Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Ειδική έκδοση BMW 116d M Sport Shadow Line Advanced για την πεντάθυρη BMW Σειρά 1.

Όφελος έως 7.900€ με πλούσιο εξοπλισμό που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

F20 LCI
·
Σειρά 1
·
5-πορτο Hatch
·
Προαιρετικός εξοπλισμός, αξεσουάρ
·
Χρηματοδότηση
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~166,15 KB)
  
Photos(47x, ~533,57 MB)

Κηφισιά. Η BMW Σειρά 1 αποτελεί τη χρυσή τομή μεταξύ άνεσης και δυναμικής οδήγησης στην compact κατηγορία. Η σπορ σχεδίαση και τα δυναμικά της χαρακτηριστικά, ενισχύονται ακόμα περισσότερο στην ειδική έκδοση M Sport Shadow Line Advanced .

 

H πεντάθυρη BMW 116 d M Sport Shadow Line Advanced προσφέρεται με όφελος έως 7.900 € και ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό, που ενισχύει το νεανικό, φρέσκο και σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

 

Αισθητικά, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό, η έκδοση M Sport Shadow Line Advanced, διαφοροποιείται μέσω των στοιχείων του «πακέτου» εξοπλισμού Μ Sport, το οποίο εστιάζει σε σπορ χαρακτηριστικά (σχεδίαση προφυλακτήρων και πλευρικών μαρσπιέ, σπορ καθίσματα, Μ Sport δερμάτινο τιμόνι κ.ά.) αλλά και σε υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, όπως οι εσωτερικές επενδύσεις από Alcantara και αλουμίνιο.

 

Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα (μαύρο back ground εμπρός και πιο σκούρα φωτιστικά σώματα πίσω) στην απόληξη της εξάτμισης (μαύρο χρώμιο) και στα «νεφρά», τα οποία διαθέτουν μαύρο πλαίσιο.

 

Επιπρόσθετα, οι τροχοί ελαφρού κράματος M Sport των 18 ιντσών, σε απόχρωση Jet Black, με ελαστικά runflat διαστάσεων 225/40 εμπρός και 245/35 πίσω και οι M Sport ρυθμίσεις των αναρτήσεων, ενισχύουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική οδική συμπεριφορά.

 

Αναλυτικά, πλέον του βασικού εξοπλισμού* η πεντάθυρη BMW 116d Μ Sport Shadow Line Advanced περιλαμβάνει και τα παρακάτω στοιχεία:

 

- Αυτόματο κιβώτιο 8-σχέσεων

- Μεταλλικό χρώμα

- Μ Ζάντες ελαφρού κράματος 18-ιντσών με ελαστικά runflat

-  Μεταβαλλόμενη υποβοήθηση συστήματος διεύθυνσης Servotronic

-  Σπορ καθίσματα οδηγού συνοδηγού σε δέρμα Alcantara

-  Πακέτο αποθηκευτικών χώρων

-  Εσωτερική διακοσμητική επένδυση σε Aluminium Hexagon με μπλε διακοσμητική λωρίδα

-  Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω

-  Αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών

-  Cruise control  

-  Πακέτο φωτισμού

-  LED φώτα ομίχλης

-  LED φωτιστικά σώματα με σύστημα πλύσης

-  M Sport ανάρτηση

-  M Sport δερμάτινο τιμόνι

-  M Αεροδυναμικό πακέτο

-  BMW Individual πλαίσια παραθύρων σε μαύρο γυαλιστερό  

-  BMW Individual επένδυση «ουρανού» σε ανθρακί απόχρωση.

 

βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία:

 

Ένδειξη πίεσης ελαστικών – Σύστημα εκκίνησης χωρίς χρήση κλειδιού - Πολυλειτουργικό τιμόνι - Σύστημα multimedia iDrive με έγχρωμη κεντρική οθόνη 6,5’’ - ConnectedDrive Services - Σύστημα ανοικτής ακρόασης Bluetooth & θύρα USB - Κλήση έκτακτης ανάγκης - Teleservices - Προγράμματα Οδήγησης (ECO Pro / Comfort / Sport) - Ηχοσύστημα με 6 ηχεία - Αισθητήρας βροχής και φώτων - Βελούδινα ταπέτα

 

Η πεντάθυρη BMW 116d M Sport Shadow Line Advanced προσφέρεται στην Προτεινόμενη Λιανική Τιμή των 34.690 € με φόρους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW, να καλέσουν στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών του BMW Group Hellas στο τηλέφωνο 210-9118 000 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα:

https://www.bmw.gr/el/all-models/1-series/5-door/2017/at-a-glance.html

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

 

Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2016, το BMW Group πούλησε 2.367.000 αυτοκίνητα και 145.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων ήταν 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση