Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Για πρώτη φορά εξοπλισμός Μ και Αξεσουάρ M Performance από την BMW Motorrad, για τη νέα S 1000 RR.

H BMW Motorrad Motorsport μπαίνει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK του 2019 με τη νέα RR σε συνεργασία με την ομάδα Shaun Muir Racing. Αγωνιστικές δραστηριότητες του 2019 σε συνεργασία με την BMW Group Motorsport.

K67
·
Σειρά S
·
S 1000 RR
·
Προαιρετικός εξοπλισμός, αξεσουάρ
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~94,38 KB)
  
Photos(1x, ~24,32 MB)

Η BMW Motorrad επεκτείνει την επιτυχημένη προϊοντική στρατηγική Μ, γνωστή από το χώρο των αυτοκινήτων, και στις μοτοσικλέτες, λανσάροντας εξοπλισμό Μ και Αξεσουάρ M Performance. Με το λανσάρισμα της νέας S 1000 RR, για πρώτη φορά διατίθενται για μοτοσικλέτα BMW πακέτα M και προαιρετικός εξοπλισμός M. Στη νέα σειρά προϊόντων που διατίθεται για τη νέα RR προστίθεται και μία πλούσια γκάμα αγωνιστικού εξοπλισμού (Performance Parts) με το λογότυπο Μ, στα πλαίσια πάντα του προγράμματος αξεσουάρ.

 


Η BMW Motorrad ασπάζεται εδώ τη φιλοσοφία του πιο επιτυχημένου γράμματος στον κόσμο: το γράμμα Μ θεωρείται συνώνυμο επιτυχίας στους αγώνες και της γοητείας που εξασκούν τα μοντέλα BMW υψηλών επιδόσεων σε όλο τον κόσμο. Μοντέλα που απευθύνονται σε ένα κοινό με μεγάλες απαιτήσεις στους τομείς των επιδόσεων, της μοναδικότητας και του εξατομικευμένου στυλ.

 


Το πακέτο M για τη νέα BMW S1000 RR περιλαμβάνει:

 

  • Εξωτερική βαφή με φινίρισμα Motorsport
  • Ζάντες από ανθρακονήματα
  • Ελαφριά μπαταρία M
  • Κιτ Σκελετού M (Chassis Kit) με ρύθμιση ύψους της πίσω ανάρτησης και διαφορετικού μοχλικού συστήματος πίσω ψαλιδιού
  • Σπορ σέλα M
  • Riding Modes Pro

 


Επιπλέον, η BMW Motorrad Motorsport ρίχνει στη μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike της FIM (WorldSBK) τη νέα S 1000 RR από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο του 2019. Η νέα ομάδα ονομάζεται BMW Motorrad WorldSBK και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα σε συνεργασία με τη Shaun Muir Racing, έχοντας στις τάξεις της ένα πολύ γνωστό δίδυμο αναβατών: τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Superbikes του 2013, Βρετανό Tom Sykes, και τον φετινό Πρωταθλητή Ευρώπης στα Superstock 1000 και τρεις φορές του Πρωταθλήματος IDM Γερμανό Markus Reiterberger.

 


Με τη νέα ομάδα της BMW Motorrad WorldSBK Team και τη συνεργασία της με την Shaun Muir Racing, η BMW Motorrad ενισχύει σημαντικά την εμπλοκή της στο Πρωτάθλημα WorldSBK. Παράλληλα, η BMW Motorrad συνεχίζει το αγωνιστικό της πρόγραμμα με ιδιώτες αναβάτες (customer racing customer racing) σε πολυάριθμα άλλα εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα.

 


Επίσης, επεκτείνεται η συνεργασία με την BMW Group Motorsport, σύμφωνα με την οποία προβλέπονται συνέργειες ανάμεσα στα αγωνιστικά τμήματα αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, ειδικά στον εμπορικό τομέα και στον τομέα των μεταφορών.

 

Μπορείτε να βρείτε δημοσιογραφικό υλικό για τις μοτοσικλέτες BMW και για τον Εξοπλισμό Αναβάτη της BMW Motorrad στον ελληνικό ιστότοπο του BMW Group PressClub στο www.press.bmwgroup.com/greece

 


– Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2017 ήταν περίπου 10.65 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98.67 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2017, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 129.932 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση