Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Η ΜΙΝΙ στην Εβδομάδα Μόδας «Athens Xclusive Designers Week».

Σχεδιαστές και υψηλοί προσκεκλημένοι μετακινήθηκαν με στόλο αυτοκινήτων ΜΙΝΙ Countryman.

F60
·
MINI Countryman
·
Lifestyle
·
Εκδηλώσεις Lifestyle
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 359,44 KB)
  
Photos(15x, 51,71 MB)

Αθήνα. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η 24η Εβδομάδα Μόδας «Athens Xclusive Designers Week». Σε μία σειρά από εντυπωσιακά fashion shows που πραγματοποιήθηκαν από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο και σε άλλες τοποθεσίες της Αθήνας, περισσότεροι από 35 καταξιωμένοι και νέοι σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό παρουσίασαν ξεχωριστές δημιουργίες αποκαλύπτοντας τις νέες τάσεις της σεζόν.

 

Από το μεγαλύτερο fashion event της πόλης, δεν θα μπορούσε να λείψει η ΜΙΝΙ. Η Βρετανική premium μάρκα αυτοκινήτων έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον κόσμο της μόδας και ως fashion brand , προσφέρει μοναδικές επιλογές εξατομίκευσης και διαχρονικό design.

 

Σχεδιαστές και υψηλοί προσκεκλημένοι που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και επιδείξεις μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο, μετακινήθηκαν με στόλο αυτοκινήτων ΜΙΝΙ Countryman. Τον έντονο ενθουσιασμό των καλεσμένων προκάλεσε το ΜINI   Cooper   S   E   Countryman   ALL4. Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της ΜΙΝΙ, διαθέτει σύστημα κίνησης για πλήρως ηλεκτρική λειτουργία με μηδενικούς ρύπους, σε συνδυασμό με σπορ ευελιξία και κορυφαία προσαρμοστικότητα.

 

Η «Athens Xclusive Designers Week» φιλοξένησε δύο πολύ σημαντικούς οίκους μόδας από το εξωτερικό ως Special Guests of Honour: Tον Diego Dolcini, Head Shoe Designer του οίκου Balmain, τον μέτρ της υψηλής ραπτικής Zuhair Murad (σχεδιαστής που τις δημιουργίες του επιλέγουν οι Jennifer Lopez, Beyonce, Shakira, Jeniffer Aniston, Kate Hudson, Blake Lively κ.α.) και επτά διεθνείς σχεδιαστές από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και το Los Angeles που παρουσίασαν τις νέες τους συλλογές.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2017 ήταν περίπου 10.65 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98.67 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2017, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 129.932 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση