Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018: Τα πιο όμορφα κλασικά αυτοκίνητα φιγουράρουν με φόντο ένα κινηματογραφικό σκηνικό στις όχθες της Λίμνης Κόμο.

Το BMW Group Classic και το Grand Hotel Villa d’Este διοργανώνουν τον πιο αποκλειστικό και παραδοσιακό διαγωνισμό ομορφιάς για ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες με πλούσια κληρονομιά από 25 – 27 Μαΐου 2018 +++ Το νέο μότο είναι: ‘Hollywood on the Lake' +++ Η φάση επιλογής υποψηφίων ξεκίνησε, ευπρόσδεκτες και άλλες συμμετοχές.

Κληρονομιά
·
Εταιρική ιστορική κληρονομιά
·
Ιστορική Κληρονομιά μάρκας BMW
·
Αντίκες, εκδηλώσεις ιστορικής κληρονομιάς
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~252,38 KB)
  
Photos(8x, ~40,47 MB)

Μόναχο /Cernobbio. Θεαματικά σκηνικά και λαμπεροί πρωταγωνιστές από την ιστορία του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας περιμένουν τους επισκέπτες της Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018 στο Cernobbio, Β. Ιταλία. Ο διαγωνισμός ομορφιάς για ιστορικά αυτοκίνητα διοργανώνεται από το BMW Group Classic σε συνεργασία με το Grand Hotel Villa d’Este, και την επόμενη χρονιά το μότο της εκδήλωσης θα είναι ‘Hollywood on the Lake’. Από 25 - 27 Μαΐου 2018, το πάρκο και οι εκτάσεις της Villa d’Este και της γειτονικής Villa Erba στις όχθες της Λίμνης Como θα αποτελέσουν το τέλειο σκηνικό για τους πρωταγωνιστές των δύο και των τεσσάρων τροχών. Μαζί με την άψογα σκηνοθετημένη επισκόπηση της ιστορίας του αυτοκινήτου από τα πρώτα μηχανοκίνητα μέσα μεταφοράς, η Έκθεση Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018 θα προσφέρει και πάλι μία γεύση από τη μετακίνηση του μέλλοντος με την αποκάλυψη θεαματικών Concept Cars και Πρωτοτύπων.

 

Το 2018, ο διαγωνισμός των ιστορικών αυτοκινήτων θα περιλαμβάνει και πάλι οκτώ κατηγορίες, όπου εκπροσωπούνται όλα τα στάδια της ιστορίας του αυτοκινήτου – από προπολεμικά αγωνιστικά αυτοκίνητα και προπολεμικά πολυτελή sedan μέχρι σπορ και gran turismo μοντέλα της μεταπολεμικής εποχής. Επομένως, τα κλασικά οχήματα που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα προέρχονται από όλες τις σημαντικές εποχές της ιστορίας του αυτοκινήτου και του κινηματογράφου. Ιστορικά αυτοκίνητα από την εποχή του βωβού κινηματογράφου και τη χρυσή δεκαετία του 1920 θα φιγουράρουν δίπλα σε ονειρεμένα μοντέλα της περιόδου των πρώτων σύγχρονων blockbusters.

 

Επιπλέον μοναδικά οχήματα θα παρουσιαστούν σε αρκετές ειδικές κατηγορίες. Ανάμεσά τους, αξέχαστα μοντέλα που άφησαν εποχή όχι μόνο στο δρόμο αλλά και σαν πρωταγωνιστές σε κινηματογραφικές ταινίες. Το παρών θα δώσουν και αγωνιστικά μονοθέσια της F1 από διαφορετικές δεκαετίες στην ανώτερη βαθμίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Η μπλε κορδέλα και η λίστα συμμετεχόντων είναι σήμα κατατεθέν της Concorso d’Eleganza Villa d’Este. Αυτός ο διαγωνισμός διεξήχθη για πρώτη φορά το 1929 και αποτέλεσε μία αρένα προβολής νέων αυτοκινήτων. Από το 2005, διοργανώνεται από το BMW Group Classic σε συνεργασία με τη Grand Hotel Villa d’Este, και σήμερα είναι ο πιο αποκλειστικός και παραδοσιακός διαγωνισμός ομορφιάς για κλασικά οχήματα με αξιοζήλευτη κληρονομιά.

 

Η φάση επιλογής υποψηφίων για την Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018 έχει ήδη ξεκινήσει. Η Επιτροπή Επιλογής καλεί τώρα ιδιοκτήτες εξαιρετικών κλασικών οχημάτων του παρελθόντος να δηλώσουν συμμετοχή για το διαγωνισμό.

 

Η Concorso di Motociclette θα ξεσηκώσει τη φαντασία του κοινού για όγδοη φορά με σπάνιους θησαυρούς από την ιστορία της μοτοσικλέτας. Μοτοσικλέτες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό θα παρελάσουν στους δρόμους του Cernobbio. Για μια ακόμα φορά θα είναι από τις πιο θεαματικές στιγμές του Σαββατοκύριακου στην Concorso d’Eleganza 2018. Την Επιτροπή Επιλογής απαρτίζουν ειδικοί από το χώρο της μοτοσικλέτας και θα επιλέξουν τους φιναλίστ σε αυτά τα καλλιστεία κλασικών μοντέλων σε δύο τροχούς. Η επιτροπή έχει ήδη ξεκινήσει να εξετάζει τις πρώτες υποψηφιότητες. Είναι ευπρόσδεκτες και άλλες συμμετοχές. Λεπτομέρειες ανά κατηγορία θα ανακοινωθούν αργότερα.

 

Το επίσημο website του διαγωνισμού είναι ανοιχτό για όλους τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες εξαιρετικών ιστορικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών για online εγγραφές στο σύνδεσμο http://concorsodeleganzavilladeste.com . Για εισιτήρια εισόδου και πακέτα επισκεπτών μπορεί να γίνει κράτηση από τώρα στο website της έκθεσης.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

LAS VEGAS CES 2022.

Here you can see our webcast with the press conference and the innovation highlights.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση