Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Στο Death Valley με ένα Πρωτότυπο της BMW Σειράς 8 Cabrio.

Η BMW συνεχίζει την επέλαση μοντέλων στην πολυτελή κατηγορία – Το ανοιχτό τετραθέσιο της BMW Σειράς 8 δοκιμάζεται σε συνθήκες ‘θερμού κλίματος’ στις ΗΠΑ.

G14
·
Σειρά 8
·
Cabrio
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~85,15 KB)
  
Photos(11x, ~51,01 MB)

Μόναχο. Η BMW συνεχίζει την προϊοντική της επέλαση στην πολυτελή κατηγορία με την εξέλιξη μιας ακόμα έκδοσης της νέας BMW Σειράς 8. Με εντατικές δοκιμές των λειτουργιών συστημάτων και test drives μεταξύ Las Vegas και Death Valley (Κοιλάδα του Θανάτου), έχει ξεκινήσει η κρίσιμη φάση εξέλιξης της νέας BMW Σειράς 8 Cabrio. Τα αποτελέσματα δοκιμών θερμού κλίματος στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργική ασφάλεια των μηχανικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων υπό ακραίες καιρικές συνθήκες. Θερμοκρασίες άνω των 50 βαθμών Κελσίου, πολύ υψηλή συγκέντρωση σκόνης στην έρημο, κυκλοφορία με συχνά stop-and-go στο Las Vegas, χωματόδρομοι γύρω από το Όρος Whitney και διαδρομές μεγάλων αποστάσεων μεταξύ της ακτής του Ειρηνικού και των Βραχωδών Ορέων χαρακτηρίζουν το απαιτητικό πρόγραμμα δοκιμών εξέλιξης της νέας BMW Σειράς 8 Cabrio.

 

Καιρικές συνθήκες για ένα cabrio σίγουρα δεν υπάρχουν στo Death Valley. Ωστόσο, η ζέστη και η μεγάλη ξηρασία του εθνικού πάρκου στην Έρημο Mojave δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για δοκιμές υψηλών προκλήσεων. Στο εσωτερικό της BMW Σειράς 8 Cabrio που προηγουμένως έχει εκτεθεί για ώρες κάτω από καυτό ήλιο, οι μηχανικοί της BMW ελέγχουν το ηλεκτρονικό σύστημα, το ηχοσύστημα, αισθητήρες και κάμερες για τα συστήματα υποστήριξης οδηγού, τις ενδείξεις του νέου Λειτουργικού Συστήματος BMW 7.0, λειτουργίες συνδεσιμότητας, ρυθμίσεις καθισμάτων και τέλος, το αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού. Το ταξίδι του καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου στο Φράγμα Hoover θέτει μία πρόσθετη πρόκληση για τα ηλεκτρονικά του οχήματος. Τα ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά κύματα από τους στροβίλους του ηλεκτροϋδραυλικού εργοστασίου που είναι εγκατεστημένο στην περιοχή, είναι το απόλυτο μέτρο σύγκρισης, που επιβεβαιώνει την απουσία παρεμβολών στα ηλεκτρονικά συστήματα από εξωτερικές πηγές. 

 

Επιπλέον, σε ατελείωτες διαδρομές μέσα από τη στέπα και το θρυλικό Death Valley, δοκιμάζεται η αντοχή στη σκόνη του πολυστρωματικού soft-top και του μηχανισμού οροφής.

 

Οι κακουχίες που αντιμετωπίζουν οδηγοί και οχήματα δημιουργούν τη βάση για μία νέα μορφή ανοιχτής απόλαυσης στην πολυτελή κατηγορία. Η νέα BMW Σειρά 8 Cabrio συνδυάζει αριστοκρατική φινέτσα, αποκλειστικότητα και ατομικότητα με προηγμένο εξοπλισμό στους τομείς υποστήριξης οδηγού, λειτουργίας και δικτύωσης. Επιπλέον, ο συναρπαστικός χαρακτήρας της προάγεται με υψηλής ποιότητας τεχνολογία κίνησης και ανάρτησης, με την οποία η BMW Σειρά 8 Cabrio έχει επαναπροσδιορίσει τη σπορ οδηγική απόλαυση στην κατηγορία.

 

Οι δοκιμές θερμού κλίματος στην εξέλιξη της νέας BMW Σειράς 8 Cabrio σε επίπεδο παραγωγής είναι εξίσου σημαντικές με αυτές του προγράμματος του Κέντρου Χειμερινών Δοκιμών στο Arjeplog, Σουηδία, και τα εντατικά test drives στην πίστα του BMW Group στο Miramas στη Νότια Γαλλία και στο Nürburgring. Μόνο αφού ολοκληρωθούν χιλιάδες χιλιόμετρα θα μπορούν οι υπεύθυνοι εξέλιξης να διασφαλίσουν ότι με την ανοιχτή BMW Σειρά 8, φέρνουν στο δρόμο ένα αληθινό dream car με διαπιστευτήρια για την πολυτελή κατηγορία.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANALYST- AND INVESTOR CONFERENCE 2019.

Here you can see the live stream of the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση