Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

‘Ετοιμοπόλεμη’: Ιδιωτικές αγωνιστικές ομάδες παραλαμβάνουν την εξελιγμένη BMW M4 GT4 για πρώτη φορά.

Οι πρώτες BMW M4 GT4 τελευταίας εξέλιξης έχουν ήδη παραδοθεί. Μετά από 30.000 περίπου χιλιόμετρα δοκιμών, πολυάριθμες ώρες στην αεροδυναμική σήραγγα, εκτεταμένες μελέτες υποσυστημάτων και επιτυχημένες δοκιμές σε αγωνιστικές συνθήκες, τα πρώτα αυτοκίνητα παραλήφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους σε όλο τον κόσμο την περασμένη Τετάρτη.

BMW Motorsport
·
Customer Racing
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~185,51 KB)
  
Photos(12x, ~16,96 MB)

Μόναχο. Οι πρώτες BMW M4 GT4 τελευταίας εξέλιξης έχουν ήδη παραδοθεί. Μετά από 30.000 περίπου χιλιόμετρα δοκιμών, πολυάριθμες ώρες στην αεροδυναμική σήραγγα, εκτεταμένες μελέτες υποσυστημάτων και επιτυχημένες δοκιμές σε αγωνιστικές συνθήκες, τα πρώτα αυτοκίνητα παραλήφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους σε όλο τον κόσμο την περασμένη Τετάρτη. Η τελετή παράδοσης στην Ευρώπη έγινε στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης στο συγκρότημα BMW Welt, στο Μόναχο, όπου η BMW M4 GT4 ήταν το πρώτο αγωνιστικό που παραδόθηκε στους ιδιοκτήτες του. Οι πρώτοι πελάτες από τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία θα παραλάβουν επίσης τα αυτοκίνητά τους. Η παράδοση του τελευταίου μοντέλου της γκάμας BMW Motorsport στους πελάτες έγινε πριν την προβλεπόμενη ημερομηνία και τα αυτοκίνητα είναι έτοιμα να μπουν στην πίστα.

 

«Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για εμάς. Μετά από αρκετούς μήνες εντατικών δοκιμών και εξέλιξης, η BMW M4 GT4 είναι και επισήμως έτοιμη να κατέβει στους αγώνες», δήλωσε ο Διευθυντής της BMW Motorsport, Jens Marquardt.

 

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που προχωρήσαμε στην παράδοση των πρώτων αυτοκινήτων στις ιδιωτικές ομάδες μας από τόσο νωρίς. Έτσι, οι πελάτες μας θα μπορέσουν να κάνουν διεξοδικές δοκιμές με την BMW M4 GT4 και να μάθουν το αυτοκίνητο. Αυτό συνιστά θεμέλιο λίθο για καλά αποτελέσματα των ιδιωτικών ομάδων. Είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής με την GT4 από κάθε άποψη. Το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί και η ζήτηση από ιδιωτικές ομάδες σε όλο τον κόσμο ήταν απίστευτη από την αρχή. Η υποδοχή του αυτοκινήτου μας κάνει να νιώθουμε πολύ θετικοί. Το μοντέλο παραγωγής, η BMW M4 Coupé αποτελεί μία πολύ δυνατή βάση για την BMW M4 GT4 και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το αγωνιστικό αυτοκίνητο εγγυάται μεγάλη επιτυχία για τους πελάτες μας. Ευχόμαστε λοιπόν καλή τύχη στις ιδιωτικές μας ομάδες για την επόμενη χρονιά». (κατανάλωση μικρού κύκλου BMW M4 Coupé: 9,5 – 8,3 l/100 km, εκπομπές CO2: 218 - 194 g/km).

 

Κάποιοι παλιοί πελάτες της BMW Motorsport είχαν προσκληθεί στο BMW Welt για να παραλάβουν το νέο τους αγωνιστικό στα πλαίσια αποκλειστικής εκδήλωσης. Μετά την επίσημη παράδοση των αυτοκινήτων ακολούθησε γεύμα και στη συνέχεια τα αγωνιστικά φορτώθηκαν σε τρέιλερ και φορτηγά προς αναχώρηση. Σύντομα οι πρώτες BMW M4 GT4 θα παρουσιαστούν σε ιδιωτικές ομάδες της Βόρειας Αμερικής, της Αυστραλίας και της Ασίας. Δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί και οι δοκιμές των πρώτων ιδιωτών μπορούν να ξεκινήσουν.

 

Με τη συμμετοχή ιδιωτικών ομάδων η εξέλιξη του αυτοκινήτου.

Στην εξέλιξη του αυτοκινήτου δε συνέβαλε μόνο η μεγάλη εμπειρία της BMW Motorsport. Στην προετοιμασία του συμμετείχαν και διάφορες ιδιωτικές ομάδες που συνεργάζονται για χρόνια με την BMW, όπως η Schubert Motorsport, η Walkenhorst Motorsport και η Sorg Rennsport, ώστε να ικανοποιηθούν συγκεκριμένες απαιτήσεις ιδιωτών σε θέματα ευκολίας συντήρησης και κόστους χρήσης. Στις πρώτες της κιόλας δοκιμές σε αγωνιστικό περιβάλλον, η GT4 έπεισε τόσο με τις επιδόσεις, όσο και με την αξιοπιστία της.

 

Δοκιμές με τη νέα BMW M4 GT4 έκαναν διάφοροι εργοστασιακοί οδηγοί της BMW, νέοι οδηγοί και αγωνιζόμενοι ιδιώτες σε διάφορες εκδόσεις του αυτοκινήτου, σε μία σειρά από αγωνιστικές πίστες. Στόχος ήταν η ρύθμιση συστημάτων ελέγχου όπως το DSC και το ABS, ώστε να ικανοποιούν τις αγωνιστικές απαιτήσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

 

Πολυάριθμες δοκιμές αντοχής με απόλυτη επιτυχία.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους: στην πρώτη τους συμμετοχή με την BMW M4 GT4, οι δύο νέοι οδηγοί της BMW Motorsport, ο Ολλανδός Beitske Visser και ο Γερμανός Dennis Marschall κατέκτησαν τη νίκη στην πίστα της Καταλονίας πριν από μερικές εβδομάδες στα πλαίσια του GT4 European Series Southern Cup.

 

Επιτυχημένη ήταν και η συμμετοχή της BMW M4 GT4 στην απόλυτη δοκιμή αντοχής, στις 24 Ώρες του Nürburgring στο περίφημο Nordschleife. Ο Γερμανός Dirk Adorf, ο νέος οδηγός της BMW Motorsport, Βρετανός Ricky Collard, ο Γερμανός Jörg Weidinger - μηχανικός δοκιμών και εξέλιξης της BMW M GmbH και επιτυχημένος αγωνιζόμενος στο BMW Sports Trophy επί σειρά ετών – μαζί με το Βρετανό αγωνιστικό συντάκτη Jethro Bovingdon, απέδειξαν με εντυπωσιακό τρόπο την αξιοπιστία της BMW M4 GT4. Στα πλαίσια ακριβώς του κλασικού αγώνα αντοχής, ο Διευθυντής της BMW Motorsport Jens Marquardt εγκαινίασε τη φάση πώλησης του τελευταίου μοντέλου της γκάμας BMW. Η BMW M4 GT4 είναι διαθέσιμη από 169.000 ευρώ συν ΦΠΑ.

 

*Η συγκεκριμένη τιμή δεν ισχύει για πελάτες από τις ΗΠΑ.

 

Οι παρακάτω ομάδες θα παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους:

 

Ευρώπη:

Team Securtal Sorg Rennsport (Γερμανία)

Team RN Vision STS (Γερμανία)

Team Gamsiz Motorsport (Βέλγιο)

3Y Technology (Γαλλία)

 

Βόρεια Αμερική:

Turner Motorsport (ΗΠΑ)

BimmerWorld Racing (ΗΠΑ)

Samantha Tan Racing (Καναδάς)

Fast Track Racing (ΗΠΑ)

 

Αυστραλία και Ασία:

BMW Team SRM (Αυστραλία)

Team KATO RACING του Tony Longhurst (Αυστραλία)

Team AAI Motorsports (Ταϊπέι)

Kent Baigent (Νέα Ζηλανδία)

 

Δείτε εδώ ένα video παρουσίασης της BMW M4 GT4:

https://youtu.be/ZXv2xhOOcEA

 

Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε μία BMW M4 GT4, παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στη διεύθυνση:

M4GT4@bmw-motorsport.com

 

Αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ:

M4GT4_NA@bmw-motorsport.com

 

Παράδοση αυτοκινήτων στο BMW Welt.

Η τελετή παράδοσης της BMW M4 GT4 ήταν πρωτόγνωρη στην ιστορία του BMW Welt. Για πρώτη φορά, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο παραδόθηκε στους ιδιοκτήτες του στην αίθουσα Premiere που συνήθως χρησιμοποιείται για την παράδοση αυτοκινήτων παραγωγής και μόνο. Η παράδοση καινούριων αυτοκινήτων είναι μία από τις βασικές δραστηριότητες του BMW Welt. Όλη η αρχιτεκτονική του συγκροτήματος σχεδιάστηκε με τρόπο ώστε η πρώτη επαφή με το αυτοκίνητο να αποτελεί μία αξέχαστη εμπειρία.

 

Το αποκορύφωμα είναι η στιγμή που ο πελάτης βγαίνει με το αυτοκίνητο στους δρόμους του Μονάχου. Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα και η τέλεια ενορχηστρωμένη τελετή παράδοσης ενός καινούριου αυτοκινήτου αποτελεί πόλο έλξης πελατών από όλο των κόσμο, οι οποίοι κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα στο συγκεκριμένο χώρο. Περίπου 160 οχήματα BMW παραδίδονται κάθε μέρα στην αίθουσα Premiere που βρίσκεται πάνω από το χώρο της έκθεσης. Από το 2007 που το BMW Welt άνοιξε τις πύλες του, πάνω από 150 χιλιάδες ιδιοκτήτες παρέλαβαν τη νέα τους BMW στην αίθουσα Premiere.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση