Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

MINI και The Woolmark Company ενώνουν τις δυνάμεις τους. Στόχος η υποστήριξη νέων σχεδιαστών.

Η MINI και η εταιρία The Woolmark Company ξεκίνησαν τη νέα χρονιά ανακοινώνοντας τη συνεργασία τους για το 2018. Τα δύο brands διαπρέπουν στη σχεδίαση και καινοτομία, και η συνεργασία στοχεύει στην προώθηση νεαρών σχεδιαστών. Ο πρώτος καρπός αυτή της συνεργασίας – η ‘capsule collection’ από μαλλί που δημιούργησαν ανερχόμενοι σχεδιαστές μόδας – θα παρουσιαστεί φέτος τον Ιούνιο στην Pitti Uomo 94, μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις αντρικής μόδας.

Lifestyle
·
Προϊόντα Lifestyle
·
Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~182,03 KB)
  
Photos(1x, ~442 KB)

Μόναχο. Η MINI και η εταιρία The Woolmark Company ξεκίνησαν τη νέα χρονιά ανακοινώνοντας τη συνεργασία τους για το 2018. Τα δύο brands διαπρέπουν στη σχεδίαση και καινοτομία, και η συνεργασία στοχεύει στην προώθηση νεαρών σχεδιαστών. Ο πρώτος καρπός αυτή της συνεργασίας – η ‘capsule collection’ από μαλλί που δημιούργησαν ανερχόμενοι σχεδιαστές μόδας – θα παρουσιαστεί φέτος τον Ιούνιο στην Pitti Uomo 94, μία από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις αντρικής μόδας και lifestyle, στη Φλωρεντία.

 

Η The Woolmark Company είναι γνωστή για την υποστήριξη ανερχόμενων σχεδιαστών μόδας σε όλο τον κόσμο, και μέσω αυτής της συνεργασίας, η ΜΙΝΙ κάνει το επόμενο βήμα στο χώρο της μόδας. Ανάμεσα στα projects που έχει παρουσιάσει η MINI την τελευταία διετία είναι τα εξής: ‘capsule collections’ MINI FLUID FASHION και MINI FASHION – BEYOND NATIVE όπου προβάλλεται το έργο υποσχόμενων, διεθνών σχεδιαστών. «Η MINI είναι συνώνυμο του iconic design και ενός αστικού lifestyle. Όπως η The Woolmark Company, δίνουμε σημασία στην ποιότητα και τολμάμε να αμφισβητούμε τα συμβατικά. Γι’ αυτό, ανυπομονούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε με μία νέα ομάδα πρωτοπόρων, νεαρών σχεδιαστών», δήλωσε η Esther Bahne, Επικεφαλής τομέα Brand Strategy & Business Innovation της MINI.

 

Η MINI και η The Woolmark Company έχουν προϊστορία στην αμφισβήτηση – και τολμηρή αναμόρφωση – των καθιερωμένων δομών. Αυτή η κοινή αντίληψη ως προς την ανάγκη για καινοτομία στηρίζει τη συνεργασία των δύο brands. Γι’ αυτό, αναμένουμε συναρπαστικά projects που βασίζονται στη σχεδιαστική τεχνογνωσία της MINI και στην πολυετή εμπειρία της The Woolmark Company στη διερεύνηση και εξέλιξη των υλικών.

 

Η έκθεση Pitti Uomo πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο από το 1972. Μέσω αυτής, προωθούνται νεανικά, ανερχόμενα και μερικές φορές αντισυμβατικά fashion labels. Από τον Ιανουάριο του 2015, η MINI συνεργάζεται με την Pitti Immagine, μία ετήσια βιομηχανική έκθεση μόδας στην Ιταλία. Αυτή η συνεργασία ανοίγει ένα παράθυρο στο κοινό πάθος των εταίρων για καινοτομία, προσοχή στη λεπτομέρεια και ποιότητα, καθώς και στην ικανότητά τους να προβλέπουν νέες τάσεις.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση