Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Προθέρμανση στο Nürburgring: Πρώτη επίσημη παρουσίαση των BMW X3 M και BMW X4 M.

Η BMW M GmbH επεκτείνει τη γκάμα τετρακίνητων μοντέλων της υψηλών επιδόσεων – Καμουφλαρισμένα πρωτότυπα θα παρουσιαστούν στα πλαίσια δοκιμαστικής οδήγησης κατά τη διάρκεια του προγράμματος υποστήριξης αγώνων DTM.

F98
·
F85
·
F97
·
Αυτοκίνητα M
·
X3 M
·
X4 M
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~81,28 KB)
  
Photos(23x, ~247,89 MB)

Μόναχο. Η BMW M GmbH επεκτείνει τη γκάμα μοντέλων υψηλών επιδόσεων στις κατηγορίες Sports Activity Vehicles (SAV) και Sports Activity Coupes (SAC). Ο κλασικός, σπορ χαρακτήρας των μοντέλων BMW θα ‘περάσει’ σε δύο ακόμα εκδόσεις της οικογένειας BMW X, η παραγωγή των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει. Κατά τη διάρκεια των αγώνων DTM στο Nürburgring, το Σαββατοκύριακο 7 – 9 Σεπτεμβρίου 2018, πρωτότυπες BMW X3 M και BMW X4 M θα δοκιμαστούν στην πίστα. Αυτό σημαίνει ότι τα καμουφλαρισμένα οχήματα προ-παραγωγής θα κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ακριβώς εκεί όπου οι δυναμικές αρετές των BMW X3 M και BMW X4 M θα αγγίξουν το ανώτατο επίπεδο ωριμότητάς τους. Στο Nürburgring, κατά παράδοση, ολοκληρώνεται το τελικό στάδιο δοκιμών και το πρόγραμμα σεταρίσματος για το συνολικό πακέτο M, που περιλαμβάνει σύστημα κίνησης, ανάρτηση και αεροδυναμική.

 

Με μεγάλους αεραγωγούς μπροστά, ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα M και σύστημα εξαγωγής με τέσσερις απολήξεις ενσωματωμένες στην πίσω ποδιά, τα οχήματα ήδη φέρουν τα χαρακτηριστικά ενός μοντέλου BMW M σε αρχικό στάδιο της διαδικασίας εξέλιξής τους. Από τεχνολογικής απόψεως, το στοιχείο που ξεχωρίζει στις BMW X3 M και BMW X4 M είναι ένας νέος, straight six κινητήρας με τεχνολογία M TwinPower Turbo και ιδιαίτερη ευστροφία. 

 

Μέρος της διαδικασίας εξέλιξης είναι το τελικό ‘tuning’ της τεχνολογίας M xDrive που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στη νέα BMW M5. Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται στις BMW X3 M και BMW X4 M για να εξασφαλίζει εξαιρετική και χωρίς διακοπές μεταφορά ισχύος σε όλους τους τροχούς, με στόχο τις υψηλές επιδόσεις. Η εξέλιξη του συστήματος τετρακίνησης για τις απαιτήσεις των μοντέλων M εγγυάται μέγιστη ελκτική πρόσφυση και κατανομή ροπής χωρίς απώλειες, για την επίτευξη μιας άκρως δυναμικής συμπεριφοράς. Με τη συμβολή του ενεργού πίσω διαφορικού Μ, το δυναμικό στρίψιμο, η ευελιξία και η ακριβής συμπεριφορά των BMW X3 M και BMW X4 M ανεβαίνουν σε επίπεδο που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ανταγωνισμό. 

 

«Με ειδικά χαρακτηριστικά επιδόσεων M, οι BMW X3 M και BMW X4 M θα εγκαινιάσουν νέα πρότυπα δυναμικής συμπεριφοράς στις αντίστοιχες κατηγορίες οχημάτων», δήλωσε ο Frank van Meel, Πρόεδρος της BMW M GmbH.

 

Με τις τελευταίες προϊοντικές καινοτομίες της, η BMW M GmbH για μία φορά ακόμα εισέρχεται σε μία νέα κατηγορία. Οι BMW X3 M και BMW X4 M θα προσφέρουν για πρώτη φορά την εμπειρία των κορυφαίων επιδόσεων, της ευελιξίας και της αίσθησης οδηγικής ακρίβειας σε μοντέλα Sports Activity Vehicle και Sports Activity Coupe της premium μεσαίας κατηγορίας. Επομένως, η BMW M GmbH συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη στρατηγική δυναμικής επέκτασης, με νέες και άκρως ελκυστικές αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση