Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Vision iNEXT World Flight. Δύο εταιρίες – μία αποστολή.

Μόναχο, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Πεκίνο – τέσσερις προορισμοί σε τρεις ηπείρους σε πέντε ημέρες: Το BMW Group συνεργάζεται με την Lufthansa Cargo για το project BMW Vision iNEXT World Flight στο πλαίσιο μιας παρουσίασης που όμοιά της δεν έχει υπάρξει.

Εταιρικά
·
Εταιρικές εκδηλώσεις
·
Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες
·
Τεχνολογία
·
Εναλλακτικά συστήματα κίνησης, η κίνηση στο μέλλον
·
iNEXT
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~84,13 KB)
  
Photos(1x, ~1,55 MB)
  
Videos(1x, ~76,56 MB)

Μόναχο. Φρανκφούρτη. Μόναχο, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Πεκίνο – τέσσερις προορισμοί σε τρεις ηπείρους σε πέντε ημέρες: Το BMW Group συνεργάζεται με την Lufthansa Cargo για το project BMW Vision iNEXT World Flight στο πλαίσιο μιας παρουσίασης που όμοιά της δεν έχει υπάρξει.

 

Περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι των διεθνών μέσων ενημέρωσης θα επιβιβαστούν στο πιο προηγμένο και αποδοτικό cargo αεροσκάφος της κατηγορίας του – ένα Boeing 777F από τον στόλο της Lufthansa Cargo – για να γνωρίσουν για πρώτη φορά το όραμα της μελλοντικής μετακίνησης που ενσαρκώνει το BMW Vision iNEXT, το τελευταίο Vision Vehicle (Οραματικό Όχημα) του BMW Group.

 

Η Lufthansa Cargo και η ομάδα του BMW Group συνεργάστηκαν στενά για να κάνουν πραγματικότητα μία εκπληκτική ιδέα προϊοντικής και τεχνολογικής παρουσίασης. Το πρωτοποριακό όχημα θα παρουσιαστεί στους προσκεκλημένους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από το μέλλον του BMW Group στο πλαίσιο μιας αποκλειστικής φιλοσοφίας κλειστής αίθουσας που σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση.

 

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση περιλαμβάνουν την εγκατάσταση καλωδιώσεων μήκους άνω των 7,5 km, ενώ 78.000 LED ενσωματωμένα σε 165 μονάδες video LED και δέκα προβολείς φωτεινότητας 13.000 ANSI lumen θα φωτίσουν ένα σόου στο εσωτερικό του Boeing που αναμένεται να … απογειώσει όλες τις αισθήσεις.

 

Περισσότεροι από 120 ειδικοί στην κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων αλλά και ειδήμονες από το Lufthansa Cargo και το BMW Group έχουν συμβάλλει στην υλοποίηση του project.

 

Περίπου 30 τόνοι υλικού θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή της πλατφόρμας που θα φιλοξενήσει την παρουσίαση του BMW Vision iNEXT. Η πρόκληση για τους μηχανικούς και ειδικούς ήταν όχι μόνο να οργανώσουν μία παρουσίαση που όμοιά της δεν θα έχουν ξαναζήσει οι παριστάμενοι, αλλά και να εξασφαλίσουν την απογείωση του δημιουργήματός τους.

 

Τα χρονικά περιθώρια ήταν πολύ στενά, καθώς έπρεπε να μετατραπεί ολόκληρο το εσωτερικό του 777F από πρόγραμμα παρουσίασης σε πρόγραμμα πτήσης και το αντίθετο γρήγορα και με ασφάλεια. Οι πρώτοι προσκεκλημένοι αναμένεται να φτάσουν οκτώ ώρες μετά την προσγείωση του αεροπλάνου. Και μόλις τέσσερις ώρες μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης σε ένα μέρος, το Boeing θα απογειωθεί πάλι για τον επόμενο προορισμό που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα. Αυτό το τεχνικό και οργανωτικό επίτευγμα θα υποστηρίξει μία πραγματικά πρωτοφανή προϊοντική και τεχνολογική παρουσίαση.

 

«Τα οραματικά προϊόντα αξίζουν οραματικές παρουσιάσεις. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε αυτή την εξαιρετική παγκόσμια πρεμιέρα εφικτή σε συνεργασία με την BMW», δήλωσε ο Peter Gerber, CEO και Πρόεδρος Εκτελεστικού Συμβουλίου της Lufthansa Cargo AG.

 

«Το iNEXT αποτελεί  την πρότασή μας για το μέλλον, επομένως είναι απόλυτα λογικό το BMW Vision iNEXT να παρουσιάζεται σε ένα παγκόσμιο κοινό με φρέσκο, πρωτοποριακό στυλ», δήλωσε ο Klaus Fröhlich, Μέλος Δ.Σ. της BMW AG, υπεύθυνος Εξέλιξης. «Το World Flight είναι ιδανικό για ένα δυνατό ξεκίνημα».

 

Η εξωτερική μεταμόρφωση του αεροσκάφους είναι εμπνευσμένη από τη σχεδίαση εσωτερικού που δημιουργήθηκε για την παρουσίαση του αυτοκινήτου. Και αυτή θα είναι η περιβολή του Boeing 777F της Lufthansa Cargo όταν απογειωθεί από το Αεροδρόμιο του Μονάχου στις 9 Σεπτεμβρίου για την πτήση του σε όλο τον κόσμο αφού περάσει από τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Πεκίνο, το αεροπλάνο θα επιστρέψει στη βάση του, στη Φρανκφούρτη στις 14 Σεπτεμβρίου.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANALYST- AND INVESTOR CONFERENCE 2019.

Here you can see the live stream of the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση