Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η BMW Motorrad στην INTERMOT 2018.

Δύο εκθεσιακές πρεμιέρες και ένα ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες της διεθνούς Έκθεσης Μοτοσικλέτας στην Κολωνία.

Εκπαίδευση αναβάτη, ταξίδια, εκδηλώσεις
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~157,28 KB)
  
Photos(1x, ~5,26 MB)

Μόναχο. Πριν ακόμα κλείσει η σεζόν του 2018, η BMW Motorrad προσφέρει μία γεύση από το τι θα ακολουθήσει την επόμενη χρονιά, στην Έκθεση Μοτοσικλέτας INTERMOT στην Κολωνία, 3 – 7 Οκτωβρίου, με αποκορύφωμα δύο εκθεσιακές πρεμιέρες. Η BMW Motorrad καλεί όλους τους εκπροσώπους των Media που θα βρίσκονται στην INTERMOT την ημέρα Τύπου (Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018), σε ένα αποκλειστικό “press brunch” στις 11.30 π.μ.

 

Δύο νέα μοντέλα και η προϊοντική γκάμα 2018, ζωντανά και από κοντά.
Κάθε δύο χρόνια, η BMW Motorrad και πάνω από 1.000 εταιρίες στο χώρο των δύο τροχών από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται στην Έκθεση Μοτοσικλέτας INTERMOT στην Κολωνία, για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, από μοτοσικλέτες και σκούτερ μέχρι e-bikes,. Η έκθεση προσελκύει περίπου 220.000 επισκέπτες. Η BMW Motorrad υποδέχεται τους επισκέπτες της σε ένα περίπτερο εμβαδού 800 m², όπου έχουν την ευκαιρία να περιεργαστούν όλη τη γκάμα μοντέλων του 2018. Οι BMW R 1250 GS και BMW R 1250 RT, που παρουσιάστηκαν πριν από μερικές ημέρες, θα γιορτάσουν την εκθεσιακή πρεμιέρα τους στην Κολωνία.

 

Εκτός από την τρέχουσα προϊοντική γκάμα και τα νέα προϊόντα, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ‘εξερευνήσουν’ την πλούσια συλλογή αξεσουάρ και τον καινοτόμο εξοπλισμό αναβατών στο περίπτερο της BMW Motorrad. Η BMW Motorrad έχει ένα ακόμα δικό της περίπτερο στη ζώνη INTERMOT Customized στο hall 10.14 με συναρπαστικές BMW custom μοτοσικλέτες να εκτίθενται σε μία επιφάνεια 180 m².Ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων.
Επιπλέον, ένα συναρπαστικό και ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων με το motto “Make Life a Ride” αναμένει τους επισκέπτες. Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου διοργανώνεται το Pure&Crafted Campus 66 Special στην περιοχή Campus Fichtenhain στο Krefeld που αναβιώνει το πνεύμα των φεστιβάλ Pure&Crafted σε μικρότερη κλίμακα. Το Σάββατο το πρωί (6 Οκτωβρίου), θα γίνει μία ξεχωριστή παρέλαση αναβατών από το campus στην INTERMOT.Η αδρεναλίνη θα ρέει άφθονη όταν οι “Sultans of Sprint” κάνουν την εκκίνηση για τον αγώνα sprint 1/8 mile, στον οποίο συμμετέχει και η BMW Motorrad. Τέλος, τα τρέχοντα μοντέλα της BMW Motorrad θα περιμένουν τους αναβάτες που επιθυμούν να τα δοκιμάσουν σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.Intermot Κολωνία, 3 – 7 Οκτωβρίου 2018.

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από 9 π.μ. - 6 μ.μ.
Τοποθεσία: Koelnmesse, hall 6 & hall 10, Messeplatz 1, 50679 Κολωνία

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2016 ήταν περίπου 9.67 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 94.16 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2016, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 124.729 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 2109118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση