Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Νέο πρόγραμμα BMW Leasing 114d από την BMW Financial Services.

Πρόγραμμα εταιρικής μίσθωσης (operating lease) ειδικά σχεδιασμένο απο το Group BMW Hellas για να εξασφαλίζει στους χρήστες χαμηλή φορολογική επιβάρυνση, ενώ ταυτόχρονα τους απαλλάσσει από επιπλέον έξοδα διαχείρισης, ασφάλισης, συντήρησης και επισκευής.

F20 LCI
·
Σειρά 1
·
5-πορτο Hatch
·
Χρηματοδότηση
·
Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~107,21 KB)
  
Photos(1x, ~4,42 MB)

Κηφισιά. Κύρια χαρακτηριστικά όλων των μοντέλων BMW είναι η γνήσια οδηγική απόλαυση, η σπορ κομψότητα και η προηγμένη τεχνολογία.

 

Τώρα, η κορυφαία ποιότητα BMW γίνεται εταιρικό προνόμιο, καθώς η BMW Financial Services προσφέρει νέο πρόγραμμα Leasing για την BMW 114 d με προνομιακούς όρους :

 

 • 0% προκαταβολή.
 • Μηνιαίο μίσθωμα €366 (πλέον ΦΠΑ).
 • Διάρκεια 48 μήνες.
 • 15.000 χλμ ετησίως.
 • Χαμηλή φορολογική επιβάρυνση λόγω της αξίας αυτοκινήτου (Λιανική Τιμή Προ Φόρων: €16.995), η οποία τοποθετείται σε χαμηλή φορολογική κλίμακα εταιρικών αυτοκινήτων.
 • Πλούσιο πακέτο υπηρεσιών, που απαλλάσσει από επιπλέον κόστη διαχείρισης, ασφάλισης και συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες BMW Leasing εξασφαλίζουν:

 

 • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης και επισκευών με Γνήσια Ανταλλακτικά BMW, αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών του BMW Group Hellas, σύμφωνα με το πρόγραμμα BMW Service Inclusive.
 • Αντικατάσταση ελαστικών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών του BMW Group Hellas.
 • Πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (μικτή ασφάλεια) για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.
 • 24ωρη Οδική Βοήθεια.
 • Πληρωμή και αποστολή των τελών κυκλοφορίας για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.
 • Αντικατάσταση οχήματος για όσο διάστημα χρειαστεί, σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.

 

Τέλος, μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος της συμφωνημένης μίσθωσης, ο πελάτης BMW Leasing μπορεί να επιλέξει το επόμενο αυτοκίνητο που θα καλύπτει τις νέες του ανάγκες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW Financial Services στο τηλέφωνο 210-9118 500 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα:

https://www.bmw.gr/el/topics/offers-and-services/bmw-financial-services/1series-5door-leasing.html

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση