Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Αποκλειστικά Αξεσουάρ M Performance για τις BMW M8 Coupe και Cabrio.

Ποικίλη γκάμα, με προτάσεις που αναδεικνύουν την προηγμένη αισθητική, το σπορ ταπεραμέντο και την ξεχωριστή γοητεία των νέων μοντέλων, θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το λανσάρισμά τους.

F91
·
F92
·
Αυτοκίνητα M
·
M8
·
Coupé
·
Cabrio
·
BMW M Performance Parts
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~88,96 KB)
  
Photos(8x, ~43,9 MB)

Μόναχο. Σε λίγους μήνες, η νέα BMW M8 Coupe (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10.6 – 10.5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 242–238 g/km*) και η νέα BMW M8 Cabrio (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10.8 - 10.6 l/100 km*, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 246–241 g/km*), βασισμένες σε ένα ισχυρό τεχνολογικό υπόβαθρο από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα εγκαινιάσουν νέα σημεία αναφοράς στην πολυτελή σπορ κατηγορία οχημάτων υψηλών επιδόσεων, κατάλληλων για καθημερινή χρήση. Η τεχνογνωσία της αγωνιστικής BMW M8 GTE ενσωματώνεται στο μοντέλο παραγωγής, κάτι το οποίο ισχύει και για τα Αξεσουάρ M Performance. Η BMW θα προσφέρει μία πολυπληθή γκάμα Αξεσουάρ M Performance παράλληλα με το λανσάρισμα των δύο εκδόσεων της BMW M8 (440 kW/600 hp) και των ακόμα ισχυρότερων BMW M8 Competition (460 kW/625 hp). Αυτά αναδεικνύουν την αισθητική και τη σπορ υπεροχή των κορυφαίων μοντέλων της Σειράς 8, επιτρέποντας ακόμα πιο στοχευμένη εξατομίκευση. Κατά παράδοση, όλα τα αξεσουάρ εναρμονίζονται άριστα μεταξύ τους, όπως και με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νέου μοντέλου. Πέραν της αισθητικής αναβάθμισης, τα προτεινόμενα αξεσουάρ ικανοποιούν και λειτουργικούς σκοπούς με την ελαφριά δομή και αεροδυναμική τους.

 

Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αγωνιστική τεχνογνωσία με τη οποία συνέβαλε η BMW M GmbH στην εξέλιξη των Αξεσουάρ M Performance.

 

Ανθρακονημάτινα αξεσουάρ για πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μαζί με το προαιρετικό Carbon Package, τα ανθρακονημάτινα αξεσουάρ M Performance ολοκληρώνουν τη σπορ φινέτσα της νέας BMW M8. Ενώ τα διακοσμητικά των μαρσπιέ M Performance επιμηκύνουν οπτικά το όχημα, η ανθρακονημάτινη μάσκα M Performance και η διακοσμητική γρίλια M Performance από ανθρακονήματα συνθέτουν μία μοναδική φυσιογνωμία. Ειδικά εξελιγμένα για την BMW M8, τα αξεσουάρ αυτά με φινίρισμα εκτεθειμένου ανθρακονήματος είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και χαρακτηρίζονται από αισθητική αρμονία. Υπόκεινται σε μία διαδικασία στεγανοποίησης με διαφανές βερνίκι πριν το τελικό γυάλισμα και είναι ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και συμβατά με πλυντήρια αυτοκινήτων. Το ίδιο ισχύει και για το M κάλυμμα του κινητήρα – ένα πολυτελές εξάρτημα που παραπέμπει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

 

Σε πλήρη ετοιμότητα για τις απαιτητικές συνθήκες: σπορ τακάκια φρένων M Performance .

Μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος, βελτιωμένη απόκριση, υψηλότερη θερμική αντοχή: τα πλεονεκτήματα των σπορ τακακιών φρένων M Performance είναι πολλά και διάφορα. Προερχόμενα από τα αγωνιστικά τακάκια μεγάλων αποστάσεων της BMW Motorsport, οι εκδόσεις που προορίζονται για τις BMW M8 Coupe και Cabrio πετυχαίνουν πιο δυναμική, σπορ απόκριση κατά το φρενάρισμα σε στροφή, συγκριτικά με τη στάνταρ έκδοση.

 

Τιμόνι M Performance Pro για τέλεια λαβή στην αγωνιστική οδήγηση.

Για πλήρη αξιοποίηση των προσόντων των νέων BMW M8 σε επίπεδο δυναμικής συμπεριφοράς, ζωτικός παράγοντας είναι το τιμόνι M Performance Pro με ανθρακονημάτινα shift paddles και ένθετο από ανθρακόνημα /Alcantara – ανθρακόνημα /δέρμα. Χάρη στις ευδιάκριτες περιοχές λαβής σε επένδυση Alcantara, με μεγάλες υποδοχές για τους αντίχειρες και ειδική εσωτερική επένδυση, εγγυάται τέλεια λαβή και άμεση αίσθηση κατευθυντικότητας. Με σύμβολα αλλαγών σε τολμηρό κόκκινο χρώμα, τα shift paddles από ανθρακονήματα – διατίθενται και ανεξάρτητα για το στάνταρ τιμόνι – παραπέμπουν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, όπως και η μπλε κεντρική σήμανση στο τιμόνι M Performance Pro και η ραφή του σε χρώματα M – μπλε, κόκκινο και βιολετί. Η ανανεωμένη αγωνιστική ατμόσφαιρα ολοκληρώνεται τέλεια με αντιολισθητικά, σταθερά πατάκια M Performance από βελούδο, με δερμάτινη μπορντούρα, λογότυπο M Performance και σημαιάκι σε κλασικά χρώματα M.

 

Τέλεια προστασία ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους.

Η σειρά Αξεσουάρ M Performance περιλαμβάνει επίσης κομψά και πρακτικά αξεσουάρ για το διάστημα που οι ακαταμάχητες BMW M8 είναι σταθμευμένες στο γκαράζ. Η κουκούλα εσωτερικού χώρου της M Performance προστατεύει το όχημα από σκόνες και γρατζουνιές. Το κάλυμμα πλένεται στο πλυντήριο και αποτελείται από ελαστικό πολυεστέρα με μαλακή εσωτερική επένδυση που δεν φθείρει τη βαφή, αναδεικνύοντας διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία όπως η μάσκα ‘νεφρών’ με τα σχετικά λογότυπα, μεταξύ άλλων. Τέλος οι τσάντες μεταφοράς τροχών M Performance συνιστώνται για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πρόσθετου σετ ζαντών. Αυτές παρέχουν προστασία από τα χώματα, εξασφαλίζουν σαφή προσδιορισμό θέσεων ζαντών χάρη στις αντίστοιχες σημάνσεις και διαμορφώνουν μία αγωνιστική ατμόσφαιρα στο γκαράζ του σπιτιού με την εμβληματική σχεδίαση Μ.

 

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO2, ηλεκτρικής κατανάλωσης και αυτονομίας καθορίστηκαν σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EC) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Οι τιμές αναφέρονται σε ένα όχημα με βασικό εξοπλισμό στη Γερμανία. Η αυτονομία λαμβάνει υπόψη τις διαφορετικές διαστάσεις ζαντών / ελαστικών και επιλεγμένων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού και ενδέχεται να παρουσιάζει διαφορές.

 

Οι τιμές ήδη βασίζονται στη νέα οδηγία WLTP και έχει γίνει αναγωγή στις αντίστοιχες τιμές NEDC για λόγους σύγκρισης. Στα οχήματα αυτά, ενδέχεται να ισχύουν διαφορετικές τιμές από αυτές που δημοσιεύονται εδώ για την επιβολή φόρων και λοιπών ειδικών τελών που βασίζονται (επίσης) σε εκπομπές  CO2 (εξαρτάται από την τοπική νομοθεσία).

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επίσημες τιμές κατανάλωσης, ειδικές τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωση ηλεκτρικής ισχύος των νέων επιβατικών αυτοκινήτων παρακαλούμε ανατρέξτε στο σχετικό εγχειρίδιο "Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars", που διατίθεται δωρεάν σε όλο το δίκτυο εμπόρων και στο https://www.dat.de/co2/.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2018, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.490.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 165.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2018 ήταν 9,81 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 97,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 134.682 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

BMW M8 Coupé combined fuel consumption: 10.6–10.5 l/100 km; combined CO2 emissions: 242–238 g/km

BMW M8 Convertible combined fuel consumption: 10.8-10.6 l/100 km*; combined CO2 emissions: 246–241 g/km

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Munich. 27 May 2020. Here you can see the webcast of the world premiere of the new BMW 5 Series and BMW 6 Series. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση