Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Connected επεκτείνει το ψηφιακό του οικοσύστημα. Η BMW ενσωματώνει το Google Assistant.

Το BMW Connected εξασφαλίζει ότι τα αυτοκίνητα των πελατών μπορούν να είναι πλήρως συνδεδεμένα με όλο και περισσότερα ψηφιακά σημεία επαφής. Τώρα, με τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, οι οδηγοί θα μπορούν να ελέγχουν εύκολα και άνετα τις λειτουργίες των οχημάτων τους – από το σπίτι με φωνητικά ελεγχόμενα ηχεία όπως τα Google Home ή εν κινήσει μέσω συμβατών τηλεφώνων Android και iPhones.

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~158,18 KB)
  
Photos(3x, ~7,5 MB)

Μόναχο. Το BMW Connected εξασφαλίζει ότι τα αυτοκίνητα των πελατών μπορούν να είναι πλήρως συνδεδεμένα με όλο και περισσότερα ψηφιακά σημεία επαφής. Τώρα, με τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant, οι οδηγοί θα μπορούν να ελέγχουν εύκολα και άνετα τις λειτουργίες των οχημάτων τους – από το σπίτι με φωνητικά ελεγχόμενα ηχεία όπως τα Google Home ή εν κινήσει μέσω συμβατών τηλεφώνων Android και iPhones. Η ενσωμάτωση του Google Assistant διευρύνει περαιτέρω το ψηφιακό δίκτυο του BMW Connected, που τώρα περιλαμβάνει πρόσθετους, φωνητικά ελεγχόμενους και διαδραστικούς βοηθούς πέραν των Apple Watch, Android smartwatches και Amazon Alexa. Όλα αυτά προάγουν την ενσωμάτωση BMW Connected στην ψηφιακή ζωή του χρήστη σε ένα νέο επίπεδο.

 

Η δύναμη των λέξεων: γρήγορη αναζήτηση, ταχύς έλεγχος.

Το BMW Connected προσφέρει στους πελάτες ποικίλες δυνατότητες στη διαχείριση των ραντεβού και επαφών, τον προγραμματισμό διαδρομών και τις λειτουργίες των οχημάτων, με βάση την προσωπική τους ατζέντα μετακινήσεων. Για το σκοπό αυτό, το όχημα συνδέεται (μέσω του Open Mobility Cloud) στις ψηφιακές συσκευές που επιλέγει ο χρήστης. Εξάλλου, οι πελάτες θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της BMW, με πλήρη ενσωμάτωση στην καθημερινότητά τους, μέσω του BMW Connected ανά πάσα στιγμή και άνετα από το σπίτι τους. Τώρα, το Google Assistant προσφέρει μία ακόμα δυνατότητα. Χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές, οι πελάτες θα μπορούν να ελέγχουν εάν τα παράθυρα και οι πόρτες της BMW τους είναι κλειστά, την αυτονομία ενός BMW i3, αλλά και να ενημερώνονται για προσεχή ραντεβού και την ιδανική ώρα αναχώρησης, ανάλογα με τις συνθήκες της κυκλοφορίας. Οι ερωτήσεις αυτές μπορούν επίσης να γίνονται μέσω του Google Assistant με φωνητικά ελεγχόμενα ηχεία, όπως τα Google Home, και συμβατά τηλέφωνα Android και iPhones.

 

Για την ενεργοποίηση του BMW Connected, όλοι οι χρήστες πρέπει να πουν «Ok Google, ask BMW…». Μετά, μπορούν να συνεχίσουν με ατομικές ερωτήσεις, μέσω φωνητικής εντολής, π.χ. «Πότε είναι το επόμενο ραντεβού μου;», «Στείλτε τη διεύθυνση στο αυτοκίνητό μου», «Πότε πρέπει να φύγω;», «Ποια είναι η υπόλοιπη αυτονομία μου;» ή «Είναι το αυτοκίνητό μου κλειδωμένο;». Οι λειτουργίες αυτές επιτρέπουν στους χρήστες να βελτιστοποιούν το πρόγραμμα των καθημερινών τους μετακινήσεων νωρίτερα και να φτάνουν άνετα και χωρίς στρες στον προορισμό τους.

 

Το BMW Connected θα ενσωματώσει το Google Assistant από τον Δεκέμβριο του 2017 (αρχικά στις ΗΠΑ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες).

 

Το BMW Group έχει δεσμευτεί στη διαμόρφωση της μετακίνησης του μέλλοντος μέσω της στρατηγικής του NUMBER ONE > NEXT και επενδύει εκτενώς στις τεχνολογίες του αύριο. Ως κορυφαίος πάροχος premium μετακίνησης, η εταιρία εστιάζει στις ανάγκες και επιθυμίες του πελατών του και συνεχίζει να παίζει καθοριστικό ρόλο στην προώθηση της φιλοσοφίας ACES - Autonomous, Connected, Electrified & Services/Shared (Αυτόνομο, Συνδεδεμένο, Ηλεκτρικό, Υπηρεσίες Κοινοχρησίας).

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση