Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Financial Services «Οργανισμός της Χρονιάς» στα βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών.

Η εταιρεία βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά για την εφαρμογή επιτυχημένων πρακτικών εξυπηρέτησης.

Εταιρικά
·
Εταιρικά βραβεία
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~150,69 KB)
  
Photos(1x, ~3,65 MB)

Κηφισιά. Η BMW Financial Services, η εταιρεία του BMW Group που λειτουργεί από το 2006 στην Ελλάδα, διακρίθηκε ως «Οργανισμός της Χρονιάς» στην κατηγορία «Μικρός Οργανισμός» από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, σε βράβευση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 13 Δεκεμβρίου.

 

Τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, επιβραβεύουν εταιρίες και ομάδες στελεχών, για την εφαρμογή επιτυχημένων πρακτικών εξυπηρέτησης. Για αυτό και η βράβευση της BMW Financial Services, η οποία προσφέρει υπηρεσίες χρηματοδότησης, ασφάλισης και μίσθωσης, αναδεικνύει την εξαιρετική εμπειρία που απολαμβάνει ο πελάτης BMW και ΜΙΝΙ.

 

Ο κ. Georg Nellius, Γενικός Διευθυντής της BMW Financial Services, εξηγεί: «Η άριστη εμπειρία κάθε πελάτη είναι υπόθεση όλων στην BMW Financial Services. Διαρκής μας προσπάθεια είναι η διευκόλυνση των πελατών μας και η ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους με σίγουρες και ξεκάθαρες λύσεις, μέσα από εξειδικευμένους συμβούλους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, ηλεκτρονικές πλατφόρμες αλλά και μέσα από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW και ΜΙΝΙ. Για αυτό και η διάκρισή μας στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης μας κάνει υπερήφανους για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα και μας ενθαρρύνει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας στο μέλλον».

 

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της BMW Financial Services, βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, καθώς το 2016 είχε διακριθεί ως Ομάδα της Χρονιάς (Μικρός Οργανισμός).

 

 - Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

 

Το BMW Group 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση