Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Αναβάθμιση στα πρότυπα του μέλλοντος.

Η Πρώτη Εφαρμογή Remote Software Upgrade (Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού). Απλή ασύρματη εγκατάσταση για το BMW Intelligent Personal Assistant.

Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~74,58 KB)
  
Photos(3x, ~11,58 MB)

Μόναχο. Οι πελάτες του BMW Group μπορούν τώρα να διασφαλίσουν την ενημέρωση του λογισμικού (software) των οχημάτων τους με το Operating System 7.0 μέσω της Εφαρμογής Remote Software Upgrade (Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού). Η εφαρμογή είναι άμεσα λειτουργική και παρέχει συνεχή ενημέρωση του οχήματος με τα τελευταία δεδομένα, με μία διαδικασία τόσο απλή όσο η ενημέρωση ενός smartphone. Η πρώτη αναβάθμιση που διαδοχικά θα διατίθεται σε όλες τις αγορές με BMW ConnectedDrive, περιλαμβάνει τον περίφημο έξυπνο προσωπικό βοηθό - BMW Intelligent Personal Assistant*, του οποίου η γκάμα λειτουργιών μπορεί να επεκταθεί με ευκολία, αυτόματα και ασύρματα. Η εφαρμογή Remote Software Upgrade προσφέρει ειδικό περιεχόμενο και ενημερώσεις όπως επεκτάσεις λειτουργιών για συστήματα υποβοήθησης οδηγού (π.χ. Active Cruise Control και προστασία από πλευρική σύγκρουση). Μέσα από τις αναβαθμίσεις, οι πελάτες θα μπορούν να προμηθεύονται πρόσθετες λειτουργίες οχημάτων από το BMW ConnectedDrive Store και να τις ενεργοποιούν εύκολα στην BMW τους.

 

Uploading (Φόρτωση) νέων λειτουργιών απευθείας στο αυτοκίνητο.

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο για τους πελάτες να διατηρούν το όχημά τους ενημερωμένο για όλη τη διάρκεια ζωής του και να το προσαρμόζουν στις ατομικές τους απαιτήσεις. Το Remote Software Upgrade εξασφαλίζει τη συνεχή επικαιροποίηση λογισμικού και τη βελτίωση λειτουργιών σε μοντέλα BMW. Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να προσθέσουν ψηφιακές υπηρεσίες σε μετέπειτα στάδιο. Όλα αυτά μεταφράζονται σε συνεχή αναβάθμιση της ασφάλειας και ποιότητας του αυτοκινήτου. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Remote Software Upgrade για να ενεργοποιήσουν πρόσθετες λειτουργίες εύκολα και άνετα από το σπίτι τους, μέσω smartphone ή από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αυτό αποτελεί ορόσημο στην αποκλειστική, ψηφιακή εξατομίκευση των οχημάτων BMW.

 

Οι πρόσθετες λειτουργίες του BMW Intelligent Personal Assistant μπορούν να ενεργοποιούνται για μοντέλα όπως η BMW X5, η νέα BMW Σειρά 3 και η νέα BMW Σειρά 8 με BMW Operating System 7.0 από το λανσάρισμα του Remote Software Upgrade. Τα μελλοντικά Remote Software Upgrades θα επεκτείνονται τακτικά και θα βελτιώνουν τις ικανότητες του BMW Intelligent Personal Assistant (δωρεάν). Αυτές οι περιοδικές ενημερώσεις περιλαμβάνουν προσαρμογές λογισμικού και επεκτάσεις λειτουργιών.

 

* Ο ακριβής χρόνος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 30 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2018, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.490.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 165.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2018 ήταν 9,81 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 97,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 134.682 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupView

Instagram: https://www.instagram.com/bmwgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bmwgroup/

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Munich. 27 May 2020. Here you can see the webcast of the world premiere of the new BMW 5 Series and BMW 6 Series. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση