Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Ο εργοστασιακός οδηγός της BMW, António Félix da Costa, θα τρέξει στο πρωτάθλημα Formula E της FIA με την MS&AD Andretti την 4η σεζόν.

Όταν το πρωτάθλημα Formula E της FIA ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του με το Hong Kong ePrix το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, η BMW θα συμμετάσχει για μία φορά ακόμα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Andretti Formula E, και θα συνεχίσει με προετοιμασίες για την εργοστασιακή συμμετοχή της στην 5η σεζόν.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E
·
Αθλητισμός
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~175,6 KB)
  
Photos(8x, ~18,4 MB)

Μόναχο. Όταν το πρωτάθλημα Formula E της FIA ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του με το Hong Kong ePrix το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, η BMW θα συμμετάσχει για μία φορά ακόμα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Andretti Formula E, και θα συνεχίσει με προετοιμασίες για την εργοστασιακή συμμετοχή της στην 5η σεζόν. Επίσης, ένα γνώριμο πρόσωπο θα βρεθεί στο cockpit: Ο εργοστασιακός οδηγός της BMW António Félix da Costa (POR) θα τρέξει σε 14 αγώνες σε όλο τον κόσμο με την MS&AD Andretti team.

 

«Πραγματικά, όλοι ανυπομονούμε για την 4η σεζόν της Formula E», δήλωσε ο Αγωνιστικός Διευθυντής της BMW, Jens Marquardt. «Ο António Félix da Costa είναι ήδη από τους πιο έμπειρους οδηγούς της Formula E. Επομένως, λογικό ήταν να παραμείνει στο πρωτάθλημα σαν οδηγός την 4η σεζόν. Ο António, σαν εργοστασιακός οδηγός της BMW Motorsport, έχει τώρα ισχυρούς δεσμούς με τη Formula E και την MS&AD Andretti team. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του».

 

«Νιώθω ευτυχής που θα τρέξω ξανά με τη MS&AD Andretti Team την 4η σεζόν», δήλωσε ο António Felix da Costa. «Πιστεύω ότι με μία μικρή βοήθεια από τη BMW και τους συνεργάτες μας, έχουμε τη δύναμη να παλέψουμε για καλά αποτελέσματα. Ανυπομονώ για το Hong Kong».

 

Ο Félix da Costa συμμετέχει ενεργά στη Formula E από την πρώτη σεζόν το 2014/15 και ήταν από τους πρώτους νικητές της σειράς όταν κέρδισε στο Buenos Aires ePrix (ARG) την 1η σεζόν. Το 2017/18 θα είναι η δεύτερη σεζόν του με τη MS&AD Andretti – το νέο όνομα της Andretti Formula E team. Αν και ο Félix da Costa είναι μόλις 26 ετών, θεωρείται από τους πιο έμπειρους οδηγούς της Formula E. Έχει ήδη γνωρίσει επιτυχίες στην πολύ ανταγωνιστική σκηνή του DTM – η πρώτη του νίκη στο Zandvoort (Ολλανδία) το 2015 ήταν η καλύτερη στιγμή για τον Félix da Costa. Εκτός από τις νίκες του στη Formula E και το DTM, κέρδισε στο διάσημο Macau Grand Prix με τη Formula 3 δύο φορές.

 

Ο Félix da Costa αυτή τη στιγμή συμμετέχει σε επίσημες δοκιμές για τη Formula E στη Βαλένθια (Ισπανία). Πλαισιώνεται από τους δύο εργοστασιακούς οδηγούς της BMW Tom Blomqvist (Μεγάλη Βρετανία) και Alexander Sims (Μεγάλη Βρετανία). Περισσότερες λεπτομέρειες για την πλήρη λίστα οδηγών της MS&AD Andretti θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση