Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Motorrad παρουσιάζει τη σειρά BMW Motorrad Spezial. Το πρόγραμμα customizing της BMW Motorrad.

BMW Motorrad Spezial. Εργοστασιακό customizing - η απάντηση της BMW Motorrad στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για μοναδικές μοτοσικλέτες.

Προαιρετικός εξοπλισμός, αξεσουάρ
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~146,44 KB)
  
Photos(62x, ~125,3 MB)

Μόναχο. BMW Motorrad Spezial. Εργοστασιακό customizing - η απάντηση της BMW Motorrad στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για μοναδικές μοτοσικλέτες.

 

Με την παρουσίαση της R nineT, η BMW Motorrad αναγνώρισε από νωρίς την τάση για μοναδικές μοτοσικλέτες και έκανε μεγάλα βήματα σ’ αυτόν τον τομέα διευρύνοντας την οικογένεια της R nineT σε πέντε μοντέλα το 2017. Η BMW Motorrad διευρύνει τώρα την γκάμα αυτών των ιδιαίτερων μοντέλων με το πρόγραμμα BMW Motorrad Spezial προσφέροντας από το εργοστάσιο μοναδικές προτάσεις customizing. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα εξαρτήματα της σειράς BMW Motorrad Spezial είναι υτα λικά κορυφαίας ποιότητας, η αγάπη για τη λεπτομέρεια, καθώς και η αρμονική ενσωμάτωσή τους στη μοτοσικλέτα. Ξεκινώντας με τα μοντέλα Tοuring και Heritage, η συλλογή Spezial θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

 

Από τη σχεδίαση και εξέλιξή τους μέχρι το στάδιο δοκιμών, τα εξαρτήματα του προγράμματος Spezial ανταποκρίνονται στα υψηλά πρότυπα της BMW Motorrad συμπληρώνοντας την υπάρχουσα γκάμα με χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας. Αυτό είναι αποτέλεσμα της τεράστιας τεχνογνωσίας της BMW Motorrad σε συνδυασμό με τις προηγμένες διαδικασίες παραγωγής και την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Από τον Αύγουστο του 2017 η γκάμα προϊόντων Spezial δεν θα περιλαμβάνει μόνο αποκλειστικά στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού από το εργοστάσιο, αλλά και προϊόντα της ήδη υπάρχουσας γκάμας αξεσουάρ Original BMW Motorrad, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές του προγράμματος BMW Motorrad Spezial.

 

Στη διαδικασία customizing της μοτοσικλέτας του, ο πελάτης έχει δύο διαφορετικές επιλογές. Αφενός, θα μπορεί να παραγγείλει εξαρχής τη μοτοσικλέτα του από το εργοστάσιο με όλο τον εξοπλισμό Spezial ήδη τοποθετημένο. Αφετέρου, θα μπορεί να επιλέξει ειδικά αξεσουάρ του προγράμματος Spezial αργότερα, ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του για customizing. Αυτό σημαίνει ότι ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να προβεί σε μετατροπές της μοτοσικλέτας του από τον τοπικό Επίσημο Έμπορο με τον παραδοσιακό τρόπο.

 

Ενώ πολλοί κατασκευαστές διαθέτουν τα αξεσουάρ τους σχεδόν αποκλειστικά μετά την πώληση, η δυνατότητα παραγγελίας ειδικού εξοπλισμού από το εργοστάσιο αποτελεί μία παράδοση δεκαετιών για την BMW Motorrad. Ο εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αναγράφονται στο τιμολόγιο πώλησης και κατά συνέπεια καλύπτονται πλήρως από εγγύηση, ενώ μπορούν να συμπεριληφθούν στη χρηματοδότηση της νέας μοτοσικλέτας, γλιτώνοντας έξτρα χρήματα και χρόνο από τον πελάτη. Επιπλέον, ο πελάτης έχει πάντα τη δυνατότητα να κάνει μετατροπές της μοτοσικλέτας του χάρη στα ειδικά αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στην γκάμα της BMW Motorrad Spezial.

 

Με το λανσάρισμα του προγράμματος BMW Motorrad Spezial θα παρουσιαστεί και configurator νέας γενιάς στον ιστότοπο της BMW Motorrad. Για πρώτη φορά ένας μεγάλος τομέας ειδικών αξεσουάρ θα ενσωματωθεί στην ψηφιακή απεικόνιση των μοντέλων R nineT, πέραν της πλήρους γκάμας ειδικού, εργοστασιακού εξοπλισμού. Με τον τρόπο αυτό, ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την προσωπική BMW μοτοσικλέτα του με όλο τον ειδικό εξοπλισμό και τα εξαρτήματα της γκάμας Spezial πριν εκείνη μπει στη γραμμή παραγωγής και να την βλέπει με εγκατεστημένα ένα ή περισσότερα γνήσια αξεσουάρ BMW Motorrad. Το νέο πρόγραμμα BMW Motorrad Spezial ξεκινά τον Αύγουστο του 2017.

 

Δημοσιογραφικό υλικό για τις μοτοσικλέτες BMW και τον εξοπλισμό αναβάτη της BMW μπορείτε να βρείτε στον ελληνικό ιστότοπο του BMW Group PressClub, στη διεύθυνση

https://www.press.bmwgroup.com/greece.

 

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση