Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Διπλή νίκη για την BMW στο θεσμό “Best Cars Award” 2018.

Η BMW Σειρά 5 και η BMW X1 εξασφάλισαν νίκες κατηγορίας στην ψηφοφορία αναγνωστών που πραγματοποίησε το περιοδικό του ειδικού Τύπου “auto, motor und sport”.

F49
·
I01
·
I12 LCI
·
Coupé
·
X1
·
Σειρά 5
·
BMW i3
·
BMW i Automobiles
·
BMW i8 Coupé
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~174,22 KB)
  
Photos(2x, ~12,75 MB)

Μόναχο. Για την BMW, το 2018 ξεκίνησε με διπλή νίκη στο θεσμό “Best Cars Award”. Τόσο η BMW Σειρά 5 όσο και η BMW X1 αναδείχτηκαν νικήτριες στις κατηγορίες τους, στην τελευταία ψηφοφορία αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό του ειδικού Τύπου “auto, motor und sport”. Κατακτώντας την πρώτη θέση στην “Upper Midrange” κατηγορία, η BMW Σειρά 5 επανέλαβε την περσινή επιτυχία της. Η BMW X1 (SAV) επικράτησε στην κατηγορία “Compact SUV”. Έξι ακόμα μοντέλα BMW διεκδίκησαν θέσεις στο βάθρο των νικητών, στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Η απονομή των βραβείων έγινε στα πλαίσια εορταστικού γκαλά στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Στουτγάρδης.

 

Ο διαγωνισμός “Best Cars Award” είναι από τους πιο έγκυρους και καθιερωμένους στο χώρο του αυτοκινήτου. Η ψηφοφορία αναγνωστών του “auto, motor und sport” πραγματοποιήθηκε φέτος για 42η φορά. Συμμετείχαν περισσότεροι από 117.000 αναγνώστες, οι οποίοι επέλεξαν από 378 τρέχοντα μοντέλα σε έντεκα κατηγορίες.

 

Με ποσοστό 28,8%, οι αναγνώστες έδειξαν την προτίμησή τους στην BMW Σειρά 5 στην “Upper Midrange” κατηγορία. Έτσι το αυτοκίνητο συνέχισε το σερί επιτυχιών του από πέρσι, καθώς εκτός από το “Best Cars Award” που απέσπασε από το “auto, motor und sport”, κέρδισε τη διάκριση “Auto Trophy –World’s Best Cars ”από το “Auto Zeitung” και ψηφίστηκε “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” στη Μ. Βρετανία. Πέραν αυτών, η BMW Σειρά 5 έλαβε αρκετές ακόμα περίοπτες διακρίσεις, ανάμεσά τους το “Red Dot Award” και το “iF Gold Award” για την εξαιρετική της σχεδίαση, το “Car Connectivity Award” και ο τίτλος “Goldener Computer” για την προηγμένη τεχνολογία δικτύωσης. Η BMW Σειρά 5 αναδείχτηκε επίσης “Value Champion 2017”, ένας τίτλος που πιστοποιεί την διαχρονικότητα της αξίας της.

 

Με νίκη στην κατηγορία της στο θεσμό “Best Cars Award” 2018, η BMW X1 επίσης συνέχισε τις προηγούμενες επιτυχίες της. Το 2016, πήρε τη νίκη σε ψηφοφορία αναγνωστών του “auto, motor und sport”. Αυτή τη φορά, διεκδίκησε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Compact SUV”, συγκεντρώνοντας το 15,9% των ψήφων. Το μυστικό της επιτυχίας της δεν περιορίζεται μόνο στην ευελιξία, την πολυτέλεια και τα κλασικά δυναμικά χαρακτηριστικά BMW, αλλά επεκτείνεται και στην πρωτοποριακή τεχνολογία δικτύωσης που την κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

 

Η επιτυχία της BMW στο φετινό θεσμό “Best Cars Award” ολοκληρώνεται με έξι ακόμα μοντέλα που βρέθηκαν στο top 3. Πρόκειται για τις αξιοσημείωτες θέσεις που βρέθηκαν τα ηλεκτρικά μοντέλα BMW i στη γενική κατάταξη όλης της γκάμας. Για παράδειγμα, το αμιγώς ηλεκτρικό BMW i3 (κατανάλωση ενέργειας στο μικτό κύκλο: 13,6 –13,1kWh/100km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 0g/km) κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία “Small Cars”, ενώ το BMW i8 Coupe με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης (κατανάλωση μικτού κύκλου: 1,9l/100km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 42g/km, κατανάλωση ενέργειας στο μικτό κύκλο: 14.0kWh/100km) ήρθε τρίτο στην κατηγορία “Sports Cars”.

 

Κατάταξη μοντέλων BMW :

 

Νικήτρια ‘Upper Midrange’                BMW Σειρά 5

Νικήτρια ‘Compact SUVs’                  BMW X1

2η θέση ‘Small Cars’                          BMW i3

3η θέση ‘Compact Class’                    BMW Σειρά 2 Coupe

3η θέση ‘Midrange Class’                   BMW Σειρά 4 Gran Coupe

3η θέση ‘Sports Cars’                         BMW i8 Coupe

3η θέση ‘Large SUVs’                         BMW X3

3η θέση ‘Vans’                                    BMW Σειρά 2 Active Tourer/BMW Σειρά 2 Gran Tourer

 

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο " Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars ", που διατίθεται σε όλο το δίκτυο εμπόρων από τη Deutschen Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen και στη http://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html. ManualCO2 (PDF - 2.7 MB) ή στο  http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση