Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

"Best Cars 2019": Η MINI κερδίζει την ψήφο των αναγνωστών για μία ακόμα φορά.

Η Βρετανική πολυτελή μάρκα κατέκτησε ένα νέο τίτλο στην ψηφοφορία του κοινού που διοργανώνει το περιοδικό αυτοκινήτου “auto, motor und sport” – Καθαρή νίκη στην κατηγορία εισαγόμενων μικρών αυτοκινήτων για το ‘αρχέτυπο’ μοντέλο της.

Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~371,5 KB)
  
Photos(1x, ~5,29 MB)

Μόναχο . Η επετειακή χρονιά MINI ξεκίνησε με την κατάκτηση ενός τίτλου. Η MINI είναι μεταξύ των νικητών του φετινού διαγωνισμού “Best Cars 2019”. Η νίκη κατηγορίας στην ψηφοφορία αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό αυτοκινήτου “auto, motor und sport” επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο δημοτικότητας που εξακολουθεί να απολαμβάνει το πρώτο μοντέλο στην πολυτελή κατηγορία μικρών αυτοκινήτων στην 60ή χρονιά του. Με τη χαρακτηριστική διασκεδαστική οδήγηση, την έξυπνη χρήση χώρου και το ατομικό στυλ, η τρέχουσα γενιά του μοντέλου ενσαρκώνει τις αυθεντικές αξίες της μάρκας – γνωστές σε όλο τον κόσμο από την εποχή του κλασικού Mini – στην πιο σύγχρονη εκδοχή τους.

 

Η ψηφοφορία αναγνωστών που διοργανώνει το περιοδικό “auto, motor und sport” είναι ένας από τους μακροβιότερους θεσμούς στην ιστορία του αυτοκινήτου, και φέτος διεξήχθη για 43η φορά. Από συνολικά 385 μοντέλα, οι συμμετέχοντες ψήφισαν τα αγαπημένα τους σε έντεκα κατηγορίες. Στο πλαίσιο αυτό, επέλεξαν τα  “Best Cars 2019”, συνολικά και στην κατηγορία εισαγόμενων. Οι νικητές της τελευταίας ψηφοφορίας παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μία πανηγυρική τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Στουτγάρδης [International Congress Center Stuttgart (ICS)].

 

Η MINI απέσπασε τον τίτλο στην κατηγορία εισαγόμενων μικρών αυτοκινήτων. Συγκεντρώνοντας το 30,1% των ψήφων, το επιτυχημένο Βρετανικό μοντέλο εξασφάλισε σαφές προβάδισμα στην κατηγορία του. Και πραγματικά, ο νέος ‘νικητής’ κατάφερε να βελτιώσει ακόμα και τα εξαιρετικά αποτελέσματα τα οποία είχε πετύχει τις προηγούμενες χρονιές. Από το 2001 που επαναλανσαρίστηκε η Βρετανική μάρκα, η MINI έχει συνεχή παρουσία μεταξύ των νικητών της ψηφοφορίας αναγνωστών του “auto, motor und sport”. Αρχικά, ήταν ‘κατά συρροή’ νικήτρια στην κατηγορία εισαγόμενων ‘Μίνι Αυτοκινήτων’ (“Mini Cars”), και από το 2015 κερδίζει τον τίτλο στην κατηγορία ‘Μικρών Αυτοκινήτων’ (“Small Cars”) επί πέντε συνεχείς χρονιές.

 

Η επιτυχία της MINI στην τελευταία ψηφοφορία του κοινού αντανακλά επίσης την αυξημένη απήχηση της μάρκας λόγω της πρόσφατης αναβάθμισης του μοντέλου. Το τρίθυρο MINI, το πεντάθυρο MINI και το MINI Cabrio αποτυπώνουν το μοναδικό στυλ τους με στοιχεία όπως ακριβείς αισθητικές παρεμβάσεις, νέοι προβολείς LED, πίσω φώτα LED με γραφικό σχέδιο Union Jack, ανανεωμένο εσωτερικό και νέες επιλογές εξατομίκευσης. Η MINI παρουσιάζει επίσης ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό μοντέλο με την ευκαιρία της 60ής επετείου της μάρκας. Η έκδοση MINI 60 Years αναδεικνύει τις Βρετανικές ρίζες και τον ευέλικτο χαρακτήρα του ‘πολυτελούς μικρού’ μέσω αποκλειστικών σχεδιαστικών χαρακτηριστικών και εξοπλισμού για το εσωτερικό και το εξωτερικό. Η ειδική έκδοση θα διατίθεται από το Μάρτιο του 2019 ως τρίθυρο MINI και πεντάθυρο MINI, το καθένα με τέσσερις επιλογές κινητήρων.

 

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2, ηλεκτρικής κατανάλωσης και αυτονομίας καθορίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Οι τιμές αναφέρονται σε ένα όχημα με βασικό εξοπλισμό στη Γερμανία. Η αυτονομία λαμβάνει υπόψη τις διαφορετικές διαστάσεις ζαντών / ελαστικών και επιλεγμένων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού και ενδέχεται να παρουσιάζει διαφορές.

 

Οι τιμές έχουν ήδη υπολογιστεί με βάση το νέο κύκλο δοκιμών WLTP και έχει γίνει αναγωγή στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης. Αναφορικά με αυτά τα οχήματα, για σχετικούς φόρους και τα όποια ειδικά τέλη που βασίζονται σε εκπομπές  CO2, οι τιμές CO2 ίσως διαφέρουν από αυτές που αναφέρονται εδώ.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", που διατίθεται δωρεάν σε όλο το δίκτυο εμπόρων και στο https://www.dat.de/co2/.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group  

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2018, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.490.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 165.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2017 ήταν περίπου 10.65 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 98.67 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2017, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 129.932 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmw

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail:  konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANALYST- AND INVESTOR CONFERENCE 2019.

Here you can see the live stream of the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση