Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Ένα ονειρεμένο ταξίδι σε μία ιστορική διαδρομή με το MINI Countryman Panamericana Plug-In Hybrid.

Μία αποκλειστική έκδοση του MINI Cooper S E Countryman ALL4 που θα ταξιδέψει από τη Β. Αμερική μέχρι το Tierra del Fuego, παρουσιάζεται στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης 2018.

F60
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~199,43 KB)
  
Photos(19x, ~75,48 MB)

Μόναχο / Νέα Υόρκη . Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης (30 Μαρτίου – 8 Απριλίου, 2018), η ηλεκτροκίνηση σε στυλ ΜΙΝΙ παίρνει άλλη διάσταση με την παρουσίαση ενός αποκλειστικού μοντέλου, ειδικά σχεδιασμένου για μεγάλες προκλήσεις. Βασισμένο στο πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της μάρκας, το MINI Countryman Panamericana προορίζεται για ένα μεγάλο ταξίδι από τη Β. Αμερική μέχρι στο Tierra del Fuego, σε μία επίδειξη ισχύος και αντοχής του μεγαλύτερου ΜΙΝΙ της οικογένειας.


Πρόσθετοι προβολείς, ελαστικά run flat και σχάρα οροφής για τη μεταφορά μιας ρεζέρβας είναι τα κατάλληλα συστατικά για ένα road trip. Βασισμένο στο MINI Cooper SE Countryman ALL4 (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 2,3 – 2,1 l / 100 km, κατανάλωση ενέργειας στο μικτό κύκλο: 14,0 – 13,2 kWh / 100 km, εκπομπές CO2 από το καύσιμο: 52 - 49 g / km), η συνδυασμένη ισχύς και ευελιξία των δύο κινητήρων, το καθιστούν τον τέλειο αθλητή αντοχής για την περιπέτεια Panamericana.

Τρία οχήματα MINI Countryman Panamericana Plug-In Hybrid θα διασχίσουν μία ιστορική διαδρομή που ενώνει το Βορρά με το Νότο, αποδεικνύοντας την αξιοπιστία και τις επιδόσεις σε μεγάλες αποστάσεις της τεχνολογίας Plug-In Hybrid drive του MINI Cooper S Countryman ALL4.

Το Plug-In Hybrid drive του MINI Cooper SE Countryman ALL4 συμβάλλει δραστικά στη μείωση των εκπομπών CO2, ακόμα και εκτός πόλης. Με αυτονομία έως 40 km, μπορεί να ξεπεράσει τα όρια της πόλης και να παραμείνει πλήρως ηλεκτρικό σε μεγαλύτερες διαδρομές. Ο έξυπνος συντονισμός μεταξύ ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα καύσης συνδυάζει τις μηδενικές εκπομπές ρύπων με την απεριόριστη αυτονομία που προσφέρει ένα όχημα με συμβατικό σύστημα κίνησης.

Το Panamericana, γνωστό και σαν Παναμερικανικός Αυτοκινητόδρομος, Ruta Panamericana ή Interamericana ανάλογα με την περιοχή και τη γλώσσα, συνδέει την Αλάσκα με το Tierra del Fuego της Αργεντινής και εκτείνεται μεταξύ του βορειότερου και του νοτιότερου σημείου σε μία απόσταση περίπου 25.750 km. Τόσο στη Βόρεια όσο και στη Νότια Αμερική, πολυάριθμες  διασταυρώσεις και εναλλακτικές διαδρομές αποτελούν τμήμα του οδικού δικτύου Panamericana, καλύπτοντας συνολικό μήκος άνω των 48.000 km. Στην περιοχή των συνόρων μεταξύ Παναμά και Κολομβίας, ένα κομμάτι του ταξιδιού γίνεται με πλοίο, εξ αιτίας μη ολοκλήρωσης τμήματος του δρόμου μήκους περίπου 90 km, μεταξύ άλλων, για την προστασία του τοπικού δάσους. Η ιστορική διαδρομή περνά από διαφορετικές κλιματικές ζώνες, πυκνή ζούγκλα και δύσκολα ορεινά περάσματα. Εκτός από εξελιγμένους αυτοκινητόδρομους, χωμάτινοι δρόμοι και στενά ορεινά περάσματα αποτελούν τμήμα του δικτύου διαδρομών που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα τρία MINI Countryman Panamericana Plug-In Hybrid.

Το MINI Cooper S E Countryman ALL4 διαθέτει πέντε καθίσματα κανονικού μεγέθους, πλούσιο χώρο αποσκευών και πολυάριθμα χαρακτηριστικά άνεσης, που εξασφαλίζουν ένα απολαυστικό ταξίδι ανεξαρτήτως οδικών συνθηκών. Οι δύο κινητήρες του παράγουν συνδυασμένη ισχύ 165 kW / 224 hp. Ο ακριβής έλεγχος της συνεργασίας μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών με τον ηλεκτροκινητήρα εξασφαλίζει επίσης ευφυή τετρακίνηση. Από βρεγμένους δρόμους μέχρι αμμώδεις εκτάσεις, χωμάτινες διαδρομές ή χιονισμένα ορεινά περάσματα, το  MINI Countryman Panamericana Plug-In Hybrid είναι έτοιμο για όλα. Η κάλυψη του ταξιδιού θα γίνεται μέσα από το MINI News Instagram Channel στο: www.instagram.com/mini.news

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANALYST- AND INVESTOR CONFERENCE 2019.

Here you can see the live stream of the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση