Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η πρώτη γενιά BMW X4 κλείνει τον κύκλο της…

Το τέλος εποχής της πρώτης γενιάς BMW X4 σηματοδοτεί ένα ορόσημο παραγωγής. Το 200.000ό μεσαίο Sports Activity Coupé πέρασε από τη γραμμή συναρμολόγησης του εργοστασίου του Spartanburg/ΗΠΑ τον Ιανουάριο, ενώ η παραγωγή της πρώτης γενιάς BMW X4 προγραμματίζεται να σταματήσει το Μάρτιο του 2018.

G02
·
X4
·
Τεχνολογία
·
Παραγωγή, ανακύκλωση
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~206,14 KB)
  
Photos(9x, ~24,6 MB)

Μόναχο. Ένα πρωτοποριακό μοντέλο γιόρτασε ένα σημαντικό ορόσημο, όταν η 200.000ή BMW X4 έφυγε από το εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg/ΗΠΑ. Με εξωστρεφή σχεδίαση, οδηγική ευελιξία και δυναμικό χαρακτήρα, το πρώτο μεσαίο Sports Activity Coupé της premium κατηγορίας έχει δημιουργήσει μία εντυπωσιακή κοινότητα φίλων μέσα σε περίπου μία τετραετία. Το επετειακό όχημα, μία BMW X4 xDrive20d (κατανάλωση μικτού κύκλου: 5,6 – 5,4 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 149 – 142 g/km) σε απόχρωση Alpine White metallic, προορίζεται για έναν πελάτη στην Ασία.

 

Αυτό το τελευταίο ορόσημο παραγωγής δηλώνει επίσης ότι η πρώτη γενιά BMW X4 μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς η παραγωγή της πρόκειται να σταματήσει το Μάρτιο του 2018. Η BMW X4 κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις του Spartanburg από το 2014. Το εργοστάσιο της BMW στην Αμερικανική Πολιτεία της Ν. Καρολίνα είναι ο “Οίκος των μοντέλων BMW Χ” στο παγκόσμιο δίκτυο παραγωγής του BMW Group. Επιπλέον της BMW X4, οι BMW X3, BMW X5, BMW X6 και BMW X7 κατασκευάζονται για την παγκόσμια αγορά στο ίδιο εργοστάσιο.

 

Η BMW X4 μοιράζεται με τα παραπάνω μοντέλα όχι μόνο την ίδια γραμμή παραγωγής, αλλά και ένα ηγετικό ρόλο στον τομέα της καινοτομίας. Με την Χ4, η BMW δημιούργησε μία ακόμα νέα αυτοκινητιστική φιλοσοφία. Από τότε που λανσαρίστηκε, άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν εμπνευστεί από τη συναρπαστική φιλοσοφία του μεσαίου Sports Activity Coupé της premium κατηγορίας.

 

Λόγω της τεράστιας δημοτικότητάς της, η πρώτη BMW X4 συνέβαλε σημαντικά στη συνεχώς αυξανόμενη επιτυχία των μοντέλων BMW X στην αγορά. Συνδυάζοντας στιβαρότητα της τετρακίνησης με τη σπορ κομψότητα μιας BMW coupé, κατάφερε να ξεσηκώσει τον ενθουσιασμό σε νέα target groups για τη μοναδική οδηγική απόλαυση που προσφέρει μία BMW X.

 

 - Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση