Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Επόμενο Επίπεδο Εξατομίκευσης: το MINI Yours Customised κέρδισε τη διάκριση German Innovation Award in Gold.

Το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδίασης βράβευσε την πρωτοποριακή πρόταση εξατομίκευσης ΜΙΝΙ ως την καλύτερη πελατοκεντρική καινοτομία στην κατηγορία "Excellence in Business to Customer (B2C)".

Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες
·
Εταιρικά
·
BMW Group Design
·
MINI Design
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~199,38 KB)
  
Photos(10x, ~56,8 MB)

Μόναχο. Το MINI Yours Customised μετατρέπει τον πελάτη σε σχεδιαστή και το MINI του σε ένα και μοναδικό όχημα με την προσωπική του σφραγίδα. Η καινοτόμα πρόταση της Βρετανικής κατασκευάστριας εταιρείας premium αυτοκινήτων προάγει τις δυνατότητες εξατομίκευσης σε εντελώς νέο επίπεδο. Η προηγμένη και πελατοκεντρική προσέγγιση κατακτά τώρα μία ξεχωριστή διάκριση από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδίασης: το MINI Yours Customised απέσπασε το German Innovation Award in Gold.

 

Το MINI Yours Customised επιτρέπει στους πελάτες να σχεδιάζουν και να παραγγέλνουν επιλεγμένα retrofit προϊόντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους μέσω ενός online shop (www.yours-customised.mini). Στη συνέχεια, αυτά κατασκευάζονται αποκλειστικά ανάλογα με το σχέδιο που έχει επιλέξει ο πελάτης. Η τρέχουσα προϊοντική γκάμα περιλαμβάνει φινιστρίνια, διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού στην πλευρά του συνοδηγού, πλάκες μαρσπιέ με φωτισμό LED και σποτ LED στις πόρτες. Στην ανάλυση της απόφασης για τον αποδέκτη του Γερμανικού Βραβείου Καινοτομίας, η πρόταση της ΜΙΝΙ περιγράφεται ως το "επόμενο επίπεδο εξατομίκευσης".

 

Το MINI Yours Customised απέσπασε τον τίτλο στην κατηγορία "Excellence in Business to Customer (B2C)" κυρίως λόγω της φιλικής προς τον χρήστη online εξατομίκευσης, της συνέπειας της ψηφιοποίησης και της χρήσης καινοτόμων τεχνικών παραγωγής όπως τρισδιάστατη (3D) εκτύπωση και χαράξεις λέιζερ. «Η καινοτομία και η εξατομίκευση είναι βασικές αρχές της μάρκας MINI που ενθουσιάζουν τους πελάτες: Το MINI Yours Customised συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά σε μία μοναδική φόρμα», σχολίασε ο Dr. Fabian Baptist, Head of Innovation Management Aftersales.

 

Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες μεταξύ των οποίων φυσικοί, ειδικοί Πληροφορικής, σύμβουλοι πνευματικών δικαιωμάτων και ιστορικοί τεχνολογίας, καθώς και ειδικοί από τον κλάδο των οικονομικών και του μάρκετινγκ, έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο επίπεδο καινοτομίας, στην ωφελιμότητα του χρήστη και στη σχέση κόστους / απόδοσης για την επιλογή των νικητών. Άλλα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο ήταν η μακροχρόνια επίδραση στον ανταγωνισμό και την ωριμότητα της αγοράς, καθώς και η ποιότητα μαζί με τη λειτουργία. Μιλώντας για την απονομή του German Innovation Award in Gold, μέλη της επιτροπής περιέγραψαν το MINI Yours Customised σαν μία «λαμπρή ιδέα με τεράστιες δυνατότητες». «Το MINI Yours Customised προάγει την έννοια της εξατομίκευσης σε κάτι πολύ περισσότερο από τη διαθεσιμότητα χρωμάτων και αξεσουάρ. Είναι η γνήσια εξατομίκευση του οχήματος, με πλήρη εμπλοκή του πελάτη που μεταμορφώνει κάθε όχημα σε μία ξεχωριστή, μοναδική έκδοση». Η επιτροπή σχολίασε ότι η MINI έχει καταφέρει να δημιουργήσει «πραγματική προστιθέμενη αξία με ένα μοναδικό επιχείρημα πώλησης».

 

Το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδίασης ιδρύθηκε το 1953 από τη Γερμανική Βουλή (Bundestag). Μεταξύ άλλων, απονέμει το διάσημο Γερμανικό Βραβείο Σχεδίασης κάθε χρόνο. Εκτός από την αναγνώριση ξεχωριστών επιτευγμάτων στον τομέα της προϊοντικής σχεδίασης, το Συμβούλιο λανσάρισε για πρώτη φορά φέτος το Γερμανικό Βραβείο Καινοτομίας (German Innovation Award), που τώρα τιμά τις πιο πρωτοποριακές τεχνολογικές καινοτομίες.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Corporate Communications

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση