Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

ΤΗΕ Χ7 & ΤΗΕ 7 BMW CSEU Grand Media Tour 2019: Ολοκληρώθηκε το ξεχωριστό Road Τrip του BMW Group Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης με τις νέες υπερπολυτελείς BMW X7 και BMW Σειρά 7.

Διεθνής Δημοσιογραφική Εκδήλωση με τη συμμετοχή 144 δημοσιογράφων από 36 χώρες. Παρουσίαση και οδήγηση της νέας BMW Χ7 και της νέας BMW Σειράς 7 από την Πολωνία μέχρι την Ελλάδα καλύπτοντας συνολική απόσταση 5.000 χλμ. Σημαντική προβολή και ανάδειξη των μοναδικών διαδρομών και αξιοθέατων της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής σε δημοσιογράφους του εξωτερικού.

G07
·
Εταιρικά
·
X7
·
Σειρά 7
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~112,33 KB)
  
Photos(64x, ~288,89 MB)

Αθήνα. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου το ‘THE X7 & THE 7 BMW CSEU Grand Media Tour 2019’ που διοργάνωσε το BMW Group Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την παρουσίαση των νέων υπερπολυτελών μοντέλων της BMW, της νέας BMW X7 και της νέας BMW Σειράς 7.

 

Η νέα BMW X7 είναι η ‘ναυαρχίδα’ της οικογένειας μοντέλων ΒΜW Χ που συνδυάζει την εμφάνιση, την αποκλειστικότητα και την ευρυχωρία ενός πολυτελούς αυτοκινήτου με την προσαρμοστικότητα και ευελιξία ενός Sports Activity Vehicle (SAV). Ομοίως και στην κατηγορία των πολυτελών sedan, η νέα BMW Σειρά 7 προβάλλει το κύρος και τη γοητεία της πιο έντονα από ποτέ με σοφιστικέ κομψότητα και καινοτόμες τεχνολογίες ελέγχου/λειτουργίας, υποστήριξης οδηγού και συνδεσιμότητας.

 

Το περιπετειώδες road trip των 5.000 χλμ. ξεκίνησε στις 27 Μαΐου με τη συμμετοχή 144 δημοσιογράφων από 36 χώρες. To οδοιπορικό αποτελούνταν από 7 ξεχωριστά στάδια όπου το κάθε στάδιο περιελάμβανε οδήγηση των οχημάτων από χώρα σε χώρα. Με αφετηρία την Πολωνία, τα group των δημοσιογράφων, δοκίμασαν τα πιο προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού, συνδεσιμότητας και ασφάλειας που προσφέρουν οι κορυφαίες BMW X7 και Σειρά 7, και τα οδήγησαν σε ενδιαφέρουσες διαδρομές γεμάτες αξιοθέατα και μοναδικά φυσικά τοπία μεταξύ των γειτονικών χωρών.

 

Διασχίζοντας την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, και τη Βουλγαρία, οι ομάδες των δημοσιογράφων βρέθηκαν και στην Ελλάδα, όπου περιηγήθηκαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκαν στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και φωτογραφήθηκαν με φόντο τον Λευκό Πύργο. Το ταξίδι τους συνεχίστηκε με κατεύθυνση τη μαγευτική Χαλκιδική, μέσω Πολυγύρου, με τελικό προορισμό τη Βουλγαρία και τη Σόφια.

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση που εμπεριείχε και πολιτιστικό χαρακτήρα, προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό στους εκπροσώπους των ξένων μέσων αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και υποσχέσεις για να επισκεφθούν ξανά τη χώρα μας στο μέλλον.  

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου -

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2018, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.490.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 165.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2018 ήταν 9,81 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 97,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 134.682 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Munich. 27 May 2020. Here you can see the webcast of the world premiere of the new BMW 5 Series and BMW 6 Series. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση