Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Πρεμιέρα στην πίστα του Nürburgring για τη νέα αγωνιστική BMW που απευθύνεται σε ιδιώτες οδηγούς.

Πριν από μερικές εβδομάδες η BMW M Motorsport παρουσίασε τα μελλοντικά της αγωνιστικά προγράμματα για ιδιώτες και ανακοίνωσε το βασικό μοντέλο της που προορίζεται για αγώνες με προσιτό κόστος και club racing, βασισμένο στην BMW M2 Competition (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10.0–9.8* λίτρα/100 χλμ. – εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 227–224* γρ./χλμ.).

Αθλητισμός
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~94,84 KB)
  
Photos(3x, ~9,8 MB)

Μόναχο. Πριν από μερικές εβδομάδες η BMW M Motorsport παρουσίασε τα μελλοντικά της αγωνιστικά προγράμματα για ιδιώτες και ανακοίνωσε το βασικό μοντέλο της που προορίζεται για αγώνες με προσιτό κόστος και club racing, βασισμένο στην BMW M2 Competition (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10.0–9.8* λίτρα/100 χλμ. – εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 227–224* γρ./χλμ.). Στις 3 Αυγούστου η νέα αγωνιστική M2 θα κάνει το ντεμπούτο της στο περίφημο Nordschleife του Nürburgring στα πλαίσια του Γερμανικού Πρωταθλήματος Αντοχής VLN. Το αυτοκίνητο θα οδηγήσουν ο οδηγός της BMW Motorsport Junior, Ολλανδός, Beitske Visser, και ο τεχνικός δοκιμών και εξέλιξης της BMW M GmbH και επιτυχημένος επίσης αγωνιζόμενος στο BMW Sports Trophy για πολλά χρόνια, Γερμανός Jörg Weidinger.

 

Το αυτοκίνητο θα υποστηρίξει στον 6ωρο αγώνα, με δικά του χρώματα παραλλαγής, η ίδια η BMW Motorsport. Στόχος είναι να δοκιμαστεί σκληρά στις ακραίες συνθήκες ενός αγώνα αντοχής στην πιο απαιτητική πίστα του κόσμου, ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένο για να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προγράμματα στα χέρια ιδιωτών την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα πρώτα αγωνιστικά θα παραδοθούν στους πελάτες το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

 

Ο αγώνας στο Nordschleife αποτελεί το επόμενο βήμα σε μία εντατική φάση δοκιμών. Το νέο αγωνιστικό έχει ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία δοκιμές στην πίστα Miramas στη Γαλλία και στο Portimão της Πορτογαλίας τις τελευταίες εβδομάδες και πριν από μερικούς μήνες αντίστοιχα. H entry-level αγωνιστική M2 θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, Racing και Clubsport, ώστε να προσελκύσει περισσότερους ερασιτέχνες αγωνιζόμενους από την προκάτοχό της, BMW M240i Racing. Μία ειδική έκδοση για λισάνς κατηγορίας B θα χρησιμοποιηθεί στο Nordschleife στα πλαίσια του πρωταθλήματος VLN.

 

Στόχος εξέλιξης ήταν η δημιουργία ενός αυτοκινήτου ευκολοδήγητου για όλους, σε συνδυασμό με κορυφαία τεχνική ποιότητα και μέγιστη ασφάλεια.

 

Το αγωνιστικό αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολυάριθμες κατηγορίες του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

 

Video teaser:

https://youtu.be/2aXSmWGeFBs

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2018, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.490.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 165.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2018 ήταν 9,81 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 97,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 134.682 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

BMW M2 Competition:

C ombined fuel consumption in l/100 km: 10.0–9.8

Combined CO2 emissions in g/km: 227–224

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2019

Los Angeles, 20. November.
Here you can see the webcast of the BMW Group Press Conference at the Los Angeles Auto Show.

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση