Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Greece · Article.

Διακρίσεις για τη νέα BMW Σειρά 3 στους τομείς σχεδίασης και συνδεσιμότητας.

Πέντε νίκες για την BMW στην ψηφοφορία αναγνωστών που διοργάνωσε το περιοδικό αυτοκινήτου auto, motor und sport και το διαδικτυακό μαγκαζίνο Moove – Τα νέα μοντέλα της πολυτελούς μεσαίας κατηγορίας, BMW Σειρά 3 Sedan και BMW Σειρά 3 Touring απέσπασαν το βραβείο Autonis 2019 για την πιο ελκυστική σχεδίαση νέου αυτοκινήτου της χρονιάς και το Car Connectivity Award για την καλύτερη τεχνολογία συνδεσιμότητας αυτοκινήτου.

Σειρά 3
·
Σχεδιαστικά θέματα, ιδέες, μελέτες
 

Press Contact.

Konstantinos Diamantis
BMW Group

Tel: +30-210-9118-151
Fax: +30-210-9118-007

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~117,91 KB)
  
Photos(5x, ~28,67 MB)

Μόναχο. Η νέα BMW Σειρά 3 ανεβάζει για μία φορά ακόμα τον πήχη στον τομέα των σπορ επιδόσεων στην πολυτελή μεσαία κατηγορία χάρη, στην προηγμένη τεχνολογία κινητήρων και πλαισίου της. Η τελευταία γενιά των μοντέλων BMW Σειράς 3 Sedan και BMW Σειράς 3 Touring κερδίζει τις εντυπώσεις με ένα νέο γοητευτικό αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίσιμο στυλ BMW και με τις προηγμένες καινοτομίες της στους τομείς ελέγχου/λειτουργίας, συστημάτων υποβοήθησης και συνδεσιμότητας. Πραγματικά, η ελκυστική σχεδίαση και η προηγμένη συνδεσιμότητα βοήθησαν το σπορ Sedan και το δυναμικό, κομψό Touring να διασφαλίσουν μία σειρά από νίκες στις ψηφοφορίες αναγνωστών που οργάνωσαν πρόσφατα τα περιοδικά auto, motor und sport και Moove. Η BMW Σειρά 3 απέσπασε τον τίτλο της καλύτερης σχεδίασης νέου αυτοκινήτου της χρονιάς, με το βραβείο Autonis 2019. Επίσης, κατέκτησε την πρώτη θέση στο θεσμό Car Connectivity Award διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου συνδεδεμένου αυτοκινήτου στην κατηγορία ‘Connected Cars’.

 

Η BMW κέρδισε τρεις ακόμα διακρίσεις στη φετινή έκδοση του θεσμού Car Connectivity Award. Σε ψηφοφορία αναγνωστών των περιοδικών, το BMW Live Cockpit Professional, το πακέτο Driving Assistant Professional και το Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System κέρδισαν το καθένα την πρώτη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Τα συστήματα που διακρίθηκαν αναβαθμίζουν την οδηγική απόλαυση, ασφάλεια και άνεση σε αρκετά μοντέλα της μάρκας. Τα βραβεία δόθηκαν στα πλαίσια ειδικής τελετής απονομής στη Στουτγάρδη.

 

Γοητευτική σχεδίαση, προηγμένη συνδεσιμότητα: διπλή επιτυχία για τη νέα BMW Σειρά 3.

Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 3 είναι μία σύγχρονη εκδοχή της σπορ κομψότητας για την οποία φημίζεται η BMW, ενώ η κατάκτηση του Autonis 2019 αποδεικνύει περίτρανα την απήχηση που έχει στο κοινό. Συγκεντρώνοντας το 32,3% των ψήφων, η νέα BMW Σειρά 3 ήταν αδιαμφισβήτητα νικήτρια στην κατηγορία της. Ήταν η 14η φορά που η ψηφοφορία των αναγνωστών έκρινε τους νικητές του Autonis. Περισσότεροι από 13.700 αναγνώστες του περιοδικού auto, motor und sport συμμετείχαν στην τελευταία ψηφοφορία και κλήθηκαν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους από 100 νέα μοντέλα σε δέκα κατηγορίες οχημάτων.

 

Το Car Connectivity Award τίθεται επίσης σε δημόσια ψηφοφορία, και πάνω από 12.000 αναγνώστες των περιοδικών auto, motor und sport και Moove συμμετείχαν στην έκτη του έκδοση. Συστήματα και τεχνολογίες της BMW που έχουν ξεχωρίσει στους τομείς συνδεσιμότητας, πλοήγησης, υποβοήθησης και ήχου απέσπασαν τις περισσότερες ψήφους σε τέσσερις από τις έντεκα κατηγορίες. Η νέα BMW Σειρά 3 θριάμβευσε στην κατηγορία Connected Cars, συγκεντρώνοντας το 35,7% των ψήφων. Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan ήταν το πρώτο νέο μοντέλο της μάρκας, το οποίο προσέφερε προαιρετικά το BMW Intelligent Personal Assistant. Και η νέα BMW Σειρά 3 Series προσφέρει επίσης μία εξαιρετική γκάμα διαδικτυακών λειτουργιών που αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης, πρακτικότητας, ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης – από Real Time Traffic Information, On-Street Parking Information, προειδοποιήσεις κινδύνων, BMW Online services, Remote Services και BMW Digital Key μέχρι άριστη διάδραση μεταξύ αυτοκινήτου και ψηφιακών συσκευών οδηγού μέσω του BMW Connected.

 

Επιπλέον διακρίσεις για την BMW στις κατηγορίες Πλοήγησης, Ασφάλειας και Ήχου.

Το BMW Intelligent Personal Assistant αποτελεί μέρος του συστήματος BMW Live Cockpit Professional, το οποίο αξιολογήθηκε ως το καλύτερο νέο προϊόν στην κατηγορία ‘Συστήματα πλοήγησης’ με το 33,5% των ψήφων. Πέρα από τη συνδεδεμένη πλοήγηση και το BMW Intelligent Personal Assistant, αυτό το στοιχείο εξοπλισμού περιλαμβάνει το νέο BMW Operating System 7.0 – με ψηφιακά αποκλειστικά όργανα όπως ο πίνακας οργάνων και η οθόνη ελέγχου (Control Display), καθώς και προσαρμοζόμενα γραφικά. Επίσης παρέχει λειτουργία πολλαπλών μέσων (multimodal) μέσω οθόνης αφής, iDrive Controller, διακοπτών στο τιμόνι, φωνητικού ελέγχου και αναγνώρισης χειρονομιών.

 

Στην κατηγορία ‘Safety assistance systems’, το πακέτο Driving Assistant Professional στέφθηκε το αγαπημένο των αναγνωστών με το 29,6% των ψήφων. Η γκάμα συστημάτων περιλαμβάνει Active Cruise Control με λειτουργία Stop & Go, Steering & lane control assistant, Lane Keeping Assistant με ενεργή προστασία από πλευρική σύγκρουση, Evasion Assistant, Cross Traffic Alert, προειδοποίηση προτεραιότητας και πορείας στο αντίθετο ρεύμα και υποβοήθηση οπισθοπορείας. Η τελευταία έκδοση του Driving Assistant Professional περιλαμβάνει τώρα 3D απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο του περιβάλλοντος χώρου χρησιμοποιώντας γραφικά στον πίνακα οργάνων και – ανάλογα με το μοντέλο – σύστημα Lane Change Assistant. Επομένως, αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα υποβοήθησης και βοηθά το BMW Group να προετοιμάσει το δρόμο για την αυτοματοποιημένη οδήγηση.

 

Στην κατηγορία ‘Sound systems’, το Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System – που διατίθεται για τις BMW Σειρά 5, BMW Σειρά 6, BMW Σειρά 7, BMW Σειρά 8, BMW X5, BMW X6 και BMW X7 – συγκέντρωσε το 50% των ψήφων. Διαθέτοντας έναν πλήρως ενεργό δεκακάναλο ενισχυτή, δυναμικό ισοσταθμιστή (equalizer), 20 ημιφωτισμένα ηχεία και ισχύ 1.508 watt (ανάλογα με την έκδοση), το σύστημα προσφέρει μία πολυεπίπεδη ακουστική εμπειρία, με ποιότητα που μπορούν να απολαύσουν όλοι οι επιβάτες ανεξάρτητα από τη θέση τους μέσα στην καμπίνα.

 

- Τέλος Δελτίου Τύπου –

 

Το BMW Group 

Με τις τέσσερις μάρκες του, BMW, MINI, Rolls-Royce και BMW Motorrad, το BMW Group είναι ο Νο. 1 premium κατασκευαστής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα προσφέρει premium χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες μετακίνησης. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 31 μονάδες παραγωγής σε 15 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες.

 

Το οικονομικό έτος 2018, το BMW Group πούλησε πάνω από 2.490.000 αυτοκίνητα και περισσότερες από 165.000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το οικονομικό έτος 2018 ήταν 9,81 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα 97,48 δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2018, το BMW Group είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό 134.682 ατόμων.

 

Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της.

 

www.bmwgroup.com

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

 

BMW Group Hellas

Κωνσταντίνος Διαμαντής

Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +30 210 9118151

Fax: +30 210 9118007

e-mail: konstantinos.diamantis@bmw.gr

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Σύνδεση
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Munich. 27 May 2020. Here you can see the webcast of the world premiere of the new BMW 5 Series and BMW 6 Series. 

Open Streaming Page

CO2 emission information.

Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων, εκπομπών CO2 και κατανάλωσης ενέργειας που αναγράφονται στο παρόν, καθορίστηκαν σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 όπως ισχύει. Οι τιμές αφορούν όχημα με βασική διαμόρφωση στη Γερμανία και το αναγραφόμενο εύρος οφείλεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και τα διαφορετικά μεγέθη τροχών και ελαστικών που είναι διαθέσιμα για τον επιλεγμένο τύπο οχήματος και που ενδέχεται να διαφοροποιούνται κατά τη διαμόρφωση.

Οι τιμές των οχημάτων βασίζονται ήδη στο νέο κανονισμό WLTP (Εναρμονισμένη Παγκοσμίως Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων) και έχουν μετατραπεί σε ισοδύναμες τιμές του Νέου Ευρωπαϊκού Κύκλου Οδήγησης (NEDC), προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα σύγκρισης μεταξύ των οχημάτων.

Ως προς αυτά τα οχήματα, σε ότι αφορά φόρους ή άλλους δασμούς που βασίζονται (τουλάχιστον μεταξύ άλλων) στις εκπομπές CO2, οι τιμές των εκπομπών αυτών ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές που αναφέρονται στο παρόν.

Add your filter tags.

Δελτίο τύπου
Press Kit
Ομιλία
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Σύνδεση