Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Διάκριση “Goldener Computer” για τη BMW Σειρά 5. Έρευνα μεταξύ των αναγνωστών του Computerbild Group επιβεβαιώνει την πρωτοκαθεδρία της BMW στη συνδεσιμότητα.

Η νέα BMW Σειρά 5 τιμήθηκε με το βραβείο “Goldener Computer” στην κατηγορία “Connected Car” (Συνδεδεμένο Αυτοκίνητο). Στην ψηφοφορία των αναγνωστών του “Computer Bild” – του Ευρωπαϊκού περιοδικού πληροφορικής με την υψηλότερη κυκλοφορία – και των άλλων μέσων του ομίλου, το δυναμικό business sedan συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους για την εκτενή του γκάμα λύσεων συνδεσιμότητας.

Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες
·
Σειρά 5
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~165,47 KB)
  
Photos(6x, ~39,42 MB)

Μόναχο/Βερολίνο. Η νέα BMW Σειρά 5 τιμήθηκε με το βραβείο “Goldener Computer” στην κατηγορία “Connected Car” (Συνδεδεμένο Αυτοκίνητο). Στην ψηφοφορία των αναγνωστών του “Computer Bild” – του Ευρωπαϊκού περιοδικού πληροφορικής με την υψηλότερη κυκλοφορία – και των άλλων μέσων του ομίλου, το δυναμικό business sedan συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους για την εκτενή του γκάμα λύσεων συνδεσιμότητας. Η BMW είναι η μοναδική κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που απέσπασε βραβείο “Goldener Computer” το 2017.

 

Η BMW γρήγορα επεσήμανε την αυξανόμενη σημαντικότητα της συνδεσιμότητας μεταξύ οχημάτων, οδηγών και εξωτερικού περιβάλλοντος με τις λύσεις του ConnectedDrive και υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάπτυξη της σχετικής τεχνολογίας. Το τρίτο βραβείο “Goldener Computer” της εταιρίας στην κατηγορία “Connected Car”, που συμπεριλήφθηκε στην έρευνα για πέμπτη φορά φέτος, δείχνει ότι ο ηγετικός ρόλος της BMW έχει γίνει αντιληπτός από το κοινό.

 

(Ψηφιακές) υπηρεσίες επιτρέπουν εκτενή συνδεσιμότητα.

Η νέα γενιά της επιτυχημένης, νέας BMW Σειράς 5 υπογραμμίζει τον ηγετικό ρόλο της στον τομέα της συνδεσιμότητας με μία μεγάλη ποικιλία λειτουργιών και χαρακτηριστικών. Ενσωματώνοντας λογαριασμούς e-mail στο αυτοκίνητο μέσω του Microsoft Exchange, επιτρέπεται η βέλτιστη προστασία δεδομένων στη διαχείριση καταχωρήσεων ημερολογίου, e-mail και επαφών. Με το BMW Connected, η νέα Σειρά 5 δημιουργεί μία ψηφιακή γέφυρα μεταξύ αυτοκινήτου και smartphone του χρήστη. Αυτός ο ψηφιακός βοηθός επιτρέπει την απεικόνιση και χρήση του περιεχομένου του smartphone στην οθόνη ελέγχου - Control Display. Το BMW Connected βοηθά επίσης τον οδηγό στον προσωπικό του προγραμματισμό σε ραντεβού και μετακινήσεις – από το σπίτι ή το χώρο εργασίας. Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνωρίζει τον χρήστη καλύτερα κάθε φορά και προσαρμόζει τις απαντήσεις του όλο και καλύτερα, σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις. Για την καθοδήγηση διαδρομής, το BMW Connected χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου που επίσης επιτρέπει τρισδιάστατη απεικόνιση διαδρομής (προαιρετική) και ενσωματώνει το Real Time Traffic Information (RTTI) στους υπολογισμούς διαδρομών. Το BMW Connected χρησιμοποιεί επίσης τη λειτουργία Remote 3D View για να μπορεί ο οδηγός να παρακολουθεί την περιοχή γύρω από το αυτοκίνητο, απομακρυσμένα, στο smartphone του. Η νέα BMW Σειρά 5 διατίθεται στάνταρ και με WiFi hotspot, που λειτουργεί μέσω κάρτας SIM ενσωματωμένης στο αυτοκίνητο, για online πρόσβαση συνδέοντας μέχρι δέκα συσκευές. Επιπλέον, το hotspot προσφέρει δυνατότητα ασύρματης χρήσης του Apple CarPlay και επαγωγικής φόρτισης smartphone με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα άνεσης και ευκολίας προσφέρουν έξυπνες online υπηρεσίες ParkNow και On-Street Parking Information, που οι πελάτες χρησιμοποιούν για κράτηση χώρου στάθμευσης και πληρωμή χωρίς μετρητά ή για την ανεύρεση ελεύθερων χώρων στο πλάι του δρόμου. Οι υπηρεσίες Remote Services – που περιλαμβάνουν μία χρήσιμη λειτουργία Vehicle Finder – και Concierge Services, για εξατομικευμένη υποστήριξη με επιλογή προορισμού και διακανονισμούς ταξιδιού, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την εκτενή συνδεσιμότητα με τη νέα BMW Σειρά 5 σε όλη της τη διάσταση.

 

Είναι η 20ή φορά που τα “Computer Bild”, “Computer Bild Spiele”, “Audio Video Foto Bild” και η κοινή τεχνολογική πλατφόρμα τους www.computerbild.de απονέμουν συλλογικά τα βραβείο “Goldener Computer”, που σήμερα θεωρείται από τις πιο περίοπτες διακρίσεις στο χώρο της Ευρωπαϊκής Πληροφορικής. Βραβεία, απονέμονται κάθε χρόνο σε καινοτομίες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους σε μία online ψηφοφορία 20.000 και πλέον συμμετεχόντων. Η κατηγορία “Connected Car” λανσαρίστηκε το 2013 και επιβεβαιώνει τη σημασία που δίνεται τώρα στην ευφυή συνδεσιμότητα των οχημάτων.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση