Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το BMW Group στη Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή 2018, στο Katowice.

Χρήση 100% πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας στις εγκαταστάσεις του BMW Group στην Ευρώπη. Ισχυρή δέσμευση στην προστασία του κλίματος.

Εταιρικά
·
Εταιρικές εκδηλώσεις
·
Αειφορία
·
Περιβάλλον
·
Κοινωνία
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 255,89 KB)
  
Photos(1x, 2,36 MB)

Katowice /Μόναχο. Με την ευκαιρία της Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή στο Katowice, το BMW Group ανακοίνωσε ότι η εταιρία ήδη προμηθεύεται ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές κατά 100% στην Ευρώπη. Επιπλέον, το BMW Group υπογράμμισε ότι μέχρι το 2020, η αποκλειστική χρήση πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας θα επεκταθεί στις εγκαταστάσεις του σε όλο τον κόσμο.

 

Το BMW Group έχει δεσμευτεί για την απεξάρτηση του τομέα μεταφορών από τον άνθρακα. Η ολιστική προσέγγιση του BMW Group στη διαχείριση ενέργειας κατά την  παραγωγή και μία σαφής στρατηγική για αύξηση του αριθμού των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων σε όλες τις μάρκες και σειρές μοντέλων, συμβάλλουν σημαντικά προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Η συνεργασία μεταξύ των Συνόδων των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή και του BMW Group χρονολογείται από το 1992. Έχοντας ενεργή συμμετοχή στις συνόδους του ΟΗΕ για το κλίμα (COP) από το 2008, το BMW Group για μία ακόμα φορά θα παίξει ενεργό ρόλο στο COP 24. Της φετινής συνόδου προεδρεύει η Πολωνία και διεξάγεται στην πόλη Katowice, από 3 - 14 Δεκεμβρίου 2018.

 

Φόρουμ Βιώσιμης Καινοτομίας 2018 .

Στο COP24, το BMW Group δίνει το παρών σε διάφορες εκδηλώσεις και ‘σχήματα’, συμβάλλοντας  με τη δύναμη και την τεχνογνωσία του σε ομιλίες και παρουσιάσεις με θέμα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Το BMW Group για μία ακόμα φορά διετέλεσε ως κύριος χορηγός του Φόρουμ Βιώσιμης Καινοτομίας (9 και 10 Δεκεμβρίου 2018). Το Sustainable Innovation Forum (SIF), ήδη στην 9η Έκδοσή του, αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο του UN COP, στο πλαίσιο του οποίου αναλύονται οι προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων από την πολιτική αρένα, τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία.

 

Έμφαση σε τέσσερις βασικούς τομείς.

Το Φόρουμ άνοιξε με μία ημέρα καινοτομίας για τέσσερις βασικούς τομείς: Κυκλική οικονομία, βιώσιμη μετακίνηση, μετάβαση στην καθαρή ενέργεια και χρηματοδότηση για το κλίμα.

 

Σε συζητήσεις με νομοθέτες και επιχειρηματικούς ηγέτες καθώς και ΜΚΟ, οι εκπρόσωποι του BMW Group υποστήριξαν πόσο σημαντική είναι η υλοποίηση των Στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης – Sustainable Development Goals (SDGs) και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το πώς εταιρίες όπως το BMW Group μπορούν να προτείνουν λύσεις για την απεξάρτηση του τομέα μεταφορών από τον άνθρακα.

 

Το BMW Group παρουσίασε επίσης στον εκθεσιακό χώρο του Φόρουμ τα αποτελέσματα της Σειράς Διαλόγων 2018 με τίτλο “Cities in Progress”. Aυτή η σειρά έφτασε στον τελικό προορισμό της στο Βερολίνο τον περασμένο Οκτώβριο. Προηγήθηκαν Διάλογοι σε Λος Άντζελες, Μελβούρνη, Σεντζέν και Ρότερνταμ με έμφαση στην ανταλλαγή ιδεών με τα διάφορα ενδιαφερόμενα μέρη και έναρξη των πρώτων συνεργατικών projects. Οι διάλογοι εστίασαν στην εξέλιξη του τομέα μεταφορών στις πόλεις του μέλλοντος και στη διερεύνηση εναλλακτικών φιλοσοφιών μετακίνησης. Και στις πέντε πόλεις που φιλοξένησαν τους Διαλόγους, οι κύριες προκλήσεις που αναδείχτηκαν από τους συμμετέχοντες ήταν η κυκλοφοριακή συμφόρηση, η ατμοσφαιρική ρύπανση και η έλλειψη χώρων στάθμευσης. Τα ενδιαφερόμενα μέρη εξέφρασαν τις προσδοκίες τους από το BMW Group, ζητώντας νέες υπηρεσίες μετακίνησης πέρα από τα υπάρχοντα προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και τη δημιουργία ενός προϊοντικού portfolio όπου θα κυριαρχούν οχήματα μηδενικών ρύπων.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2017, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.463.500 αυτοκίνητα και περισσότερες από 164.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2017 ήταν περίπου 10.65 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98.67 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2017, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 129.932 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση