασφάλειας για το compact ΜΙΝΙ παντός εδάφους.

F60
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~245,47 KB)
  
Photos(6x, ~25,59 MB)

Μόναχο . Το μεγαλύτερο μοντέλο στην ιστορία της μάρκας, το νέο MINI Countryman, προσφέρει συναρπαστική ευρυχωρία και οδηγικές αρετές σε συνδυασμό με μέγιστη ευελιξία. Τώρα ξεχωρίζει και στον τομέα της ασφάλειας μετά την κορυφαία βαθμολογία πέντε αστέρων που απέσπασε στο crash test του Euro NCAP. Μέσα από μία αυστηρή διαδικασία δοκιμών διαπιστώθηκε ότι το ευρύχωρο όχημα παντός εδάφους της MINI προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο προστασίας σε όλους τους επιβάτες, υπό όλες τις συνθήκες.

 

Τα crash tests που πραγματοποιεί ο ανεξάρτητος οργανισμός δοκιμών Euro NCAP (New Car Assessment Programme) αποτελούν σημείο αναφοράς για την οδική ασφάλεια, είναι αναγνωρισμένα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και αναβαθμίζονται συνεχώς. Οι εμπειρογνώμονες αναλύουν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις συγκρούσεις σε διαφορετικά σενάρια ατυχημάτων προκειμένου να αξιολογήσουν πόσο ανθεκτικός είναι ο κλωβός επιβατών, πόσο αποτελεσματικά τα συστήματα συγκράτησης και τι είδους δυνάμεις ασκούνται στους επιβάτες. Επιπλέον, η διαδικασία δοκιμών Euro NCAP λαμβάνει υπόψη την τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας και την προστασία των πεζών.

 

Ο κλωβός ασφάλειας επιβατών του νέου MINI Countryman αποδείχτηκε ένας αξιόπιστος χώρος επιβίωσης σε εμπρόσθιες και πλευρικές συγκρούσεις καθώς και στις λεγόμενες πλευρικές συγκρούσεις σε κολώνα. Οι εμπειρογνώμονες διαπίστωσαν ότι το νέο MINI Countryman προσέφερε ένα μόνιμα υψηλό επίπεδο προστασίας από τραυματισμούς, ανεξαρτήτως σωματότυπου ή θέσης του επιβάτη, διασφαλίζοντας επομένως κορυφαία προστασία και για τα παιδιά. Η λειτουργία των προσκέφαλων αξιολογήθηκε επίσης θετικά καθώς προστατεύουν αποτελεσματικά τους επιβάτες από τραυματισμούς του αυχένα και της σπονδυλικής στήλης στις οπίσθιες συγκρούσεις. Το νέο MINI Countryman περιλαμβάνει αποσβεστήρα συγκρούσεων στην περιοχή της εμπρός ποδιάς, καθώς και ενεργό καπό κινητήρα για βέλτιστη προστασία των πεζών. Σε περίπτωση σύγκρουσης με πεζό ή δικυκλιστή, το καπό ανασηκώνεται αυτόματα για να αποτρέψει τον κίνδυνο τραυματισμού λόγω πρόσκρουσης κυρίως σε σκληρά εξαρτήματα του κινητήρα.

 

Η εξαιρετική συμπεριφορά στις συγκρούσεις του νέου MINI Countryman είναι αποτέλεσμα της ολοκληρωμένης φιλοσοφίας ασφάλειας όλων των μοντέλων της Βρετανικής premium μάρκας. Τα εξαρτήματά του είναι σχεδιασμένα για να αποτρέπουν τα ατυχήματα, να προστατεύουν αποτελεσματικά τους επιβάτες από τις συνέπειες μιας σύγκρουσης και να ενεργοποιούν τα βοηθήματα το ταχύτερο δυνατόν. Πολύ ανθεκτικές δομές βάσεων και σχεδιασμένες με ακρίβεια ζώνες παραμόρφωσης διασφαλίζουν την επιλεκτική απορρόφηση των δυνάμεων μιας σύγκρουσης και την απομάκρυνσή τους από τον εξαιρετικά άκαμπτο κλωβό επιβατών. Πλήρως εναρμονισμένα συστήματα συγκράτησης στο εσωτερικό διασφαλίζουν μέγιστη προστασία για όλους τους επιβάτες. Επιπλέον, ο βασικός εξοπλισμός του νέου MINI Countryman περιλαμβάνει προειδοποίηση σύγκρουσης με λειτουργία ‘city braking’. Η ένδειξη πίεσης ελαστικών για κάθε τροχό ατομικά, καθώς και η ευφυής κλήση έκτακτης ανάγκης με αυτόματο εντοπισμό θέσης οχήματος και σφοδρότητας ατυχήματος προσφέρονται στάνταρ σε όλα τα MINI Countryman.

 

Οι κορυφαίες αξιολογήσεις στον τομέα της ασφάλειας αποτελούν παράδοση στη MINI. Το προηγούμενο μοντέλο του νέου MINI Countryman είχε πετύχει σκορ 5 αστέρων στα crash test του Euro NCAP. Από τότε, οι διαδικασίες δοκιμών σύγκρουσης του Euro NCAP crash test έχουν αναβαθμιστεί και περιλαμβάνουν πολλά ακόμα κριτήρια. Τα πέντε αστέρια της νέας γενιάς του all-rounder MINI αποδεικνύουν ότι η τεχνολογική πρόοδος των στιλάτων μοντέλων ΜΙΝΙ προάγει όχι μόνο την οδηγική απόλαυση, αλλά και την οδηγική ασφάλεια.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -  

 

Το BMW Group  

 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση