Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Ψηφιακές Υπηρεσίες του BMW Group στο #NEXTGen

Ψηφιακές Υπηρεσίες του BMW Group στο #NEXTGen.

Εταιρικά
·
Τεχνολογία
·
BMW ConnectedDrive
·
#NEXTGen
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~88,52 KB)
  
Photos(4x, ~23,17 MB)

Το ψηφιακό οικοσύστημα της BMW : πρωταρχικά δεδομένα του myBMW .

Στο BMW Group #NEXTGen αποκαλύφθηκαν αποκλειστικές πληροφορίες ως προς την εξέλιξη του ψηφιακού οικοσυστήματος myBMW στο μέλλον. Όλες οι υπηρεσίες των BMW Group και NOW, μαζί με υπηρεσίες και προϊόντα μετακίνησης θα προσφέρονται υπό την ίδια σκέπη. Προϊόντα και υπηρεσίες θα κατανέμονται στις κατηγορίες My Car, My Life και My Journey, ώστε μέσω μιας μόνο πύλης να παρέχεται πρόσβαση σε όλη τη γκάμα υπηρεσιών αναβάθμισης μετακίνησης. Το BMW Group θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το myBMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) 2019, 12 – 22 Σεπτεμβρίου. 

 

Hey BMW , ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα;”. Φιλική συνομιλία με τον Έξυπνο Προσωπικό Βοηθό - BMW Intelligent Personal Assistant .
Από το Μάρτιο του 2019, ο προσωπικός βοηθός BMW Intelligent Personal Assistant διατίθεται σε μεγάλο αριθμό μοντέλων που εφοδιάζονται με το BMW Operating System 7.0. Απαντώντας στον χαιρετισμό “Hey BMW”, ο έξυπνος, ψηφιακός χαρακτήρας βοηθά τον οδηγό, μαθαίνει τις προτιμήσεις του, αποθηκεύει τις επιθυμητές ρυθμίσεις και είναι ειδικός σε ότι έχει να κάνει με το όχημα. Χάρη στις τακτικές, εξ αποστάσεως ενημερώσεις λογισμικού (Remote Software Upgrades) που παρέχονται ασύρματα για άμεση εφαρμογή στο όχημα, ο βοηθός - BMW Intelligent Personal Assistant - αποκτά συνεχώς νέες ικανότητες, βελτιώνοντας και επεκτείνοντας τα προσόντα του. Η επόμενη αναβάθμιση θα κάνει εφικτή και απολαυστική τη φιλική συνομιλία μαζί του.

 

Amazon Alexa σε μοντέλα BMW και MINI .
Άριστη ενσωμάτωση της Amazon Alexa διατίθεται τώρα για αρκετά μοντέλα BMW και MINI, επιτρέποντας στους πελάτες την πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες της Alexa που ήδη χρησιμοποιούν στο σπίτι, ενώ βρίσκονται εν κινήσει. Μπορούν να κάνουν ερωτήσεις στην Alexa, να παίρνουν δελτία καιρού και πληροφορίες για την κυκλοφορία, να ενημερώνονται για σπορ εκδηλώσεις, να ακούνε μουσική από τα Amazon Music ή TuneIn, ή να ‘διαβάζουν’ βιβλία μέσω Audible audio books. Μπορούν επίσης να διαχειρίζονται ραντεβού και λίστες υποχρεώσεων ή λίστες με ψώνια εύκολα, με φωνητικό έλεγχο. Επιπλέον, η οθόνη ελέγχου Control Display των BMW και MINI προσφέρει επίσης ένα οπτικό feedback για το επιλεγμένο περιεχόμενο. Και η Alexa προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ελέγχου συμβατών, ‘έξυπνων’ οικιακών συσκευών, όπως φώτα, θερμοστάτες και αυτόματες γκαραζόπορτες, από το αυτοκίνητό τους.

 

Το BMW Digital Key μετατρέπει τα smartphones σε κλειδιά αυτοκινήτου.
Το Digital Key καταργεί την ανάγκη για συμβατικό κλειδί αυτοκινήτου. Η τεχνολογία Near Field Communication (NFC), επιτρέπει το κλείδωμα / ξεκλείδωμα της νέας BMW Σειράς 8 Coupe και άλλων μοντέλων της γκάμας BMW από ένα smartphone. Ο οδηγός ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο, κρατώντας το smartphone στο ύψος της λαβής της πόρτας. Όταν βρεθεί μέσα στο όχημα, ο κινητήρας μπορεί να ξεκινήσει μόλις το τηλέφωνο τοποθετηθεί στην επιφάνεια ασύρματης φόρτισης ή στην ειδική υποδοχή. Μέχρι πέντε άτομα μπορούν να μοιράζονται το Digital Key (δυνατότητα πρόσβασης μέσω BMW Connected). Το BMW Digital Key διατίθεται αυτή τη στιγμή για όλες τις συσκευές Samsung Galaxy που υποστηρίζονται από τεχνολογία NFC και ‘τρέχουν’ με λειτουργικό από Android 8.0 και πάνω.

 

Ψηφιακές υπηρεσίες φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Οι υπηρεσίες φόρτισης της BMW βάζουν τέλος στο άγχος αναζήτησης διαθέσιμου σταθμού φόρτισης. Οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν την διαθεσιμότητα ενός συγκεκριμένου σταθμού κατά μήκος της διαδρομής τους πριν ξεκινήσουν το ταξίδι. Μόλις βρίσκονται σε απόσταση 20 λεπτών από τον επιθυμητό σταθμό φόρτισης, μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση απευθείας από το αυτοκίνητο τους. Και αν το όχημα τυχαίνει να μία plug-in υβριδική έκδοση BMW, τότε επιπρόσθετα κερδίζουν επιπρόσθετους πόντους μπόνους iMILES για όποια τμήματα της διαδρομής περιλαμβάνονται στις ‘ζώνες’ ηλεκτρικής οδήγησης, BMW eDrive Zones. Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρώνονται στη συνέχεια με τη μορφή πίστωσης για φόρτιση σε όλους τους σταθμούς ChargeNow.

 

-Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2018, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.490.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 165.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2018 ήταν 9,81 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 97,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 134.682 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Tuesday, 02.06.2020 ∙ 18:00 CEST
World premiere of the all-new BMW 4 Series Coupé. Follow the link and watch our live webcast.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση