Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το MINI Countryman σε μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς.

Μία μοναδική διασκεδαστική οδηγική εμπειρία έζησαν οι φίλοι της μάρκας το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας.

F60
·
MINI Countryman
·
Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~255,77 KB)
  
Photos(18x, ~191,12 MB)

Κηφισιά. Το MINI Countryman απευθύνεται σε αυτούς που επιλέγουν να ζήσουν τη ζωή χωρίς συμβιβασμούς, που ξέρουν να δημιουργούν αναμνήσεις, μόνοι ή με φίλους και που πάντα παραμένουν θετικοί στις προκλήσεις. Με πλήρως ανανεωμένη σχεδίαση και σαφώς πιο ώριμο, το ΜΙΝΙ Countryman με υλικά κορυφαίας ποιότητας και ευρύχωρο εσωτερικό είναι κατάλληλο για 5 άτομα και τις αποσκευές τους. Είναι το ιδανικό αυτοκίνητο, με σχεδιαστική υπεροχή που μαγνητίζει τα βλέμματα και χαρίζει στον οδηγό του την απόλυτη ΜΙΝΙ go-kart αίσθηση.

 

Αυτή τη go-kart αίσθηση έζησαν οι φίλοι της μάρκας που βρέθηκαν το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας από τις 16/2 έως τις 19/2, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας στο Καϊμακτσαλάν, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και στο πανέμορφο Πήλιο όπου η MINI είχε δημιουργήσει μία ζεστή ατμόσφαιρα σε ειδικά διαμορφωμένα MINI igloo.

 

Επιπλέον, τα μοναδικά ΜΙΝΙ Countryman με την ομάδα της ΜΙΝΙ προκάλεσαν έντονο ενθουσιασμό κατά την άφιξή τους στα Valeni Boutique Hotel (Πορταριά), 12 Months Luxury Resort (Τσαγκαράδα), Domotel Neve Mountain Resort & Spa (χωριό Άγιος Αθανάσιος), και Kalavrita Canyon Hotel & Spa (Καλάβρυτα) προσκαλώντας το κοινό να πραγματοποιήσει μοναδικό test drive στα χιόνια. Η οδήγηση των MINI Countryman έγινε ακόμα πιο διασκεδαστική με χειμερινά λάστιχα Pirelli που αναδείκνυαν ακόμα περισσότερο τον off-road χαρακτήρα και τις εξαιρετικές δυνατότητες του ξεχωριστού μοντέλου.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΜΙΝΙ Countryman θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.mini.com.gr/el_GR/home/range/mini-countryman.html

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση