Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Νέα BMW i3: 0 ρύποι, 0% επιτόκιο.

Νέα προνομιακά προγράμματα από την BMW Financial Services, με άτοκη χρηματοδότηση.

I01
·
I01s
·
BMW i3
·
BMW i Automobiles
·
BMW i3s
·
Χρηματοδότηση
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~78,89 KB)
  
Photos(4x, ~40,1 MB)

Κηφισιά. Το BMW Group Hellas θέλοντας να ενισχύσει περαιτέρω την πρωτοπορία του στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, δημιούργησε δύο νέα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης για τα μοντέλα BMW i 3 τα οποία προσφέρονται από την BMW Financial Services με 0% επιτόκιο.

Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα eSelect 0%” και eCover 0%”, έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, με στόχο να προσφέρουν στους υποψήφιους αγοραστές ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στις επιλογές τους, μέσω μιας ιδιαίτερα χαμηλής μηνιαίας δόσης. Ταυτόχρονα, είναι η πρώτη φορά που ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο διατίθεται στην Ελληνική αγορά, μέσω χρηματοδότησης με 0% επιτόκιο.

 

Ενδεικτικά, το BMW i3 BEV με προτεινόμενη λιανική τιμή με φόρους € 39.350 και το πρόγραμμα χρηματοδότησης “eSelect 0%”, διατίθεται με μηνιαία δόση από € 229*. Σημειώνεται ότι στη μηνιαία δόση συμπεριλαμβάνεται και ασφάλεια δανείου/δόσεων.

 

Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα ισχύουν για όλες τις εκδόσεις μοντέλων BMW i 3 ( BMW i 3 BEV / i 3 s BEV & BMW i 3 REx / i 3 s REx ).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα μοντέλα BMW i3 και τα νέα χρηματοδοτικά προϊόντα με 0% επιτόκιο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.bmw.gr ή να απευθυνθούν στους Επίσημους Αντιπροσώπους BMW i, αλλά και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών του BMW Group Hellas, στο τηλ. 210 9118101.

 

* Η μηνιαία δόση € 229 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα eSelect 0% της BMW Financial Services για ενδεικτική αξία οχήματος (BMW i3 BEV) € 39.350, με προκαταβολή € 13.773, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 0%, πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/75, διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση € 15.740, προστασία δανείου € 643, έξοδα φακέλου € 270. Συνολικό ποσό πίστωσης € 26.221, συνολικό ποσό καταβολής € 40.778, ΣΕΠΠΕ 0,93%.

 

Σχετικά με την BMW i .

Η BMW i είναι η μάρκα του BMW Group που εστιάζει σε συνδεδεμένες υπηρεσίες μετακίνησης, καινοτόμες αυτοκινητιστικές φιλοσοφίας και στη νέα ερμηνεία του όρου premium, που ορίζεται αυστηρά από τη βιωσιμότητα. Η BMW i εκπροσωπείται σε 74 χώρες με το ηλεκτρικό BMW i3 για αστικές περιοχές, το plug-in υβριδικό σπορ BMW i8 και τα plug-in υβριδικά μοντέλα BMW iPerformance.

 

Η BMW i ανοίγει νέες προοπτικές για την εταιρεία προσελκύοντας νέα target groups και λειτουργεί σαν εκκολαπτήριο καινοτομιών. Τεχνολογίες που έκαναν ντεμπούτο με επιτυχία σε μοντέλα BMW i μεταφέρθηκαν σε άλλα μοντέλα της μητρικής μάρκας BMW.

 

Η BMW i συνεργάζεται επίσης με επιχειρήσεις όπως οι DriveNow (car sharing), ReachNow (car sharing 2.0), ChargeNow (εύκολη πρόσβαση στο παγκοσμίως μεγαλύτερο δίκτυο σημείων φόρτισης), ParkNow (εντοπισμός, κράτηση και πληρωμή χώρων στάθμευσης), η εταιρία επενδυτικών κεφαλαίων BMW i Ventures (επένδυση σε εταιρείες start-up με θέμα την αστική μετακίνηση), BMW Energy Services και Centre of Competence for Urban Mobility (συμβουλευτικές υπηρεσίες για πόλεις).

 

-  Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση