Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Πέρα από την οδηγική απόλαυση: καινοτόμα πολυτέλεια, σε στυλ BMW.

Νέα ταυτότητα μάρκας που σηματοδοτεί την επέλαση πολυτελών μοντέλων του premium κατασκευαστή. Έμφαση στη γοητεία, τις αποκλειστικές εμπειρίες και τις αξέχαστες στιγμές στο χρόνο.

G11
·
G12
·
Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Παρουσιάσεις
·
Lifestyle
·
Σειρά 7
·
Sedan
·
Long Wheelbase
·
BMW i Automobiles
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~187,57 KB)
  
Photos(12x, ~121,52 MB)

Μόναχο. Στο πλαίσιο της επικείμενης προϊοντικής της επίθεσης, η BMW σχεδίασε νέα ταυτότητα για τα πολυτελή της αυτοκίνητα που αναβαθμίζει το προφίλ και τη θέση των πιο αποκλειστικών μοντέλων της, σε μία ξεχωριστή προϊοντική κατηγορία. Οι προσεχείς BMW Σειρά 8 και BMW X7 καθώς και τα BMW i8 και BMW i8 Roadster θα πλαισιώσουν τη BMW Σειρά 7 στην εκτεταμένη, πολυτελή γκάμα της μάρκας. Τα συγκεκριμένα μοντέλα έχουν ισχυρή συναισθηματική απήχηση, επομένως μπορούν να απογειώσουν το lifestyle των πελατών της κατηγορίας με αυθεντικές εμπειρίες που διεγείρουν το συναίσθημα. Η ταυτότητα και η φιλοσοφία που μοιράζονται τα ελίτ μοντέλα της BMW απηχούνται στο νέο λογότυπο, το οποίο συνδυάζει μία ασπρόμαυρη έκδοση του λογοτύπου που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά πριν από 100 χρόνια με το όνομα της εταιρίας “Bayerische Motoren Werke” γραμμένο ολογράφως. Η νέα ταυτότητα των πολυτελών μοντέλων της μάρκας αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, 14 – 24 Σεπτεμβρίου 2017.

 

Με την κλασική, λιτή αισθητική του και φέροντας το πρώτο όνομα της εταιρίας, το λογότυπο παραπέμπει στη μοναδική ιστορία της BMW. Οι τολμηρές, μοναδικές λύσεις και ιδέες και η ικανότητα να ξεπερνάμε τις προκλήσεις και να βγαίνουμε ισχυρότεροι μέσα από αυτές, είναι στοιχεία βαθιά ριζωμένα στην κληρονομιά της BMW. Αυτή η φιλοσοφία – που περικλείει τα πάντα, από τον πρώτο κινητήρα αεροσκάφους που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ ύψους μέχρι το λανσάρισμα της μάρκας BMW i – έχει αποδειχτεί συνταγή επιτυχίας, ενώ παράλληλα αποδεικνύει το πάθος, την αυτοπεποίθηση και το χάρισμα της εταιρίας να φέρνει το μέλλον στο σήμερα. Αυτό είναι εμφανές και στο lifestyle ενός target group που έχει συνηθίσει να δοκιμάζει νέα πράγματα, να είναι πρωτοπόρο και να επιλέγει ελεύθερους και ανεξάρτητους δρόμους στη ζωή.

 

«Για τους ανθρώπους αυτούς, στόχος ζωής είναι η βέλτιστη χρήση του διαθέσιμου χρόνου που έχουν», δήλωσε η Hildegard Wortmann, Ανώτερη Αντιπρόεδρος Μάρκας BMW. «Σύνθημά τους το ‘άδραξε τη στιγμή’ – δηλαδή αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό την κάθε στιγμή με εποικοδομητικά και όμορφα πράγματα».

 

Το ελεύθερο, πρωτοποριακό πνεύμα δημιουργεί προηγμένη πολυτέλεια.

Η πολυτέλεια σε ένα αυτοκίνητο είναι ο καρπός απαράμιλλης τεχνογνωσίας σε διάφορους τομείς εξέλιξης. Η αυθεντική, ακαταμάχητη και πάνω απ’ όλα σύγχρονη πολυτέλεια, είναι προϊόν πλούσιας παράδοσης και πρωτοποριακού πνεύματος και πηγάζει από πολυετή εμπειρία, βαθύτερη γνώση και ένα ταλέντο για καινοτομίες. Οι ναυαρχίδες των μοντέλων BMW ενσαρκώνουν μία νέα έννοια της πολυτέλειας – που συνδυάζει το συναίσθημα μέσα από μία εμπνευσμένη αισθητική και τη χαρά της οδήγησης με την εμπειρία της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας.

 

Η συνεχής εξέλιξη της έννοιας της πολυτέλειας είναι στενά συνδεδεμένη με τους αριθμούς 7 και 8 της γκάμας BMW. Η πολυτελής λιμουζίνα BMW Σειρά 7 αποτελεί πρότυπο αποκλειστικής οδηγικής απόλαυσης όπως και το ασυναγώνιστο στυλ της μάρκας εδώ και 40 χρόνια. Περνώντας στη BMW Σειρά 8, η πρωτοποριακή, δυναμική και καινοτόμα χρήση φορμών, όπως και η δύναμη της τεχνολογικής προόδου παραμένουν στοιχεία της γοητείας του μοντέλου, με καταγωγή από το 1989. Η νέα Σειρά 8 προσθέτει φινέτσα, δυναμισμό και πολυτέλεια στη δοκιμασμένη συνταγή μιας BMW coupe. Το plug-in υβριδικό BMW i8, από την άλλη, έχει γράψει το πρώτο κεφάλαιο στο μέλλον του σπορ αυτοκινήτου. Γενικά, καινοτομίες βασισμένες σε επαναστατικά επιτεύγματα, όπως η χρήση ανθρακονημάτων σε μοντέλα μαζικής παραγωγής, παρκάρισμα με τηλεχειρισμό και φώτα λέιζερ BMW, αναδεικνύουν τον προηγμένο χαρακτήρα της τρέχουσας οικογένειας των πολυτελών BMW.

 

Εμπνευσμένες εμπειρίες, μοναδικές στιγμές στο χρόνο.

Η BMW είναι επικεντρωμένη στο συνεχές ‘χτίσιμο’ σχέσεων με τους πελάτες, στην εμπειρία, το συναίσθημα και στις αποκλειστικές προτάσεις. Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες μία ξεχωριστή εμπειρία μετακίνησης κάθε μέρα, μέσα από μοναδικές και βελτιωμένες υπηρεσίες. Τα προγραμματισμένα ραντεβού service πραγματοποιούνται μέσω μιας υπηρεσίας παραλαβής και επιστροφής προσαρμοσμένης στις ατομικές ανάγκες του πελάτη. Και η αποκλειστική υπηρεσία Add-on Mobility για κατόχους πολυτελών αυτοκινήτων παρέχει ασυναγώνιστη ευελιξία και ελευθερία. Για παράδειγμα, εάν ο οδηγός μιας BMW Σειράς 7 χρειάζεται πρόσθετη χωρητικότητα, μπορεί να μπει κατευθείαν σε μία BMW X7. Ενώ για ένα Σαββατοκύριακο με σπορ δραστηριότητες, θα μπορεί να έχει τη BMW Σειρά 8 στη διάθεσή του. Πράγματι, η συναισθηματική προστιθέμενη αξία είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, όχι μόνο μέσα από αυτό καθαυτό το αυτοκίνητο, αλλά και μέσω υπηρεσιών σχεδιασμένων για να κάνουν ακόμα πιο πλούσια την εμπειρία του ταξιδιού.

 

Η γκάμα μοντέλων και υπηρεσιών BMW στην παγκοσμίως επεκτεινόμενη πολυτελή κατηγορία ολοκληρώνεται με ένα κόσμο εμπειριών προσαρμοσμένου στις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενός σύγχρονου, διεθνούς target group που δεν περιορίζεται στην οδηγική απόλαυση. Το πρόγραμμα BMW i Pure Impulse Experience για ιδιοκτήτες BMW i8 είναι δομημένο ώστε να προσφέρει σε πελάτες από όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να βιώσουν κάποια αξιοσημείωτα γεγονότα, πολιτιστικού, ‘lifestyle’ και ταξιδιωτικού χαρακτήρα – από αποκλειστικές περιηγήσεις αξιοθέατων και δείπνα σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin μέχρι επισκέψεις στα Βραβεία Grammy στο Los Angeles, στην έκθεση Art Basel στο Hong Kong και στους αγώνες ιππασίας του White Turf στο St. Moritz.

 

Η δέσμευση της εταιρίας να προετοιμάσει το δρόμο για μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία μετακίνησης – και η επιθυμία της BMW, να δημιουργεί μοναδικές στιγμές έμπνευσης – ‘οδηγεί’ τη μεγαλύτερη επέλαση πολυτελών μοντέλων στην ιστορία της μάρκας. «Χτίζουμε ένα οικοσύστημα πολυτέλειας με μοναδικές υπηρεσίες και εμπειρίες που περιέχει όλη τη γκάμα πολυτελών μοντέλων και δημιουργεί κάποιες εξαιρετικές και αξέχαστες στιγμές», εξηγεί ο Wortmann.

 

Η πλούσια παράδοση της BMW σε προϊόντα υψηλής συναισθηματικής απήχησης προδίδει την αγάπη της για ξεχωριστές στιγμές – και την τόλμη της να δημιουργεί τέτοιες εμπειρίες για πελάτες και φίλους της μάρκας. Πάρτε για παράδειγμα τη BMW Art Car Collection – μία συλλογή “έργων τέχνης σε τροχούς” ασυναγώνιστη παγκοσμίως. Από το 1975, διάσημοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο έχουν μετατρέψει μοντέλα παραγωγής και αγωνιστικά αυτοκίνητα σε αξιοθαύμαστα μουσειακά εκθέματα. Η αυθεντικότητα της BMW Art Car Collection επιβεβαιώνεται και από το γεγονός, ότι πολλά από αυτά τα μοναδικά έργα έχουν γιορτάσει τις πρεμιέρες τους όχι σε κάποια έκθεση ή κάτι παρόμοιο αλλά στην αγωνιστική πίστα.

 

Αυτές τις αξέχαστες στιγμές στο χρόνο και τα μέρη των αποκλειστικών εμπειριών επιλέγει η BMW για να έρχεται σε επαφή με υποψήφιους πελάτες – ενώ προσφέρονται και για την παρουσίαση της νέας προϊοντικής κατηγορίας της. «Η παρουσία της BMW είναι απαραίτητη σε τέτοια μέρη όπου κυκλοφορούν υποψήφιοι αγοραστές πολυτελών οχημάτων», προσθέτει ο Wortmann. «Εδώ, η BMW δεν λειτουργεί απλά σαν κατασκευαστής, αλλά σαν συνεργάτης που γνωρίζει άριστα τον κόσμο της πολυτέλειας, στον οποίο και πρωταγωνιστεί».

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", που διατίθεται σε όλο το δίκτυο εμπόρων από τη Deutschen Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen και στη http://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. ManualCO2 (PDF - 2.7 MB ή στο http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –  

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση