Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Στο BMW Welt έγινε η τελετή παράδοσης για 18 από τα πρώτα BMW i8 Roadsters της αγοράς. First Edition - Έκδοση περιορισμένης παραγωγής με αποκλειστική αρίθμηση “1 of 18” και αποδέκτη το BMW i8 Club.

Μία πλακέτα στο εσωτερικό επιβεβαιώνει ότι αυτά τα 18 BMW i8 Roadsters (κατανάλωση μικτού κύκλου: 2,0 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 46 g/km) έφυγαν διαδοχικά από τη γραμμή συναρμολόγησης του Εργοστασίου του BMW Group στη Λειψία και είναι μεταξύ των πρώτων που παραδόθηκαν στους πελάτες.

I15
·
Εταιρικά
·
Πωλήσεις και μάρκετινγκ
·
Εργοστάσια, εγκαταστάσεις
·
BMW Welt
·
BMW i Automobiles
·
BMW i8 Roadster
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~92,67 KB)
  
Photos(22x, ~82,08 MB)
  
Videos(1x, ~110,49 MB)

Μόναχο . Μία πλακέτα στο εσωτερικό επιβεβαιώνει ότι αυτά τα 18 BMW i8 Roadsters (κατανάλωση μικτού κύκλου: 2,0 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 46 g/km) έφυγαν διαδοχικά από τη γραμμή συναρμολόγησης του Εργοστασίου του BMW Group στη Λειψία και είναι μεταξύ των πρώτων που παραδόθηκαν στους πελάτες. Την περασμένη εβδομάδα, στο BMW Welt στο Μόναχο, το BMW i8 Club παρέλαβε τα κλειδιά 18 τέτοιων συναρπαστικών plug-in υβριδικών roadsters από τον Peter van Binsbergen, επικεφαλής Πωλήσεων & Marketing BMW Γερμανίας. Το πρώτο τους ταξίδι ήταν σε σχηματισμό κονβόι στη Λίμνη Κόμο στην Ιταλία, για να δώσουν το παρών στην Concorso d’Eleganza, μαζί με άλλα εκθέματα στον προαύλιο χώρο της Villa Erba.

 

Το αποκλειστικό BMW i8 Roadster First Edition, με χρονικό περιθώριο για παραγγελία που εξαντλήθηκε άμεσα, περιορίζεται στα 200 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Μία αποκλειστική πλακέτα στην κεντρική κονσόλα στην πλευρά του οδηγού , όπου αναγράφεται  το όνομα “First Edition” και ο περιορισμένος αριθμός αντιτύπων “1 of 200”, επιβεβαιώνει ότι το First Edition είναι γνήσιο συλλεκτικό είδος. Τα 18 αυτοκίνητα που παρέλαβε το BMW i8 Club είναι μεταξύ των πρώτων από αυτά τα 200 αντίτυπα και, επιφυλάσσοντας ειδική έκπληξη για τα μέλη, έφεραν την επιγραφή “1 of 18”. Ανάμεσα στα στοιχεία έξτρα εξοπλισμού της αποκλειστικής έκδοσης ξεχωρίζουν χειριστήρια από κεραμικό υλικό, διακοσμητικά ένθετα από ανθρακονήματα, το ηχοσύστημα Harman Kardon και το λογότυπο BMW i8 που προβάλλεται στο δρόμο όταν ανοίγουν οι πόρτες.

 

Η παράδοση έγινε στα πλαίσια μιας πολυαναμενόμενης τελετής – επειδή ακόμα και για τους εργαζόμενους του BMW Group, το BMW i8 Roadster είναι ένα μοντέλο με ιδιαίτερα ισχυρή συναισθηματική απήχηση: ο Christian Ach, επικεφαλής Πωλήσεων και Direct Business BMW Γερμανίας, ο Dr. Robert Irlinger, υπεύθυνος BMW i Product Line, ο Project Manager Rainer Rump και ο Robert Forrest, Σχεδιαστής του BMW i8 Roadster, καλωσόρισαν μαζί με τον van Binsbergen τα μέλη του BMW i8 Club από Γερμανία, Ελβετία, Σιγκαπούρη και Βέλγιο που ταξίδεψαν μέχρι τον Μόναχο ειδικά για την περίσταση. Τα μέλη του Club είναι πιστοί θαυμαστές από την πρώτη στιγμή και δεν δίστασαν στιγμή όταν άκουσαν για το νέο BMW i8 Roadster. Εκτός από την επίσημη παράδοση, οι λάτρεις της ηλεκτροκίνησης απόλαυσαν επίσης μία προϊοντική παρουσίαση από τον Project Manager, Rainer Rump, και μία περιήγηση της προσωρινή έκθεσης “BMW i. Visionary Mobility” στο BMW Museum.

 

«Περιμέναμε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή επί μήνες – στην πραγματικότητα από τότε που είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες αυτού του καταπληκτικού οχήματος. Το να μπορείς να απολαμβάνεις την εκπληκτική οδηγική εμπειρία του Coupé σε ένα Roadster είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για όλους εμάς», εξήγησε ο Claus-Dieter Bachmann, πρόεδρος του BMW i8 Club. «Τα υπόλοιπα μέλη του club και εγώ συγκινηθήκαμε από τη θερμή και ενθουσιώδη υποδοχή που βιώσαμε εδώ στο BMW Welt. Είναι μία συναισθηματική στιγμή που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

 

«Το BMW i8 Roadster αντιπροσωπεύει πολλά πράγματα, μοναδικά για την BMW: γοητευτική σχεδίαση, πρωτοποριακή τεχνολογία και βιώσιμη μετακίνηση, αλλά, κυρίως, συναίσθημα και γνήσια οδηγική απόλαυση», δήλωσε ο Peter van Binsbergen. «Αυτό το σπορ αυτοκίνητο κατασκευάστηκε για άτομα όπως τα μέλη του BMW i8 Club: παθιασμένους λάτρεις της αυτοκίνησης που τολμούν να αμφισβητούν τα συμβατικά και να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Γι’ αυτό και η προσωπική απόλαυση που νιώθω είναι μεγάλη παραδίδοντας τα 18 BMW i8 Roadsters στο BMW i8 Club».

 

Αντίθετα με πολλές λέσχες αυτοκινήτου, που κατά κανόνα συγκροτούνται στο τέλος του κύκλου ζωής ενός μοντέλου, το BMW i8 Club δημιουργήθηκε τη στιγμή που το BMW i8 Coupé κυκλοφόρησε στην αγορά, το 2014. Το γεγονός αυτό υπογραμμίζει τη δύναμη του φουτουριστικού plug-in υβριδικού σπορ αυτοκινήτου, που γοητεύει το πιστό κοινό του με τη μοναδική αρχιτεκτονική LifeDrive και την υψηλής αισθητικής σχεδιαστική γλώσσα BMW i. Από τότε που λανσαρίστηκε, το BMW i8 έχει γίνει παγκόσμιο top-seller στην κατηγορία σπορ υβριδικών αυτοκινήτων και έχει αποσπάσει αμέτρητα βραβεία για την οραματική σχεδίαση και την επαναστατική φιλοσοφία του. Το νέο BMW i8 Roadster προσθέτει την εμπειρία της open-top οδήγησης στο συνδυασμό μηδενικών εκπεμπόμενων ρύπων και κορυφαίων επιδόσεων.

 

Το BMW Group είναι από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρικών / plug-in υβριδικών οχημάτων σε Γερμανία και Ευρώπη. Στο πλαίσιο της εταιρικής Στρατηγικής NUMBER ONE > NEXT, το BMW Group επεκτείνει συστηματικά τη γκάμα ηλεκτρικών οχημάτων του. Με συνολικά εννέα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, η εταιρία προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων στη Γερμανία. Μέχρι το 2025, το BMW Group σχεδιάζει να προσφέρει 25 ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα, 12 από τα οποία αμιγώς ηλεκτρικά.  

 

Κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2, ηλεκτρικής κατανάλωσης και αυτονομίας καθορίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση την εποχή της έγκρισης τύπου. Οι τιμές αναφέρονται σε ένα όχημα με βασικό εξοπλισμό στη Γερμανία και διαφέρουν ανάλογα με τις διαστάσεις ζαντών / ελαστικών και επιλεγμένων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού.

 

Οι τιμές ήδη βασίζονται στη νέα οδηγία WLTP και έχει γίνει αναγωγή στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης. [Αναφορικά με αυτά τα οχήματα, για σχετικούς φόρους και τα όποια ειδικά τέλη που βασίζονται σε εκπομπές CO2, οι τιμές CO2 ίσως διαφέρουν από αυτές που αναφέρονται εδώ (ανάλογα με την εθνική νομοθεσία).]

 

Οι προδιαγραφές εκπομπών CO2 προσδιορίζονται σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/EC και την Pkw-EnVKV, και βασίζονται στις τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2 που ορίζει ο κύκλος NEDC.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο ‘Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars’, που διατίθεται σε όλο το δίκτυο εμπόρων δωρεάν ή στο http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση