Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Group επενδύει 200 εκατομμύρια Ευρώ στο μέλλον του Εργοστασίου της Λειψίας.

Επέκταση του βαφείου και αναδιοργάνωση των εγκαταστάσεων κατασκευής αμαξωμάτων και συναρμολόγησης για τις μελλοντικές γενιές μοντέλων BMW. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018 με στόχο να ολοκληρωθούν το 2020.

Εταιρικά
·
Τεχνολογία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
·
Εταιρικά οικονομικά, δεδομένα, αριθμοί
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
Εργοστάσια παραγωγής
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~148,88 KB)
  
Photos(1x, ~1,98 MB)

Λειψία . Το BMW Group επενδύει επιπλέον 200 εκατομμύρια Ευρώ στο μέλλον του εργοστασίου του στη Λειψία, στην ανατολική Γερμανία. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018 και περιλαμβάνουν επέκταση του βαφείου και μετατροπές στα τμήματα κατασκευής αμαξωμάτων και συναρμολόγησης. Με την ολοκλήρωση των εργασιών το 2020, οι εγκαταστάσεις θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα. Αυτή η κίνηση εξασφαλίζει ότι το Εργοστάσιο της Λειψίας θα είναι έτοιμο για την παραγωγή των μελλοντικών γενιών μοντέλων BMW.

 

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεχιζόμενη υψηλή ζήτηση για τα οχήματα BMW που παράγονται εδώ στη Λειψία. Η περαιτέρω εξέλιξη του εργοστασίου είναι ένα σημαντικό βήμα και σημαίνει ότι διαθέτουμε τις απαραίτητες ανταγωνιστικές δομές για να συνεχίσουμε την παραγωγή οχημάτων εδώ και στο μέλλον», σχολίασε ο Διευθυντής του Εργοστασίου Hans-Peter Kemser. Πέρα από την αυξημένη ευελιξία παραγωγής, η αναβάθμιση του εργοστασίου της Λειψίας θέτει επίσης τις βάσεις για μία πιθανή μελλοντική αύξηση του όγκου.

 

Στο επίκεντρο των εργασιών βρίσκεται η επέκταση του βαφείου σε συνδυασμό με την ενσωμάτωση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών βαφής, που θα εγκαινιάσουν νέα πρότυπα απόδοσης και βιωσιμότητας.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση