Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η MINI και το MAD παρουσιάζουν το «THE MINI DESIGN LAB» στο φετινό MadWalk 2018 by Serkova.

Το μοναδικό fashion music event της χρονιάς δίνει την ευκαιρία σε ανερχόμενους σχεδιαστές να αναδείξουν τις δημιουργίες τους με ένα μοναδικό act on stage.

Lifestyle
·
Εκδηλώσεις Lifestyle
·
Εταιρικά
·
Έμμεση διαφήμιση προϊόντων
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~220,78 KB)
  
Photos(1x, ~959 KB)

Κηφισιά. Το MadWalk 2018 by Serkova είναι το μοναδικό fashion music project της χρονιάς που συνδυάζει ανατρεπτικά live performances με μοναδικά fashion shows. Από αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει η ΜΙΝΙ που εδώ και σχεδόν 60 χρόνια υποστηρίζει έμπρακτα το design και το στιλ σε κάθε της μοντέλο και σε κάθε τους μορφή. Από τη δεκαετία του 1960, όταν το πρώτο Mini έγινε design icon, με τη χαρακτηριστική του σχεδίαση και τον πρωτοποριακό του χαρακτήρα, η ΜΙΝΙ συνεχίζει με το ίδιο πάθος για καινοτομία, έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, αλλά και την ικανότητα πρόβλεψης νέων τάσεων.

 

Για πρώτη φορά η MΙΝΙ και το MAD μέσα απο το « THE MINI DESIGN LAB », δίνουν την ευκαιρία σε ανερχόμενους σχεδιαστές να δείξουν το ταλέντο τους συμμετέχοντας με τις δημιουργίες τους σε ενα ιδιαίτερο catwalk. Μαζί τους θα βρεθεί και ένας νέος designer, νικητής του διαγωνισμού « THE MINI DESIGN LAB CONTEST », για να δείξει σε όλο το κοινό τις δημιουργίες του. Σε αυτό το μοναδικό Live act θα πρωταγωνιστήσει το νέο μοντέλο της ΜΙΝΙ που θα πλαισιώνεται από καλλιτεχνικό act «πρόκληση».

 

Όλοι οι σχεδιαστές του «THE MINI DESIGN LAB» έχουν τη δυνατότητα να μας συστηθούν και μέσα από την τηλεόραση του MAD με συνεντεύξεις και παρουσιάσεις, ενώ η ΜΙΝΙ θα ενισχύσει την προσπάθειά τους για να πραγματοποιήσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα στο χώρο της μόδας.

 

Το Madwalk 2018 by Serkova θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και παρουσιαστές του θα είναι ο Χρήστος Μάστορας (frontman του συγκροτήματος Μέλισσες) και η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://2018.madwalk.gr/contests/

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANALYST- AND INVESTOR CONFERENCE 2019.

Here you can see the live stream of the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση