Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

MINI LIVING – BUILT BY ALL. H MINI παρουσιάζει τη νέα της πρόταση για την κατοικία του μέλλοντος στο Salone del Mobile 2018.

Στο φετινό Salone del Mobile στο Μιλάνο, η MINI συνεργάστηκε με το Λονδρέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο ‘Studiomama’, για να παρουσιάσει τη νέα της εγκατάσταση με τίτλο MINI LIVING – BUILT BY ALL. Η νέα πρόταση MINI LIVING επιτρέπει τη στενή συνεργασία μεταξύ ενοίκων και αρχιτεκτόνων, ώστε να ικανοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο οι ατομικές απαιτήσεις.

Lifestyle
·
Εκδηλώσεις Lifestyle
·
Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~259,1 KB)
  
Photos(33x, ~101,01 MB)

Μόναχο / Μιλάνο . Στο φετινό Salone del Mobile στο Μιλάνο, η MINI συνεργάστηκε με το Λονδρέζικο αρχιτεκτονικό γραφείο ‘Studiomama’, για να παρουσιάσει τη νέα της εγκατάσταση με τίτλο MINI LIVING – BUILT BY ALL. Η νέα πρόταση MINI LIVING επιτρέπει τη στενή συνεργασία μεταξύ ενοίκων και αρχιτεκτόνων, ώστε να ικανοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο οι ατομικές απαιτήσεις. Αποστασιοποιείται από τις συμβατικές διαδικασίες σχεδίασης και αποτελεί τη δημιουργική απάντηση της αρχιτεκτονικής στην αυξανόμενη έλλειψη χώρων διαβίωσης και πόρων στις αστικές περιοχές. Το MINI LIVING – BUILT BY ALL είναι η τρίτη εγκατάσταση που δημιουργεί η MINI για το Salone del Mobile θέλοντας την να παρουσιάσει νέες καινοτόμες λύσεις για τις αρχιτεκτονικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες πόλεις.

 

Αρχιτεκτονική που ενθαρρύνει τη συμμετοχή.

Το MINI LIVING – BUILT BY ALL διευρύνει τη βασική φιλοσοφία του MINI LIVING (π.χ. δημιουργική αξιοποίηση ενός μικρού χώρου διαβίωσης) για να συμπεριλάβει την αρχή της συμμετοχής. Δηλαδή οι άνθρωποι, οι ατομικές ανάγκες και οι ιδέες τους παίζουν πιο κεντρικό ρόλο. «Η σημερινή αγορά τυποποιημένων οικιών έχει περιορισμένες δυνατότητες να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ατόμου», δήλωσε ο Oke Hauser, Επικεφαλής Δημιουργικότητας του MINI LIVING, εξηγώντας το concept στο οποίο βασίζεται η εγκατάσταση. «Γι’ αυτό, το MINI LIVING – BUILT BY ALL μετατρέπει τους ανθρώπους σε ενεργούς δημιουργούς και τους φέρνει στην καρδιά της διαδικασίας σχεδίασης. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα ενός χώρου διαβίωσης προσδιορίζεται από το βαθμό αποδοχής του από τους ενοίκους ως χώρο κατοικίας».

 

Από την ιδέα στην υλοποίηση.

Εκτός από την εγκατάσταση, η MINI διαμορφώνει ένα νέο χώρο εμπειριών. Το MINI LIVING FACTORY OF IDEAS προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους προτάσεις για χώρους διαβίωσης του μέλλοντος με τη μορφή μοντέλων. Η εγκατάσταση MINI LIVING βρίσκεται σε ένα γειτονικό δωμάτιο και παρουσιάζει τέσσερις ενδεικτικές φιλοσοφίες χώρων διαβίωσης, όπως μία κοινόχρηστη κουζίνα ή ένα υπαίθριο γυμναστήριο. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν μία ανεξάρτητη μικρο-γειτονιά, και παράλληλα αποδεικνύουν ότι ακόμα και το εσωτερικό ενός άδειου κτιρίου μπορεί να αξιοποιηθεί για το μέλλον της αστικής αρχιτεκτονικής.

 

Σχετικά με το MINI LIVING .

Το MINI LIVING είναι μία πρωτοβουλία που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά από την MINI το 2016 με σκοπό την επινόηση δημιουργικών αρχιτεκτονικών λύσεων για την μελλοντική ζωή στην πόλη. Το MINI LIVING έχει ήδη παρουσιάσει καινοτόμες φιλοσοφίες για κοινή και συνεργατική διαβίωση/εργασία στις σύγχρονες πόλεις τα τελευταία χρόνια στο Μιλάνο με τις εγκαταστάσεις MINI LIVING – BREATHE και MINI LIVING – Do Disturb.

 

Η νέα εγκατάσταση θα εκτίθεται στο Salone del Mobile στη Via Tortona στο Μιλάνο, από 17 – 22 Απριλίου 2018.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANALYST- AND INVESTOR CONFERENCE 2019.

Here you can see the live stream of the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση