Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Το MINI Cooper S Countryman σας «καίει» να το αποκτήσετε.

Αποκτήστε τώρα την «ισχυρή» έκδοση του MINI Countryman με αυτόματο κιβώτιο και το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus στην τιμή των €36.096* ή με €299/μήνα*.

F60
·
MINI Countryman
·
Χρηματοδότηση
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~357,21 KB)
  
Photos(17x, 116,57 MB)

Αθήνα. Το MINI Countryman απευθύνεται σε αυτούς που επιλέγουν να ζήσουν τη ζωή χωρίς συμβιβασμούς, που ξέρουν να δημιουργούν αναμνήσεις, μόνοι ή με φίλους και που πάντα παραμένουν θετικοί στις προκλήσεις. Το πολυτάλαντο και πολυχρηστικό Sports Activity Vehicle ξυπνά μέσα σας την περιπέτεια και σας ανταμείβει με νέες εμπειρίες. Με άνετους χώρους για 5 επιβάτες, χαρακτηριστική και δυναμική σχεδίαση, χωρητικότητα αποθήκευσης που φτάνει τα 1.390 λίτρα, και προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει πρόσθετη ευελιξία, το MINI Countryman προσφέρει μοναδική αίσθηση MINI go-kart μεταμορφώνοντας την καθημερινή οδήγηση σε μία διασκεδαστική εμπειρία. 

 

Συνδυάζοντας όλα όσα προσφέρει το ΜΙΝΙ Countryman με έναν ισχυρό δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης με ισχύ 192 PS και ένα μοναδικό πακέτο εξοπλισμού, με στοιχεία του βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού, θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα για να ζήσετε στο έπακρο τις ασυναγώνιστες ικανότητές του και να φτάσετε στα πιο απομακρυσμένα μέρη.

 

Αποκτήστε τώρα το ΜΙΝΙ Cooper S Countryman με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus στην τιμή των €36.096 ή με €299/μήνα.*

 

Αναλυτικά, το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 

  • Πακέτο εξοπλισμού Chili.
  • Χρώμα αμαξώματος.
  • Ράγες οροφής σε ασημί ή μαύρο χρώμα.
  • Αυτόματο κιβώτιο Streptonic με διπλό συμπλέκτη.
  • Έλεγχος απόστασης παρκαρίσματος (PDC) πίσω.

 

Αναμφισβήτητα, το MINI Cooper S Countryman με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και με το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus, αποτελεί την καλύτερη επιλογή έναντι του ανταγωνισμού καθώς συνδυάζει έναν πολύ ισχυρό κινητήρα με μεγάλη ιπποδύναμη με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο εξοπλισμoύ.

 

* Η μηνιαία δόση €299 έχει υπολογιστεί με το πρόγραμμα MINI Select της MINI Financial Services για ενδεικτική αξία MINI Cooper S €36.096, με προκαταβολή €13.310, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 6,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν. 128/1975), διάρκεια 48 μήνες, τελευταία μεγάλη δόση €14.799, προστασία δανείου €573, έξοδα φακέλου €270. Συνολικό ποσό πίστωσης €23.359, συνολικό ποσό καταβολής €42.753, ΣΕΠΠΕ 8,08%.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΜΙΝΙ Cooper S Countryman Auto με το πακέτο εξοπλισμού Chili Plus θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.mini.com.gr/el_GR/home/mini-countryman-cooperS.html

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου-

 

Το BMW Group  

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2018, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.490.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 165.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2017 ήταν περίπου 10.65 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98.67 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2017, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 129.932 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

A New Mobility Alliance.

BERLIN. 22.02.2019. 11:00 CET.
The new mobility alliance between BMW Group and Daimler AG. Find out more about the partnership and follow the live webcast of the Event.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση